Com fer zoom a l’iPhone: el tutorial ràpid.

How Zoom Iphone

Ja teniu l’iPhone i teniu dificultats per llegir alguna cosa a la pantalla. De vegades pot ser difícil veure alguna cosa a l’iPhone perquè la seva pantalla és molt més petita que la de l’ordinador. En aquest article, us ho mostraré com ampliar l’iPhone mitjançant una configuració d’Accessibilitat i un gest de dos dits !

Com activar el zoom a l'aplicació Configuració

Una de les maneres més senzilles d’ampliar l’iPhone és mitjançant la configuració d’accessibilitat del zoom. Per activar-lo, obriu l'aplicació Configuració i toqueu Accessibilitat -> Zoom . Toqueu el commutador situat al costat de Zoom a la part superior de la pantalla per activar el zoom.

Per fer servir Zoom per conèixer de prop la pantalla, Feu doble toc a la pantalla amb tres dits . També podeu arrossegar amb tres dits per ampliar una part diferent de la pantalla. Un cop hàgiu acabat de fer el zoom, torneu a tocar la pantalla amb tres dits.Gestos de zoom de l'iPhone

Si no voleu utilitzar l’eina d’accessibilitat del zoom, hi ha una manera més senzilla d’ampliar la pantalla: podeu ampliar l’iPhone amb un simple gest de dit.

Per ampliar una pàgina web o una imatge, col·loqueu dos dits a la pantalla uns a prop dels altres i separeu-los. Com més separeu els dits, més us apropareu.la pantalla de l'iPhone 6 parpelleja

Per reduir la imatge, fes el gest contrari: fes com si estiguessis pessigant la pantalla. Després de 'pessigar' la pantalla, la pàgina web o la imatge tindran la mida original.

Si alguna cosa surt malament en el camí, consulteu el nostre article si L'iPhone s'ha apropat i no s'allunya . Aquests gestos poden trigar una mica a dominar-se, així que segueix-los i no et desanimis.

El gest de zoom no funciona. Aquí tens el perquè.

Hi ha algunes aplicacions en què no podeu utilitzar els gestos de zoom. Per exemple, no podreu utilitzar gestos de zoom a l'aplicació Configuració ni Missatges. Els gestos són ideals per a imatges o pàgines web, però si voleu ampliar l’aplicació Configuració, missatges o notes, haureu d’utilitzar l’eina Accessibilitat del zoom.

Zoom Zoom

Ara ja sabeu com ampliar l’iPhone per poder mirar de prop les pàgines web o les imatges. Us animo a compartir aquest article a les xarxes socials per ensenyar als vostres amics i familiars aquest útil truc. Si teniu alguna altra pregunta, deixeu-me un comentari a continuació.