Com Fer Una còpia De Seguretat del teu iPhone En iTunes

C Mo Hacer Una Copia De Seguridad De Tu Iphone En ItunesProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Vols fer servir iTunes per fer una còpia de seguretat del teu iPhone, però no estàs segur de com fer-ho. És important tenir una còpia de seguretat guardada, en cas que alguna cosa surti malament amb el teu iPhone. En aquest sentit, li mostraré com fer una còpia de seguretat del teu iPhone a iTunes .Nota: si vas actualitzar el teu Mac a macOS Caterina 10.15, faràs servir Finder per actualitzar el teu iPhone. Els passos són similars, però faràs una còpia de seguretat del teu iPhone a Finder -> Ubicacions -> [Your iPhone].Què És Un Còpia De Seguretat De iPhone?

Una còpia de seguretat és una còpia de tota la informació de la teva iPhone. Això inclou les teves notes, contactes, fotos, missatges de text, dades d'Apple Mail i molt més!És Important Fer Una còpia De Seguretat De La meva iPhone?

Sí, és molt important guardar una còpia de seguretat del teu iPhone. Si el teu iPhone experimenta un problema de programari complicats o es trenca del tot, és possible que no tinguis una altra oportunitat de crear una còpia de seguretat. A l'realitzar còpies de seguretat del teu iPhone amb regularitat, sempre estaràs preparat en cas que alguna cosa surti malament.

Com Guardo Una còpia De Seguretat del teu iPhone En iTunes?

Primer, fa servir un cable Lightning per connectar el teu iPhone a qualsevol ordinador amb iTunes. Obre iTunes i fes clic a la icona d'iPhone prop de la cantonada superior esquerra de la pantalla.A continuació, fes clic a Fer còpia de seguretat ara sota de Fer Còpia De Seguretat i Restaura Manualment A la part superior d'iTunes apareixeran una barra de progrés i les paraules 'Realitzant una còpia de seguretat de 'iPhone' ...'.

Una vegada que finalitzi la barra de progrés, hauràs creat una còpia de seguretat del teu iPhone. Pots desconnectar de forma segura la teva iPhone d'equip.

Configura el Còpies De Seguretat Automàtiques De iTunes En El teu Ordinador

Crear manualment còpies de seguretat d'iTunes cada vegada que connectes el teu iPhone al teu ordinador pot ser una mica tediós. Afortunadament, pots configurar iTunes perquè faci una còpia de seguretat automàtica del teu iPhone cada vegada que ho connectis.

Després de connectar el teu iPhone i obrir iTunes, fes clic a la icona d'iPhone a la cantonada superior esquerra. Fes clic al cercle al costat de aquesta ordinador i marca la casella al costat de Xifrar còpia de seguretat d'iPhone . Se't demanarà que ingressis una clau per a la teva còpia de seguretat quan la Cifres. Finalment, fes clic a A punt a la cantonada inferior dreta de la pantalla.

Per què hauria d'Xifra La còpia De Seguretat De La meva iPhone?

Xifrar la còpia de seguretat del teu iPhone proporciona una capa addicional de seguretat per a la teva informació personal. Les teves dades estan codificats i bloquejats, pel que no es pot accedir-hi si acaben en les mans equivocades. Encara que és molt poc probable que Apple posi en perill les dades, sempre és millor prevenir que curar.

Com Restauro meu iPhone Des de La còpia De Seguretat Que Vaig crear?

Si alguna vegada necessites restaurar una còpia de seguretat que vas crear, el procés és bastant simple. Connecta el teu iPhone a la mateixa ordinador que fas servir per fer una còpia de seguretat i obrir iTunes.

Abans que puguis restaurar una còpia de seguretat d'iTunes, hauràs desactivar Cercar meu iPhone .

apaga buscar el meu iphone per restaurar la còpia de seguretat

Un cop hagis desactivat Cercar meu iPhone, fes clic al botó iPhone prop de la cantonada superior esquerra de iTunes. Fes clic a Restaurar còpia de seguretat a Còpia de seguretat i restauració manual . Busca el nom de la teva iPhone al menú desplegable, després fes clic a restaurar .

Relaxa't!

Pots estar tranquil ara que has fet una còpia de seguretat del teu iPhone amb iTunes. Assegura't de compartir aquest article en les xarxes socials perquè puguis ensenyar als teus familiars i amics com fer una còpia de seguretat del teu iPhone a iTunes! Si tens alguna altra pregunta, deixa un comentari a continuació.

gràcies,
David L.