¿El zoom no funciona a Mac? Aquí està la solució definitiva!

El Zoom No Funciona En MacProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Estàs intentant unir-te a una reunió de Zoom al teu Mac, però alguna cosa no funciona. No importa el que facis, tens problemes per conversar amb els teus amics o companys. En aquest sentit, li explicaré per què Zoom no funciona al vostre Mac i et mostraré com solucionar el problema .Informació de context

És important saber que no pots participar en una reunió de Zoom utilitzant un navegador web com Safari, Chrome o Firefox. En el seu lloc, hauràs de descarregar Client Zoom.iwatch no s'encén

Dirigeix-te a l' Centre de descàrregues de Zoom i fa clic al botó blau descarregar sota de Client Zoom per reunions .Després, obre Cercador i fes clic a Descàrregues . Fes doble clic a Zoom.pkg per iniciar l'instal·lador. Segueix les instruccions de la pantalla per instal·lar el Client Zoom.Trobaràs el Client Zoom a Launchpad. es diu zoom.us.

Fes clic a Unir-se a una reunió i ingressa el ID de la reunió o el Nom de l'enllaç personal per unir-te a la reunió de Zoom.

Establir els permisos d'Zoom

Zoom necessita autorització per accedir a certes funcions en el teu ordinador per així poder aprofitar a el màxim la plataforma. Fes clic a la icona d'Apple a la cantonada superior esquerra de la pantalla, després fes clic a Preferències de sistema .

A continuació, fes clic a Seguretat i privacitat . Busca la icona en forma de casa.

Atorga a zoom.us accés al següent:

  • Cambra : Això et permet utilitzar la teva càmera web durant les trucades.
  • micròfon : Això permet que altres t'escoltin quan parles durant les trucades.
  • accessibilitat : Això et permet utilitzar un control remot durant les trucades.

Si el teu Mac executa macOS Caterina 10.15, et recomanem que també li donis accés a zoom.us a aquestes funcions:

  • Arxius i carpetes : Permet compartir arxius al xat, guardar arxius de xat i gravar trucades al teu ordinador.
  • Gravació de pantalla : Això et permet compartir la pantalla durant les trucades.

Sabràs que Zoom té accés a aquestes aplicacions quan aparegui una marca de verificació blau al costat de zoom.us al menú.

Tanca altres aplicacions que podrien estar usant la càmera o el micròfon

És possible que Zoom no funcioni al teu Mac perquè la Cambra o el Micròfon (o ambdós) estan en ús en diferents aplicacions ... Abans d'unir-te a una reunió de Zoom, tanca qualsevol altra aplicació que puguis estar amb la càmera o el micròfon. Això inclou aplicacions com FaceTime, Skype i Photo Booth

Tanca Zoom i intenta novament

El procés és el mateix si utilitzeu l'aplicació Zoom o si estàs intentant unir-te a una reunió al navegador web.

Fes clic amb dos dits en l'aplicació que vols tancar. Fes clic a sortir per tancar l'aplicació al teu Mac.

Intenta tornar a obrir l'aplicació per veure si Zoom està funcionant ara. Si no, avança a el següent pas!

Comprova la teva connexió a Internet

Es requereix una connexió a Internet per utilitzar la plataforma. Primer, assegura't d'estar connectat a Wi-Fi fent clic a la icona de Wi-Fi a la part superior de la pantalla. Si veus una marca de verificació al costat de el nom del teu mòdem, el teu Mac està connectada a Wi-Fi.

Pots descartar ràpidament un problema de Wi-Fi a l'intentar carregar una altra pàgina al navegador web. Si s'estan carregant altres llocs web, no hi ha un problema de Wi-Fi. Si no es carreguen altres pàgines web, probablement hi hagi un problema amb la teva connexió Wi-Fi.

Si hi ha un problema de Wi-Fi al teu Mac

Hi ha algunes coses ràpides que pots fer per solucionar els problemes de Wi-Fi al teu Mac. Primer, intenta apagar i tornar a encendre el Wi-Fi. Això pot solucionar problemes menors de connectivitat.

Fes clic a la icona de Wi-Fi a la part superior de la pantalla, després fes clic a Desactivar Wi-Fi .

Fes clic a la icona de Wi-Fi novament, després fes clic a Activa Wi-Fi . Assegura't que el teu Mac es torni a connectar a la teva xarxa Wi-Fi quan torni a engegar.

Mentre apagues i torna a encendre el Wi-Fi, intenta reiniciar el teu mòdem també. Fer això és tan fàcil com desendollar i endollar novament.

