¿Tancar les aplicacions d'iPhone és una mala idea? No, i aquí hi ha el per què.

Cerrar Las Aplicaciones De Iphone Es Una Mala Idea

Fer doble clic al botó Inici i lliscar les teves aplicacions cap a fora per la part superior de la pantalla: És una Bona idea o mala idea? Darrerament hi ha hagut certa confusió sobre si tancar les aplicacions del teu iPhone i iPad és útil o perjudicial, especialment pel que fa a l'impacte d'això en la durada de la bateria. Sempre he dit que és una bona idea: Tancar les teves aplicacions és el consell número 4 del meu article sobre com estalviar bateria en l'iPhone .

En aquest sentit, li explicaré per què tancar les teves aplicacions pot ser útil per a la durada de la bateria del teu iPhone , proporcionaré extractes de la documentació de l'desenvolupador d'Apple per recolzar i inclouré alguns exemples de proves de l'món real que vaig fer amb Apple Developer Tools i el meu iPhone.Quan escric, vull que la informació que proporciono sigui útil i fàcil d'entendre per tots . En general, no em poso massa tècnic, perquè la meva experiència treballant en una Apple Store m'ha demostrat que els ulls de les persones comencen a posar-se vidriosos quan començo a parlar sobre els processos , el temps de la CPU i el cicle de vida de l'aplicació .vibrar a l'iPhone no funciona

Tancar lEn aquest article, aprofundirem una mica més en com funcionen les aplicacions perquè puguis prendre una decisió informada sobre si tancar les aplicacions de iPhone o iPad és el adequat per a tu. Primer, parlarem sobre el cicle de vida de l'aplicació , Que descriu el que passa des del moment en que obres una aplicació fins que es tanca i s'esborra de la memòria.El Cicle de Vida de l'Aplicació

hi ha cinc estats d'aplicació que componen el cicle de vida d'una aplicació. Totes les aplicacions del teu iPhone es troben en un d'aquests estats en aquest moment, i la majoria estan en l'estat de no en execució . la documentació per a desenvolupadors d'Apple (Apple Developer documentation) explica cada un:

conclusions clau

 • Quan pressiones el botó Inici per sortir d'una aplicació, passa a l'estat de un segon pla, o suspès .
 • Quan fas doble clic al botó Inici i llisques una aplicació cap a fora per la part superior de la pantalla, l'aplicació es tanca i passa a l'estat No en execució .
 • els estats de l'aplicació també es coneixen com maneres.
 • Les aplicacions en mode de segon pla encara s'estan executant i esgoten la bateria, però les aplicacions en mode suspès no.

Lliscar Aplicacions cap dalt: ¿Tancar o forçar el tancament?

Per aclarir certa confusió sobre la terminologia, quan fas doble clic al botó Inici al teu iPhone i llisques una aplicació cap a fora per la part superior de la pantalla, estàs tancant l'aplicació. Forçar el tancament d'una aplicació és un procés diferent sobre el que planejo escriure en un article futur.L'article de suport d'Apple sobre Multitasca iOS confirma això:

'Per tancar una aplicació, feu doble clic al botó Inici per veure les aplicacions utilitzades recentment. Després, feu lliscar cap amunt l'aplicació que voleu tancar '.

Per què Tanquem Les nostres Aplicacions?

En el meu article sobre com estalviar bateria en l'iPhone , Sempre he dit això:

'Un cop a el dia o dos, és una bona idea tancar teves aplicacions. En un món perfecte, mai hauries de fer això i la majoria dels empleats d'Apple mai diran que hauries de fer-ho ... Es produeixen molts problemes d'esgotament de la bateria quan suposes que una aplicació es va tancar, però no és així. En canvi, l'aplicació passa a segon pla i la bateria del teu iPhone s'esgota sense que ho sàpigues. '

En resum, la raó principal per la qual recomano tancar les teves aplicacions és per evitar que la bateria s'esgoti quan una aplicació no s'executa en segon pla o no suspèn com hauria. En el meu article sobre per què els iPhones s'escalfen , Comparo la CPU del teu iPhone (unitat de processament central el cervell de l'operació) amb el motor d'un automòbil:

Si trepitges el pedal a fons durant un període prolongat de temps, el motor de l'automòbil es sobreescalfa i gasta molta gasolina. . Si la CPU d'un iPhone s'accelera a el 100% durant un període de temps prolongat, l'iPhone es sobreescalfa i la bateria s'esgota ràpidament.

Totes les aplicacions fan servir la CPU del teu iPhone. Normalment, una aplicació fa servir una gran quantitat d'energia de la CPU durant un o dos segons quan s'obre, i després ingressa a una manera de menor consum a mesura que la fas servir. Quan una aplicació falla, la CPU de l'iPhone sovint s'encalla a el 100%. Quan tanques les aplicacions, t'assegures que això no succeeixi perquè l'aplicació torna a l' estat de no en execució .

És Perjudicial Tancar una aplicació?

