Per què Gmail no funciona al meu iPhone? Aquí teniu la solució.

Why Doesn T Gmail Work My Iphone

Esteu segur que heu introduït correctament la contrasenya de Gmail, però el correu electrònic no es carregarà a l'iPhone o l'iPad. O potser Gmail era treballant al vostre iPhone, però ara esteu de vacances i de sobte es va aturar. En aquest article t’explicaré per què Gmail no funciona al vostre iPhone o iPad , i com solucionar el problema perquè el correu electrònic es carregui a l'aplicació Mail.

El problema: seguretat

La seguretat és una de les preocupacions més grans actualment per a les empreses i els consumidors. Les empreses no volen ser demandades i els consumidors no volen que us robin la informació personal. Malauradament, quan la seguretat es fa massa estreta i no es donen explicacions, molta gent es troba fora dels seus propis comptes.

El problema no és la seguretat en si, sinó que la manca d’explicacions deixa els usuaris d’iPhone completament a les fosques. El meu pare estava de vacances recentment i em va trucar tan aviat com va arribar perquè el seu correu electrònic va deixar de carregar-se al seu iPad. Va funcionar perfectament abans de marxar, per què no ara? La resposta és la següent:Google va veure que intentava connectar-se des d'una nova ubicació i va bloquejar l'intent d'inici de sessió perquè suposava que algú intentava piratejar el seu compte de correu electrònic. El meu pare ni tan sols sabia que allò era una possibilitat, però els empleats d’Apple Store ho veuen sempre. Fins i tot si no esteu de vacances, Gmail pot bloquejar els intents d’inici de sessió per tot tipus de motius.

l'altaveu de l'iPhone 6s plus no funciona

Com arreglar Gmail al vostre iPhone o iPad

Si sabeu que heu introduït correctament la contrasenya de Gmail i encara no podeu obtenir el vostre correu, aquí teniu què fer:

1. Visiteu el lloc web de Gmail i busqueu alertes

Hem de visitar el lloc web de Gmail per tenir una millor idea del que passa, perquè l’aplicació Mail del vostre iPhone o iPad no us pot proporcionar cap detall sobre Per què no podeu iniciar la sessió. Utilitzeu un ordinador si podeu (és més fàcil navegar pel lloc web de Gmail amb una pantalla més gran), però aquest procés també funcionarà a iPhone i iPad.Obriu Safari, Chrome o un altre navegador d'Internet, aneu a gmail.com i introduïu la vostra adreça de correu electrònic i contrasenya.

Inicieu la sessió a Gmail.com

Si feu servir un iPhone, és possible que vegeu una finestra emergent que us demani que baixeu una aplicació, però ara no és el moment. Toqueu el petit enllaç 'lloc de Gmail per a mòbils' a la part inferior de la pantalla.

Després d'iniciar la sessió, cerqueu a la safata d'entrada un quadre d'alerta o un missatge de correu electrònic que digui alguna cosa així com 'Algú té la vostra contrasenya' o 'Hem bloquejat un intent d'inici de sessió'. Si feu un quadre o un missatge de correu electrònic semblant, feu clic a l'enllaç que es diu 'Reviseu els vostres dispositius ara', 'Aquell era jo' o similar; l'idioma exacte canvia sovint.


per què el meu temps real no funcionarà

2. Reviseu els vostres dispositius recents al lloc web de Google

Fins i tot si no heu rebut cap missatge de correu electrònic sobre un intent d'inici de sessió bloquejat, és una bona idea visitar la secció anomenada Notificació i activitat del dispositiu al lloc web El meu compte de Google. Podreu veure tots els dispositius recents que han intentat iniciar la sessió al vostre compte i desbloquejar-ne els que eren. (Esperem que siguin tots vosaltres!)

Després de dir-li a Google que heu intentat iniciar la sessió al vostre compte, el vostre correu electrònic hauria de començar a carregar-se al vostre iPhone o iPad. Si no és així, seguiu llegint.

3. Feu el reinici de CAPTCHA

Gmail té una solució poc coneguda anomenada restabliment CAPTCHA que desbloqueja momentàniament algunes de les funcions de seguretat de Google per permetre que els dispositius nous es connectin a Gmail. Ho vaig saber quan treballava a l’Apple Store i no sé com algú podria saber que existeix sense el benefici d’uns amics realment nerd. Estic content de poder compartir-ho amb vosaltres.