Si el teu Mac encara no es connecta a Wi-Fi, intenta connectar-te a una xarxa Wi-Fi diferent. Si el teu Mac pot connectar-se a altres xarxes Wi-Fi, és probable que el problema sigui causat per la teva mòdem, no per la teva Mac.

Oblidar la teva xarxa Wi-Fi és una altra solució potencial quan el teu Mac no pot connectar-se a la teva xarxa i només a la teva xarxa. Quan el teu Mac es connecta a una xarxa Wi-Fi per primera vegada, guarda informació sobre com connectar-se a aquesta xarxa. Si aquesta informació canvia, és possible que el teu Mac no pugui connectar-se a internet sense fil.

què significa la paraula estimat

Obre Preferències de sistema i fes clic a xarxa . Després, fes clic a avançat .

Fes clic a la xarxa que desitja que el teu Mac oblidi. Fes clic al botó menys (-) per oblidar aquesta xarxa en el teu Mac. Fes clic a acceptar per actualitzar la configuració de xarxa del teu Mac.

Consulta el nostre altre article per conèixer els passos més avançats de solució de problemes de l'mòdem !

Tanca altres programes en el teu Mac amb molta potència de CPU

Zoom pot bloquejar si la CPU del teu Mac s'accelera fins al 100%. Abans d'unir-te a una reunió de Zoom, és una bona idea tancar els altres programes en el teu ordinador que fan servir molta energia de la CPU. Això inclou coses com programari d'edició de vídeo i Fulls de càlcul de Google amb molta informació.

Activity Monitor et permet verificar quins programes estan usant molta CPU al teu Mac. La forma més ràpida d'obrir Monitor d'activitat és buscar-lo amb Spotlight.

Prem simultàniament la barra d'espai i Comando. Escriu 'Monitor d'activitat' i pressiona la tecla de retorn per obrir el Monitor d'activitat.

per què els vídeos no es reprodueixen al meu iPhone?

recerca en spotlight de l

Busca qualsevol programa que utilitzeu una quantitat desproporcionadament alta de% de CPU i tanqueu-lo. Si el teu Monitor d'activitat és similar a el meu (cap aplicació utilitza més de l'15%), avança a el següent pas.

Reinicia el teu Mac

Reiniciar el teu Mac és una forma ràpida de solucionar una varietat de problemes menors de programari. Tots els programes que s'executen en el teu Mac s'apaguen de forma natural, començant de nou quan els ordinadors es tornen a encendre.

Fes clic al logotip d'Apple a la cantonada superior esquerra de la pantalla. Fes clic a reiniciar .

Desactiva la seguretat de l'tallafocs al teu Mac

El programari de tallafocs de vegades pot evitar que Zoom funcioni al teu Mac. El programari podria interpretar a Zoom com una mena d'amenaça a la seguretat i no permetre que s'executi.

Pots desactivar temporalment el tallafoc del teu Mac anant a Preferències de sistema> Seguretat i privacitat i fent clic a la pestanya Tallafoc . Fes clic a Desactivar el tallafocs per desactivar el tallafocs del teu Mac. És possible que hagis de ingressar la contrasenya de Mac abans de poder ajustar la configuració de l'tallafocs.

Si no vols desactivar temporalment el tallafocs, pots afegir Zoom a la llista d'aplicacions que sempre tenen permès realitzar connexions entrants.

ingressa a Preferències de sistema> Seguretat i privacitat> Firewall i feu clic a Opcions de tallafocs . Fes clic al botó més (+) , Després fes clic a zoom.us. Fes clic a afegir per permetre connexions entrants des Zoom.

Finalment, fes clic a acceptar per confirmar la teva decisió.

propers passos

Si Zoom encara no funciona al vostre Mac, probablement sigui hora de contactar amb el servei d'atenció a client. Ingressa a l' Centre d'ajuda de Zoom per a saber com posar-se en contacte amb el servei d'atenció a client.

Si el teu Mac no es connecta a cap xarxa Wi-Fi, pot haver un problema de maquinari. Posa't en contacte amb el suport tècnic d'Apple per telèfon, mitjançant xat en viu oa la teva Botiga Apple més propera. Assegura't de programar una cita si planeges anar a la Botiga Apple.

Mira el nostre altre article si prefereixes utilitzar Zoom al teu iPhone o iPad !

No arribis tard!

Has solucionat el problema i t'has unit amb èxit a una reunió de Zoom! Assegura't de compartir aquest article amb els teus amics i companys de treball quan Zoom no funcioni al teu Mac. Deixa qualsevol altra pregunta que tinguis sobre Zoom o la teva Mac a la secció de comentaris a continuació.