Absolutament no. A diferència de molts programes en TTU Mac o PC, les aplicacions d'iPhone no esperen que facis clic a 'Desa' per guardar les teves dades. la documentació per a desenvolupadors d'Apple emfatitza la importància que les aplicacions estiguin a punt per tancar-se en un obrir i tancar d'ulls:

'Les aplicacions han d'estar preparades perquè es produeixi el tancament en qualsevol moment i no han d'esperar que se sol·liciti el tancament per guardar les dades de l'usuari o realitzar altres tasques crítiques. El tancament iniciat pel sistema és una part normal de l'cicle de vida d'una aplicació '.

quan el teu tanques una aplicació, també:

'A més de que el sistema finalitzi la seva aplicació, l'usuari pot finalitzar la seva aplicació de forma explícita mitjançant la interfície d'usuari multitasca. El tancament iniciat per l'usuari té el mateix efecte que el tancament d'una aplicació suspesa. '

El Argument en Contra de l'Tancament d'Aplicacions per a iPhone i iPad

Hi ha un argument en contra de tancar les aplicacions, i es basa en els fets. No obstant això, es basa en una visió molt limitada dels fets. Aquí està el més llarg i curt:

per què no carrega el meu iPhone 5s?
 • Es necessita més energia per obrir una aplicació des de l'estat no en execució que per reprendre des de l'estat de segon pla o suspès . Això és absolutament cert .
 • Apple fa un gran esforç per assegurar-se que el sistema operatiu de l'iPhone administri la memòria de manera eficient, el que minimitza la quantitat de bateria que fan servir les aplicacions quan romanen en s egundo pla o en estat suspès . Això també és cert.
 • Ets desaprofitant la vida útil de la bateria si tanca les teves aplicacions perquè es necessita més energia per obrir aplicacions d'iPhone des de zero que el que fa servir el sistema operatiu per a reprendre-les des del segon pla i l'estat suspès. A vegades és cert.

Mirem els Números

Els desenvolupadors sovint fan servir el temps de la CPU per mesurar quant esforç ha realitzat un iPhone per realitzar tasques, perquè pot tenir un impacte directe en la durada de la bateria. Vaig fer servir una eina de desenvolupament d'Apple anomenada instruments per mesurar l'impacte de diverses aplicacions en la CPU del meu iPhone.

Fem servir l'aplicació de Facebook com a exemple:

 • Obrir l'aplicació de Facebook des de l'estat d'inactivitat fa servir aproximadament 3.3 segons de temps de CPU.
 • Tancar qualsevol aplicació l'esborra de la memòria i la retorna a l'estat de no execució i pràcticament no fa servir temps de CPU, diguem 0.1 segons.
 • A l'pressionar el botó Inici, l'aplicació de Facebook s'envia a l'estat de segon pla i fa servir aproximadament 0.6 segons de temps de CPU.
 • Reprendre l'aplicació de Facebook des de l'estat de segon pla fa servir al voltant de 0.3 segons de temps de CPU.

Per tant, si obres l'aplicació de Facebook des de l'estat de no execució (3.3), la tanca (0.1) i la tornes a obrir des de l'estat de no execució (3.3), utilitza 6.7 segons de temps de CPU. Si obres l'aplicació de Facebook des de l'estat de no en execució, pressiones el botó d'inici per enviar-la a l'segon pla (0.6) i la reanudas des del segon pla (0.3), només fas servir 4.1 segons de temps de CPU.

Wow! En aquest cas, tancar l'aplicació de Facebook i tornar a obrir-la fa servir 2,6 segons més de temps de CPU. A el deixar oberta l'aplicació de Facebook, ha fet servir aproximadament un 39% menys d'energia!

I el Guanyador és ...

No tan ràpid! necessitem mirar el panorama general per obtenir una avaluació més precisa de la situació.

Posant l'Ús d'Energia en Perspectiva

El 39% sembla molt, i ho és , Fins que t'adones de l'infinitament petita que és la quantitat d'energia de la que estem parlant en comparació amb l'energia que es necessita per utilitzar el teu iPhone. L'argument en contra de tancar les teves aplicacions sona genial fins que t'adones que es basa en una estadística que no importa.

Com hem comentat, estalviaràs 2,6 segons de temps de CPU si deixes l'aplicació de Facebook oberta en lloc de tancar-la. Però, quanta energia consumeix l'aplicació de Facebook quan la fas servir?

Em vaig desplaçar per la meva subministrament de notícies durant 10 segons i vaig fer servir 10 segons de temps de CPU, o 1 segon de temps de CPU per segon que vaig fer servir l'aplicació. Després de 5 minuts d'usar l'aplicació de Facebook, hauria usat 300 segons de temps de CPU.

En altres paraules, hauria d'obrir i tancar l'aplicació de Facebook 115 vegades per tenir un impacte en la durada de la bateria tant com 5 minuts d'ús de l'aplicació de Facebook. El que això significa és:

No decideixis si tancar o no les teves aplicacions basant-se en una estadística insignificant. Basa la teva decisió en el que és millor per al teu iPhone.

Però aquesta no és l'única raó per la qual tancar les teves aplicacions és una bona idea. Seguim endavant ...

