Per què hauria de canviar a AT&T? El millor canvi per a la promoció AT&T

Why Should I Switch TProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Avui he entrat a una botiga d'AT&T, m'he presentat i he mantingut una interessant conversa amb un empleat sobre per què la gent ha de canviar a AT&T. El que va dir que em va sorprendre més va ser això el doble de persones canvia de les companyies de baix cost com Sprint i T-Mobile que de Verizon, perquè AT&T ofereix un millor servei, velocitat i fiabilitat.el botó de volum de l'iPhone 5s no funciona

Quan es tracta de fer trucades telefòniques i navegar per la xarxa, diu que la gent està disposada a pagar una mica més per un millor servei. La qualitat del servei varia d’una part del país a l’altra, però sens dubte és una cosa a tenir en compte, sobretot quan els preus i les ofertes de telefonia de AT&T són tan bones en aquest moment.La millor promoció 'Canvia a AT&T'

Tu pots obteniu una oferta exclusiva a l'iPhone XR quan canvieu a AT&T. Per què voleu canviar? La primera raó és que podeu recollir un nou iPhone XR amb AT&T i saltar-vos l’espera per ser elegible amb l’operador de telefonia mòbil actual . Segon, canvieu per obtenir un millor servei i velocitat a la xarxa d’AT&T. Al cap i a la fi, no importa si teniu un telèfon nou i ràpid si la vostra connexió a Internet no pot continuar.És difícil canviar?

No del tot! El canvi implica tres passos senzills. En primer lloc, porteu (el terme tècnic per al trasllat) el vostre número a AT&T i activeu el vostre compte d’AT&T. A continuació, canvieu el vostre telèfon intel·ligent actual, però només després obteniu el vostre nou telèfon d’AT&T. Això vol dir això teniu prou temps per transferir les vostres dades abans de renunciar al vostre vell telèfon. Per últim, envieu a AT&T la factura final del vostre operador actual.

Com puc obtenir els meus diners?

Aquí teniu la millor part: AT&T us enviarà una targeta prepagada Visa per correu electrònic per l'import total de la comissió de cancel·lació del vostre operador anterior o del pla de pagament del dispositiu. Cal esperar una estona, però rebràs un gran tros de canvis al correu electrònic, i això agrada a tothom.

Com puc obtenir la promoció?

Per aprofitar aquesta promoció, clica aquí per anar directament a la pàgina correcta del lloc web d’AT&T. Pago una tarifa de derivació si us inscriviu a través d’un enllaç d’aquesta pàgina, però no pagueu res addicional: és una bona manera de donar suport a Payette Forward, obtenir un nou iPhone i estalviar una gran quantitat de diners alhora. .wifi no es connecta a l'iPad

En resum: gaudiu del vostre nou telèfon i pla.

El meu darrer consell és el següent: ometre l'assegurança del transportista i anar a buscar AppleCare + o cap. No dubteu a compartir els vostres pensaments a la secció de comentaris que hi ha a continuació: m'agradaria escoltar-los.

Si voleu obtenir més informació sobre les ofertes actuals dels altres operadors, consulteu la meva calculadora d'estalvi de telèfons mòbils o el meu comparació paral·lela dels plans familiars per obtenir una visió general imparcial i fàcil d’entendre.

També podeu consultar el nostre eina de comparació de mòbils i eina de comparació de plans de telèfon a UpPhone per veure com podeu estalviar en els millors plans i telèfons mòbils que hi ha.