Pot iOS 12 mesurar coses? Sí! A continuació s’explica com fer-ho.

Can Ios 12 Measure ThingsProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Acabeu d’actualitzar a iOS 12 i esteu explorant totes les coses noves que podeu fer. Un d’aquests noves funcions d'iOS 12 és l’aplicació Measure, una aplicació desenvolupada per Apple per ajudar-vos a mesurar i anivellar les coses. En aquest article t’explicaré com iOS 12 pot mesurar les coses mitjançant l'aplicació iPhone Measure !Pot iOS 12 mesurar coses?

Sí! Podeu utilitzar iOS 12 per mesurar les coses gràcies al nou Mesura app, una aplicació integrada que, bé, us permetrà mesurar les coses.He d’instal·lar l’aplicació Measure abans de poder-la utilitzar?

No! L’aplicació Measure s’instal·la automàticament a l’iPhone quan actualitzeu a iOS 12. Trobareu l’aplicació Measure a la pantalla d’inici després d’haver actualitzat l’iPhone.Com es mesuren les coses a iOS 12 mitjançant l’aplicació Measure

Primer, obert Mesura al vostre iPhone. Aleshores, se us demanarà que moveu l’iPhone perquè pugui obtenir els seus coixinets.

obriu l

Un cop hàgiu mogut prou l’iPhone, podreu començar a mesurar les coses. Per mesurar alguna cosa manualment, toqueu el botó circular més a Afegiu un punt . A continuació, apunteu la càmera cap a l’altre extrem del que intenteu mesurar.Quan estigueu satisfet amb la mesura, torneu a tocar el botó més. La línia de punts grocs es tornarà blanca i es podrà veure la mesura completa de l’element. Per fer una foto de la mesura, toqueu la part inferior circular a l'extrem inferior dret de la pantalla. Aquesta imatge es desarà a l'aplicació Fotos.

Cerqueu l’àrea d’una superfície mitjançant Measure

Mesurar pot fer alguna cosa més que mesurar la longitud. Pot mesurar l’àrea d’una superfície, és a dir, la longitud de l’amplada. La majoria de les vegades que obriu Mesura per trobar una superfície, apareixerà automàticament un quadre. Només cal que toqueu el botó circular més per trobar la longitud i l'amplada de l'element que esteu mesurant. Multipliqueu la longitud per l'amplada per trobar la superfície.

També podeu crear manualment un quadre afegint un punt a cada cantó de la superfície que intenteu mesurar. Això és una mica més tediós, però podeu acabar amb una mesura més precisa.

Per obtenir els millors resultats quan intenteu trobar una superfície, mantingueu l'iPhone directament per sobre de la superfície. Si manteniu l’iPhone inclinat, la mesura pot estar esbiaixada.

Com es comparteix ràpidament una imatge de l'aplicació Measure

És molt fàcil compartir ràpidament una imatge d’alguna cosa que acabeu de mesurar. Quan feu una foto de la vostra mesura, apareixerà una petita previsualització a l'extrem inferior esquerre de la pantalla. Si toqueu la previsualització, se us dirigirà a una pantalla on podreu editar la imatge. Si toqueu el botó Comparteix a l'extrem inferior esquerre de la pantalla, podeu enviar-lo ràpidament a algú a través de Correu, Missatges, AirDrop i molt més.

Un ús real del món per a l’aplicació Measure

Tot i que no recomanaria l’aplicació Measure per a un projecte de construcció professional, encara pot ser útil. L’altre dia, vaig estar a Nova York al Metropolitan Museum of Art. Estava mirant alguns sarcòfags i sarcòfags egipcis quan em vaig pensar: «Vaja, aquests semblen una mica petits! Em pregunto si hi cabria. ”

Bé, vaig treure el meu iPhone i vaig fer servir l’aplicació Measure per veure si m’adaptava. El fèretre que vaig mesurar tenia només 5’8 ″ de llargada, de manera que segurament no m’hauria cabut. L’aplicació Measure va ajudar a satisfer la meva curiositat i vaig poder continuar el meu dia amb tranquil·litat.

També podeu posar les coses a l’altura.

L'aplicació Mesura també es pot utilitzar com a nivell per ajudar-vos a equilibrar les coses. Obert Mesura i toqueu la pestanya Nivell a la part inferior de la pantalla.

Per utilitzar el nivell, ajusteu el vostre iPhone directament a la superfície per voler anivellar-lo. Això pot ser difícil en els iPhone més nous a causa de la càmera, de manera que funciona millor si teniu una funda al vostre iPhone. Sabreu que la vostra superfície està equilibrada quan veieu una pantalla verda i 0 ° dins d’un cercle blanc.

Mesura dues vegades, talla una vegada

Heu dominat amb èxit l’aplicació iPhone Measure. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials per ensenyar a la vostra família i amics com poden utilitzar iOS 12 per mesurar les coses. Si teniu alguna altra pregunta o comentari sobre iOS 12 o l’aplicació Measure, no dubteu a deixar un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.