El Utilitza de la CPU lenta i constant en Mode Segon Pla

Quan una aplicació ingressa a la manera de segon pla, continua usant l'energia de la bateria fins i tot quan el teu iPhone està bloquejat a la butxaca. El meu prova de l'aplicació de Facebook confirma que això succeeix fins i tot quan l'actualització de l'aplicació en segon pla està desactivada .

Després de tancar l'aplicació de Facebook, aquesta va continuar usant la CPU fins i tot quan l'iPhone estava apagat. En el transcurs d'un minut, va usar 0.9 segons de temps addicional de CPU. Després de tres minuts, deixar l'aplicació de Facebook oberta consumiria més energia de la que consumiria si la tanquéssim immediatament i la tornem a obrir després.

La moralitat de la història és la següent: si fas servir una aplicació cada pocs minuts, no la tancaments cada vegada que la facis servir. Si ho fas servir amb menys freqüència, és una bona idea tancar l'aplicació.

Per ser justos, moltes aplicacions passen directament de la manera de segon pla a la manera suspès, i en la manera suspès, les aplicacions no consumeixen energia en absolut. No obstant això, no hi ha forma de saber quines aplicacions estan en mode de segon pla, de manera que una bona regla general és tancar-les totes . Recordeu, la quantitat d'energia que es necessita per obrir una aplicació des de zero empal·lideix en comparació amb la quantitat d'energia que es necessita per utilitzar l'aplicació.

Els Problemes de Programari Ocorren Tot el Temps

Les aplicacions d'iPhone fallen amb més freqüència del que imagines. la majoria de les fallades de programari són menors i no provoquen efectes secundaris perceptibles. Probablement ho hagis notat abans:

Estàs fent servir una aplicació i, de sobte, la pantalla parpelleja i tornes a la pantalla d'inici. Això és el que succeeix quan les aplicacions fallen.

També pots veure els arxius d'errors en Configuració> Privadesa> Anàlisi i millores> Dades d'Anàlisi.

La majoria de les falles de programari no són motiu de preocupació, especialment si tanquen les teves aplicacions. Sovint, una aplicació que té un problema de programari només necessita iniciar-se des de zero.

Com puc baixar l'aplicació?

Un Exemple d'un Problema de Programari Comú

Has acabat d'esmorzar i notes que la bateria del teu iPhone s'ha esgotat a l'60%. Durant l'esmorzar, revisaste el teu correu electrònic, vas escoltar música, suspiraste sobre el saldo del compte bancari, vas veure una xerrada TED, hojeaste Facebook, vas enviar un tweeter i verificaste la puntuació de el joc de bàsquet d'anit.

Arreglar una aplicació que Falla

Recorda que una aplicació que falla pot fer que la bateria s'esgoti ràpidament i de tancar l'aplicació pot solucionar-ho, però no saps qual aplicació està causant el problema. En aquest cas (i això és real), l'aplicació TED s'està utilitzant molt la CPU encara que no estigui utilitzant el meu iPhone. Pots solucionar el problema de dues formes:

 1. Connecta el teu ordinador a una Mac, descàrrega i instal·la Xcode és Instruments , Habilita el teu iPhone per al desenvolupament, configura una prova personalitzada per inspeccionar els processos individuals que s'executen al teu iPhone, clasifíquelos per ús de CPU i tanca l'aplicació que està causant que la CPU es mantingui accelerada fins al 100%.
 2. Tanca els teus aplicacions.

Trio l'opció 2 el 100% del temps i sóc un geek. (Vaig recopilar la informació per a aquest article fent servir l'opció 1) Reobrir les teves aplicacions des de l'estat de no execució consumeix més energia que obrir-les des del segon pla o l'estat de suspensió, però la diferència és insignificant en comparació amb el consum d'energia significatiu que ocorre quan una aplicació falla.

Per què Crec que Tanca els teus Aplicacions és una Bona Idea

 1. Fins i tot si tanques les teves aplicacions cada vegada que les fas servir, no veurà una diferència en la durada de la bateria perquè la quantitat d'energia que es necessita per obrir una aplicació és insignificant en comparació amb la quantitat d'energia que es necessita per utilitzar l'aplicació.
 2. Les aplicacions que s'executen en mode de segon pla continuen usant energia quan no estàs fent servir el teu iPhone, i això se suma al llarg del dia.
 3. Tancar stus aplicacions és una bona manera d'evitar problemes greus de programari que poden fer que la bateria del teu iPhone s'esgoti molt ràpidament .

Tancar Aquest Article

Aquest article és més profund que els articles que sòl escriure, però espero que hagi estat interessant i que hagis après alguna cosa nova sobre com s'executen les aplicacions en el teu iPhone. Tanco els meus aplicacions diverses vegades a el dia, i això m'ajuda a que el meu iPhone funcioni de la manera més fluida possible. Basant-me en les proves i en la meva experiència de primera mà treballant amb centenars d'iPhones com a tècnic d'Apple, puc dir amb seguretat que tancar les teves aplicacions és una bona manera d'estalviar bateria de l'iPhone.

Gràcies per llegir, i recorda tornar el favor,
David P.