No es poden instal·lar aplicacions a l'iPhone X? Feu doble clic per instal·lar-lo? La solució!

Can T Install Apps Iphone XProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

No podeu instal·lar aplicacions a l’iPhone X i no sabeu per què. A la pantalla apareix 'Doble clic per instal·lar', però no sabeu on toqueu. En aquest article, ho faré us mostrarà com instal·leu aplicacions a l'iPhone X i què heu de fer quan les aplicacions no es baixin !l'iPhone no pot comprovar si hi ha actualitzacions

El meu iPhone X diu 'Feu doble clic per instal·lar-lo'

Si veieu 'Doble clic per instal·lar' a l'iPhone X, tot el que heu de fer és fer doble clic al botó lateral. Això activarà Face ID, que s’utilitza per confirmar la instal·lació de l’aplicació.Aquest nou diàleg de l'App Store es va introduir amb el llançament d'iOS 11.1.1. Molts usuaris d’iPhone X han trobat confús perquè el missatge no diu explícitament on fer clic.Reinicieu l'iPhone X

Si no heu vist la notificació 'Doble clic per instal·lar', és possible que hi hagi un problema de programari que impedeixi que el vostre telèfon X baixi aplicacions. Proveu de reiniciar l'iPhone X, que permetrà que tots els seus programes en segon pla es tanquin normalment.

Per apagar l’iPhone X, mantingueu premuts simultàniament qualsevol dels botons de volum i lateral fins que vegeu llisqueu fins a apagar-lo apareixerà a la pantalla. Feu lliscar el dit d'alimentació d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone.Espereu uns 15-30 segons i torneu a engegar l'iPhone X prement i mantenint premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple al centre de la pantalla de l'iPhone.

Tanqueu i torneu a obrir l'App Store

És probable que no pugueu instal·lar aplicacions a l'iPhone X a causa d'un problema de programari a l'App Store. Si tanqueu i torneu a obrir l'App Store, tindreu una segona oportunitat d'obrir-la correctament la propera vegada que l'obriu.

Obriu el commutador d'aplicacions de l'iPhone X lliscant cap amunt des de baix a la part inferior fins al centre de la pantalla. Mantingueu el dit al centre de la pantalla fins que vegeu el menú de les aplicacions obertes actualment al vostre iPhone.

Per tancar l'App Store, llisqueu-lo cap amunt i cap amunt de la pantalla. Sabreu que l'App Store està tancada quan ja no aparegui al commutador d'aplicacions.

no es pot comprovar si hi ha actualització iOS 10

Desactiveu el mode d'avió

Si l’iPhone X està en mode avió, no podreu instal·lar aplicacions perquè l’iPhone no estarà connectat a la seva xarxa mòbil o Wi-Fi. Per desactivar el mode avió, obriu l'aplicació Configuració i desactiveu l'interruptor situat al costat del mode avió. Sabreu que l’interruptor està desactivat quan estigui blanc i que estigui situat a l’esquerra.

A més, només podeu utilitzar Cellular Data per descarregar aplicacions de menys de 150 MB. Podeu veure la mida que té una aplicació tocant-la a l'App Store i desplaçant-vos cap avall fins a Informació menú.

Comproveu les restriccions a l'iPhone X

Si s’estableixen restriccions a l’iPhone X, és possible que hagueu desactivat accidentalment la possibilitat d’instal·lar aplicacions a l’iPhone. Obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Restriccions per accedir a les restriccions del vostre iPhone.

A continuació, desplaceu-vos cap avall i assegureu-vos que el commutador que hi ha al costat Instal·lació d'aplicacions està activat. Sabreu que l’interruptor està activat quan estigui verd.

Restableix tots els paràmetres

Si encara no podeu instal·lar aplicacions a l'iPhone X, és possible que hi hagi un problema de programari més profund que causi el problema. De vegades, podem eliminar problemes de programari ocults restablint tots els paràmetres de l’iPhone X i restablint-los als valors predeterminats de fàbrica.

Nota: Abans de restablir tots els paràmetres, assegureu-vos d’escriure les contrasenyes de Wi-Fi. Haureu de tornar a connectar-vos a la vostra xarxa Wi-Fi després de completar el restabliment .

Aneu a l'aplicació Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix tots els paràmetres . Introduïu la contrasenya de l'iPhone i toqueu Restableix tots els paràmetres després que aparegui l'alerta de confirmació a la pantalla. L'iPhone X es reiniciarà després de restablir la configuració.

Aplicacions, aplicacions, aplicacions

Heu solucionat el problema amb l’iPhone X i podeu començar a instal·lar aplicacions noves. Esperem que compartiu aquest article a les xarxes socials per mostrar als vostres amics el que significa 'Doble clic per instal·lar' i ajudar-los quan no puguin instal·lar aplicacions a l'iPhone X. Si teniu cap més pregunta, no dubteu a marxar a la secció de comentaris.

Gràcies per llegir,
David L.

què fer si la pantalla del vostre iPhone no funciona