Com fer zoom a l’iPhone: el tutorial ràpid.

How Zoom IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Ja teniu l’iPhone i teniu dificultats per llegir alguna cosa a la pantalla. De vegades pot ser difícil veure alguna cosa a l’iPhone perquè la seva pantalla és molt més petita que la de l’ordinador. En aquest article, us ho mostraré com ampliar l’iPhone mitjançant una configuració d’Accessibilitat i un gest de dos dits !Com activar el zoom a l'aplicació Configuració

Una de les maneres més senzilles d’ampliar l’iPhone és mitjançant la configuració d’accessibilitat del zoom. Per activar-lo, obriu l'aplicació Configuració i toqueu Accessibilitat -> Zoom . Toqueu el commutador situat al costat de Zoom a la part superior de la pantalla per activar el zoom.

Per fer servir Zoom per conèixer de prop la pantalla, Feu doble toc a la pantalla amb tres dits . També podeu arrossegar amb tres dits per ampliar una part diferent de la pantalla. Un cop hàgiu acabat de fer el zoom, torneu a tocar la pantalla amb tres dits.

Gestos de zoom de l'iPhone

Si no voleu utilitzar l’eina d’accessibilitat del zoom, hi ha una manera més senzilla d’ampliar la pantalla: podeu ampliar l’iPhone amb un simple gest de dit.

Per ampliar una pàgina web o una imatge, col·loqueu dos dits a la pantalla uns a prop dels altres i separeu-los. Com més separeu els dits, més us apropareu.Per reduir la imatge, fes el gest contrari: fes com si estiguessis pessigant la pantalla. Després de 'pessigar' la pantalla, la pàgina web o la imatge tindran la mida original.

Si alguna cosa surt malament en el camí, consulteu el nostre article si L'iPhone s'ha apropat i no s'allunya . Aquests gestos poden trigar una mica a dominar-se, així que segueix-los i no et desanimis.

la pantalla de l'iPhone 6 parpelleja

El gest de zoom no funciona. Aquí tens el perquè.

Hi ha algunes aplicacions en què no podeu utilitzar els gestos de zoom. Per exemple, no podreu utilitzar gestos de zoom a l'aplicació Configuració ni Missatges. Els gestos són ideals per a imatges o pàgines web, però si voleu ampliar l’aplicació Configuració, missatges o notes, haureu d’utilitzar l’eina Accessibilitat del zoom.

Zoom Zoom

Ara ja sabeu com ampliar l’iPhone per poder mirar de prop les pàgines web o les imatges. Us animo a compartir aquest article a les xarxes socials per ensenyar als vostres amics i familiars aquest útil truc. Si teniu alguna altra pregunta, deixeu-me un comentari a continuació.