Per fer el restabliment de CAPTCHA, visiteu la pàgina de restabliment de CAPTCHA de Google i inicieu sessió amb el vostre nom d’usuari i contrasenya. A continuació, proveu d'iniciar la sessió al compte de Gmail des del vostre iPhone o iPad. Aquesta vegada, l’intent d’inici de sessió hauria de funcionar i Google recordarà el vostre dispositiu perquè no tingueu problemes per avançar.

4. Assegureu-vos que IMAP està habilitat

Un altre dels motius pels quals Gmail pot no funcionar al vostre iPhone o iPad és que IMAP (la tecnologia que Gmail utilitza per enviar correu al vostre dispositiu) es pot desactivar a la configuració de Gmail. Si IMAP està desactivat a Gmail.com, no podreu obtenir el correu electrònic del servidor.

Per obtenir informació sobre com activar IMAP per a Gmail, consulteu el meu breu article anomenat Com puc habilitar IMAP per a Gmail a l'iPhone, l'iPad i l'ordinador? , i després torneu aquí per acabar. El procés és una mica complicat, sobretot a l’iPhone, de manera que he fet una guia pas a pas amb imatges per ajudar-vos.

5. Traieu el vostre compte de Gmail del vostre iPhone i torneu a configurar-lo

Si podeu iniciar sessió a Gmail.com sense cap problema, heu comprovat que el dispositiu no està bloquejat a l'activitat i a les notificacions del dispositiu, heu realitzat el restabliment de CAPTCHA i esteu segur que IMAP està activat. és hora de provar la versió moderna de la solució 'desconnecteu-la i torneu-la a endollar': traieu completament el compte de Gmail de l'iPhone i torneu a configurar-lo.

En la majoria dels casos, tots els correus electrònics d’una persona s’emmagatzemen als servidors de Gmail. Això vol dir que quan elimineu el compte de Gmail de l'iPhone, no suprimireu res del servidor i, quan torneu a configurar el compte, tots els vostres correus electrònics, contactes i notes tornaran de seguida.

Una paraula d’advertència

La raó per la que menciono això és que hi ha persones maig utilitzeu un tipus de sistema de lliurament de correu antic anomenat POP (que ha estat substituït en gran part per IMAP). De vegades, els comptes POP suprimeixen el correu electrònic del servidor després de descarregar-lo al dispositiu. Aquí teniu el meu consell:

Només per estar segur, inicieu la sessió gmail.com abans de suprimir el compte de Gmail de l'iPhone i assegurar-vos que hi hagi tot el correu electrònic. Si veieu el correu a la interfície web, es troba al servidor. Si no veieu el vostre correu a gmail.com, us recomano saltar aquest pas per ara. El 99% de les persones que llegeixen això veuran que el seu correu electrònic pot fer aquest pas amb seguretat.

Com treure el vostre compte de Gmail del vostre iPhone o iPad

Suprimiu el compte de Gmail de lPer eliminar el compte de Gmail de l'iPhone o l'iPad, aneu a Configuració -> Correu, Contactes, Calendaris , toqueu el vostre compte de Gmail, toqueu Esborrar compte i toqueu Esborra del meu iPhone . A continuació, torneu a Configuració -> Correu, Contactes, Calendaris , aixeta Afegir compte… , aixeta Google i introduïu la informació del vostre compte.

la pantalla de l'iPhone es mou cap amunt i cap avall

Gmail: es torna a carregar a l'iPhone i l'iPad

Gmail torna a funcionar al vostre iPhone o iPad i podeu enviar i rebre correus electrònics mitjançant l'aplicació Mail. Si heu notat que la bateria també s’està esgotant, un dels motius principals és “Push Mail”, que explico com optimitzar al pas número 1 del meu article sobre com estalviar vida de la bateria de l'iPhone .

Aquest és un d’aquests problemes complicats que afecta molta gent i, ara que ja sabeu la resposta, ajudeu-los si veieu que Gmail no funciona al seu iPhone o iPad. Si voleu deixar un comentari, voldria saber sobre quin pas us va solucionar aquest problema.

Tot el millor, i recordeu Payette Forward,
David P.