Per què hauria de canviar a AT&T? El millor canvi per a la promoció AT&T

Why Should I Switch T

Avui he entrat a una botiga d'AT&T, m'he presentat i he mantingut una interessant conversa amb un empleat sobre per què la gent ha de canviar a AT&T. El que va dir que em va sorprendre més va ser això el doble de persones canvia de les companyies de baix cost com Sprint i T-Mobile que de Verizon, perquè AT&T ofereix un millor servei, velocitat i fiabilitat.

Quan es tracta de fer trucades telefòniques i navegar per la xarxa, diu que la gent està disposada a pagar una mica més per un millor servei. La qualitat del servei varia d’una part del país a l’altra, però sens dubte és una cosa a tenir en compte, sobretot quan els preus i les ofertes de telefonia de AT&T són tan bones en aquest moment.La millor promoció 'Canvia a AT&T'

Tu pots obteniu una oferta exclusiva a l'iPhone XR quan canvieu a AT&T. Per què voleu canviar? La primera raó és que podeu recollir un nou iPhone XR amb AT&T i saltar-vos l’espera per ser elegible amb l’operador de telefonia mòbil actual . Segon, canvieu per obtenir un millor servei i velocitat a la xarxa d’AT&T. Al cap i a la fi, no importa si teniu un telèfon nou i ràpid si la vostra connexió a Internet no pot continuar.el botó de volum de l'iPhone 5s no funciona

És difícil canviar?

No del tot! El canvi implica tres passos senzills. En primer lloc, porteu (el terme tècnic per al trasllat) el vostre número a AT&T i activeu el vostre compte d’AT&T. A continuació, canvieu el vostre telèfon intel·ligent actual, però només després obteniu el vostre nou telèfon d’AT&T. Això vol dir això teniu prou temps per transferir les vostres dades abans de renunciar al vostre vell telèfon. Per últim, envieu a AT&T la factura final del vostre operador actual.Com puc obtenir els meus diners?

Aquí teniu la millor part: AT&T us enviarà una targeta prepagada Visa per correu electrònic per l'import total de la comissió de cancel·lació del vostre operador anterior o del pla de pagament del dispositiu. Cal esperar una estona, però rebràs un gran tros de canvis al correu electrònic, i això agrada a tothom.

Com puc obtenir la promoció?

Per aprofitar aquesta promoció, clica aquí per anar directament a la pàgina correcta del lloc web d’AT&T. Pago una tarifa de derivació si us inscriviu a través d’un enllaç d’aquesta pàgina, però no pagueu res addicional: és una bona manera de donar suport a Payette Forward, obtenir un nou iPhone i estalviar una gran quantitat de diners alhora. .

En resum: gaudiu del vostre nou telèfon i pla.

El meu darrer consell és el següent: ometre l'assegurança del transportista i anar a buscar AppleCare + o cap. No dubteu a compartir els vostres pensaments a la secció de comentaris que hi ha a continuació: m'agradaria escoltar-los.Si voleu obtenir més informació sobre les ofertes actuals dels altres operadors, consulteu la meva calculadora d'estalvi de telèfons mòbils o el meu comparació paral·lela dels plans familiars per obtenir una visió general imparcial i fàcil d’entendre.

wifi no es connecta a l'iPad

També podeu consultar el nostre eina de comparació de mòbils i eina de comparació de plans de telèfon a UpPhone per veure com podeu estalviar en els millors plans i telèfons mòbils que hi ha.