Voleu actualitzar la configuració de l'identificador d'Apple a l'iPhone? Què significa i què fer?

Update Apple Id Settings IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El vostre iPhone diu 'Actualitza la configuració de l'ID d'Apple' i voleu ignorar la notificació. Fes el que facis, sembla que no aconsegueixes que desaparegui aquest '1' vermell i circular. T'ajudaré actualitzeu la configuració de l'identificador d'Apple al vostre iPhone i us mostrarà com solucionar el problema si aquest missatge no desapareix .Per què el meu iPhone diu 'Actualitza la configuració de l'identificador d'Apple'?

El vostre iPhone diu 'Actualitza la configuració de l'identificador d'Apple' perquè heu d'iniciar la sessió de nou per continuar utilitzant determinats serveis de compte. L’actualització de la configuració de l’identificador d’Apple us permetrà continuar utilitzant aquests serveis. La majoria de les vegades, això significa que heu de tornar a introduir la vostra contrasenya d’identificació Apple al vostre iPhone.Què cal fer quan es diu 'Actualitzar la configuració de l'identificador d'Apple' al vostre iPhone

Obriu l'aplicació Configuració i puntegeu en Actualitzeu la configuració de l'identificador d'Apple . A continuació, toqueu Continua a la pantalla següent. Introduïu la contrasenya de l'identificador d'Apple quan aparegui la finestra emergent a la pantalla.els missatges de text no funcionen

La majoria de les vegades, la notificació 'Actualitza la configuració de l'identificador d'Apple' desapareixerà després d'haver introduït la contrasenya de l'identificador d'Apple. Tanmateix, en casos excepcionals, la notificació no desapareixerà i fins i tot és possible que rebeu una finestra emergent que digui que s'ha produït un error. Seguiu llegint per aprendre a solucionar aquest problema.

Està aturat 'Actualitza la configuració de l'identificador d'Apple'?

Malauradament, probablement heu trobat aquest article pel missatge Actualitzeu la configuració de l'identificador d'Apple està bloquejat el 2020. Si aquest molest missatge de notificació queda bloquejat a l’iPhone, probablement és perquè no es pot verificar l’identificador d’Apple. Creieu-me, no sou l’únic que s’ocupa d’aquest problema.Molts membres de la nostra iPhone ajuda al grup de Facebook ens va cridar l'atenció, per això volíem escriure aquest article per a vosaltres. Seguiu els passos següents per diagnosticar i corregir el veritable motiu pel qual la notificació d'actualització de la configuració de l'ID d'Apple no desapareixerà.

el micròfon de l'iPhone no funciona, però l'altaveu sí

Assegureu-vos que heu iniciat la sessió amb l’identificador d’Apple adequat

És possible que el vostre identificador d’Apple no es pugui verificar perquè heu iniciat la sessió en un compte d’identificació d’Apple diferent i, per tant, introduïu una contrasenya incorrecta. Obriu l'aplicació Configuració i toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla per assegurar-vos ràpidament que heu iniciat la sessió amb l'identificador d'Apple correcte. Veuràs l’identificador d’Apple en què has iniciat la sessió prop del centre de la pantalla.

Consulteu el nostre article si necessiteu ajuda canviant l’identificador d’Apple !

Tanqueu la sessió i torneu a la vostra identificació d'Apple

Si heu iniciat la sessió amb l’identificador d’Apple correcte, proveu de tancar-la i tornar-la a iniciar. Torneu a Configuració -> Identificador d'Apple i desplaceu-vos fins a Tanca sessió . Introduïu la contrasenya de l'identificador d'Apple i toqueu Tanca .

tanqueu la sessió del vostre identificador de poma a l

A continuació, toqueu Tanca sessió a l'extrem superior dret de la pantalla. Si voleu conservar una còpia del vostre Apple News o altres paràmetres, activeu l'interruptor situat a la dreta de la funció que hi ha a sota Conserva una còpia de. Toqueu per confirmar la vostra decisió Tanca sessió quan aparegui la finestra emergent.

les meves fotos van desaparèixer del meu iphone

Ara que heu tancat la sessió, toqueu Inicieu la sessió al vostre iPhone a prop de la part superior de l'aplicació Configuració. Introduïu el correu electrònic i la contrasenya de l'identificador d'Apple i, a continuació, toqueu Inicieu la sessió a l'extrem superior dret de la pantalla per tornar a iniciar la sessió a iCloud. Si se us demana que combineu les vostres dades amb iCloud, us recomano que toqueu Combinar, només per assegurar-vos que no perdeu cap informació important.

Enhorabona, heu iniciat la sessió a iCloud una vegada més. Si la configuració Actualitza l’identificador d’Apple és encara apareixent, passeu al pas final.

símbol de l'arbre de la vida antic

Consulteu els serveis d'iCloud

És possible que aquesta notificació quedi aturada perquè els serveis d’iCloud s’han desactivat temporalment per al manteniment rutinari o per actualitzar el sistema. Quan això passi, és possible que se us impedeixi iniciar sessió al vostre ID d'Apple com a mesura de seguretat. Tu pots comproveu l’estat del sistema d’Apple al seu lloc web!

Configuració de la identificació d'Apple: actualitzada.

La configuració de l'identificador d'Apple està actualitzada i aquesta molesta notificació ja no existeix. La propera vegada que digui Actualització de la configuració de l’identificador Apple al vostre iPhone, sabreu exactament què heu de fer. Si teniu alguna altra pregunta sobre la vostra identificació d'Apple, no dubteu a deixar un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.