Què és Apple Fitness +? Aquí teniu La veritat!

What Is Apple Fitness

Un dels anuncis més grans que Apple va fer en el seu Esdeveniment Apple de setembre va ser el seu nou servei, Apple Fitness +. Juntament amb el seu nou servei Apple One, els nous models d’Apple Watch i els nous models d’iPad, Apple n’ha fet moltes coses per entusiasmar-se en els propers mesos. En aquest article us ho explicaré tot el que cal saber sobre Apple Fitness + !

Apple Fitness +, explicat

Fitness + és un nou servei basat en subscripcions disponible per a Apple Watch. Aquest programa està dissenyat per ajudar els usuaris d’Apple proporcionant i supervisant entrenaments dissenyats pels grans entrenadors de tot el món.Apple Fitness + llançarà nous entrenaments cada setmana, dissenyats específicament per ajudar els aficionats a la tecnologia i als esportistes a tots els nivells de forma física. Inclourà entrenaments adaptats a cada tipus d’exercici que pugueu imaginar.

Durant l’esdeveniment, Apple va anunciar que córrer, caminar, remar, ioga i ball seran només algunes de les categories d’exercicis que podreu gaudir guiats per Apple Fitness +.

Tot i que està dissenyat com una extensió per a Apple Watch, podreu utilitzar Fitness + amb qualsevol altre producte Apple que tingueu al vostre arsenal. Tant si voleu veure una demostració a la pantalla del vostre Apple TV, com si esteu de viatge amb només el vostre ordinador portàtil a mà, podeu sincronitzar l'entrenament amb tota la vostra tecnologia personal per obtenir inspiració i actualitzacions en temps real sobre el vostre progrés.

el telèfon diu que s'està carregant però no s'encénApple Fitness + i Apple Music

Un altre aspecte emocionant d’Apple Fitness + és la facilitat amb què es pot connectar a una subscripció a Apple Music. Molts dels entrenadors que aporten entrenaments a Apple Fitness + també organitzen llistes de reproducció dissenyades específicament per combinar-les amb l'entrenament.

Podeu integrar fàcilment qualsevol música que gaudiu d’un entrenament de Fitness + directament a la biblioteca d’Apple Music. Aquest procés serà encara més suau i més assequible si opteu pel nou paquet de serveis d’Apple, Apple One.

Què necessito per utilitzar Apple Fitness +?

El primer que necessiteu per accedir a Apple Fitness + és una subscripció de pagament. Quan es publiqui, una subscripció individual a Apple + costarà 9,99 USD al mes o 79,99 USD durant un any complet. Aquestes subscripcions inclouen un mes d’accés gratuït si ja teniu un Apple Watch i podeu compartir la vostra subscripció a Fitness + amb fins a cinc persones més. Si la vostra compra el Apple Watch SE o Apple Watch Series 6, obtindreu 3 mesos de Fitness + gratis.

També necessitareu un Apple Watch. Tot i que això pot semblar una limitació frustrant del que podria ser un programa d’entrenament excel·lent per si sol, no es poden passar per alt els avantatges de la integració d’Apple Watch a Fitness +. Apple Fitness + funciona amb la intel·ligència del dispositiu a l'Apple Watch. Durant la durada del vostre entrenament, els vostres anells de progrés, mètriques i temps d’entrenament estaran disponibles a la pantalla des del rellotge i qualsevol altre dispositiu que utilitzeu.

el meu telèfon està enganxat al logotip d'Apple

A part d’una subscripció i un Apple Watch, la resta d’equips que en feu servir. Apple Fitness + té programes per a vosaltres, independentment de l’equip d’exercici que tingueu a la vostra disposició.

Apple Fitness + i GymKit

Una altra raó per la qual voldreu que un Apple Watch s’adopti amb la vostra subscripció a Apple Fitness + és GymKit. GymKit és un programa d'Apple dissenyat amb fabricants d'equips d'exercici fa uns anys. Permet als usuaris combinar sense fils determinats equips d’entrenament amb el seu Apple Watch, de manera que puguin accedir a lectures precises sobre la seva biometria i el progrés de l’entrenament.

Si teniu previst utilitzar Apple Fitness + en un gimnàs comercial o al vostre estudi d’entrenament a casa, GymKit us ajudarà a fer un seguiment encara millor del vostre programa d’entrenament.

Properament: Apple Fitness +

Apple té previst llançar Fitness + al públic a finals d’aquest any. Si busqueu un programa d’entrenament altament personalitzat i de fàcil accés, és molt probable que trobeu una opció perfecta d’aquest servei. Integra el teu cos al teu ecosistema Apple d’una forma completament nova amb Apple Fitness +.