Com fer una captura de pantalla en un iPhone X: la forma més senzilla.

How Screenshot An Iphone XProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu fer una captura de pantalla en un iPhone X, però no esteu segur de com fer-ho. En els models anteriors de l’iPhone, havíeu d’utilitzar el botó Inici per fer una captura de pantalla, però el botó Inici es va eliminar a l’iPhone X. En aquest article, us ho mostraré com fer captures de pantalla en un iPhone X de dues maneres diferents !Com es fa una captura de pantalla en un iPhone X

Per fer una captura de pantalla a l'iPhone X, prem simultàniament el botó lateral situat a la part dreta de l'iPhone i el botó d'augment de volum . La pantalla de l’iPhone parpellejarà en blanc per indicar que s’ha fet una captura de pantalla i veureu una previsualització de la captura de pantalla a la part inferior dreta de la pantalla.Com es fa una captura de pantalla en un iPhone X mitjançant AssistiveTouch

Si el botó lateral o el botó d’augmentar el volum no funcionen a l’iPhone, podeu utilitzar AssistiveTouch per fer una captura de pantalla en un iPhone X. Primer, activeu AssistiveTouch a l’app Configuració tocant General -> Accessibilitat -> AssistiveTouch i activeu l'interruptor situat al costat d'AssistiveTouch.Per fer captures de pantalla en un iPhone X mitjançant AssistiveTouch, toqueu el botó virtual que apareixia després d’haver activat AssistiveTouch. A continuació, toqueu Dispositiu -> Més -> Captura de pantalla per fer una captura de pantalla de l’iPhone X. La pantalla parpellejarà en blanc i veureu la finestra de previsualització a l’angle inferior esquerre de la pantalla.

Puc editar les captures de pantalla de l'iPhone X?

Sí, podeu editar les captures de pantalla de l'iPhone X tocant la petita previsualització que apareix a l'extrem inferior esquerre de la pantalla després de fer la captura de pantalla. Quan ho feu, veureu moltes eines de marcatge que podeu utilitzar per editar les captures de pantalla. Un cop hàgiu editat la captura de pantalla de l'iPhone X, toqueu Fet a l'extrem superior dret de la pantalla.On es desen les captures de pantalla de l'iPhone X?

Les vostres captures de pantalla de l'iPhone X es desaran a l'aplicació Fotos.

Ets un expert en captures de pantalla.

Heu fet una captura de pantalla de l’iPhone X amb èxit i en sou oficialment un expert. Ara que ja sabeu com fer captures de pantalla en un iPhone X, assegureu-vos de compartir els vostres coneixements amb amics i familiars a les xarxes socials. No dubteu a deixar-nos un comentari a continuació si teniu cap altra pregunta sobre el vostre iPhone X.

Gràcies per llegir,
David L.