Es pot piratejar un iPhone? Sí! Aquí teniu la solució.

Can An Iphone Be Hacked

Com a usuari d’iPhone, us sentiu segurs, però es pot piratejar un iPhone? L'iPhone té una gran reputació de ser segur i mantenir els pirates informàtics allunyats de la vostra informació personal. Però, com tot el que s’executa amb programari, encara és vulnerable als atacs.

En altres paraules, Sí, es pot piratejar el vostre iPhone.Si esbrinar 'sí' és la resposta a 'es pot piratejar un iPhone?' et fa una mica preocupat, atura't i respira profundament i tranquil·lament. En aquest article, us ajudarem apreneu a ser usuaris responsables de l'iPhone i ajudeu a prevenir els pirates informàtics. També us guiarem què fer si creieu que el vostre iPhone ha estat piratejat.Com es pot piratejar un iPhone?

M’alegro que ho hagis preguntat. Com ja hem comentat, el vostre iPhone té una seguretat molt ben construïda. Apple xifra automàticament el vostre iPhone. Fins i tot han de tenir la clau (també coneguda com la vostra contrasenya!) Per accedir a la vostra informació.I aquelles aplicacions que us encanten descarregar? Cadascun d’ells passa per un procés de detecció seriós. Les probabilitats que una aplicació de l’App Store sigui realment un front per als pirates informàtics és força escassa, tot i que sabem que pot (i ha passat). Llavors, com es pot piratejar el vostre iPhone?

El vostre iPhone es pot piratejar si el feu jailbreak, obriu missatges de persones que no coneixeu, connecteu el vostre iPhone a les estacions de càrrega amb programari maliciós i altres maneres. La bona notícia és que, gairebé amb tota seguretat, es pot evitar seguint els passos que descrivim en aquest article.

què vol dir quan un ocell vola a una finestra

No facis jailbreak del teu iPhone

Deixem això fora del camí ara: si voleu que el vostre iPhone estigui segur, no feu el jailbreak del vostre iPhone. Vaja. Allà. Ho vaig dir. Ara em sento millor.El fet de trencar un iPhone significa que heu utilitzat un programa o un programari per evitar el programari i la configuració predeterminada del telèfon. Entenc l’atractiu (sobretot si sou experts en tecnologia), perquè tots hem volgut suprimir un programa que Apple ens fa conservar o hem pensat a aprofundir en els fitxers dels nostres iPhones.

Però fer-ho també obvia moltes de les regles de seguretat que us protegeixen la informació i la vostra informació. Un iPhone amb jailbreak pot descarregar aplicacions de botigues d'aplicacions que no són d'Apple. Potser només penseu que estalvieu uns quants diners, però el que realment feu és obrir-vos a molts riscos potencials.

La veritat és que hi ha molt poques raons perquè l’usuari mitjà de l’iPhone es plantegi la possibilitat de trencar els seus telèfons. Simplement no ho feu.

Suprimiu missatges de persones que no coneixeu

Alguns dels atacs de pirateria més habituals provenen de programes anomenats programari maliciós. El programari maliciós és un tipus de programari que els pirates informàtics poden utilitzar per veure què feu al vostre iPhone o fins i tot controlar-lo.

A causa de les regles de seguretat d’Apple, el programari maliciós no provindrà de l’App Store. Però pot provenir de fer clic als enllaços del vostre correu electrònic o missatges o, fins i tot, d’obrir-los.

És una bona regla general obrir només missatges i correus electrònics de persones que coneixeu. Si no coneixeu la persona o si la vista prèvia del missatge us mostra un personatge estrany o una icona en forma de bloc, no l’obriu. Només cal esborrar-lo.

Si heu obert un missatge així, no feu clic a res. És possible que un missatge us porti a un lloc web i intenteu descarregar programari maliciós o instal·lar-lo automàticament tan aviat com intenteu veure el que us han enviat, així que aneu amb compte.

Tingueu cura de les xarxes Wi-Fi públiques

Podeu pensar que és convenient quan una cafeteria, un restaurant, una biblioteca o un hotel ofereix Wi-Fi gratuïta. I hi estic d’acord. La Wi-Fi gratuïta és increïble. Sobretot quan només teniu tants GB de dades cada mes.

Però les xarxes Wi-Fi públiques poden ser explotades pels pirates informàtics. Així que tingueu cura. No inicieu la sessió al vostre banc ni a cap altre lloc sensible mentre tingueu Wi-Fi pública. Per exemple, està bé buscar una hora de pel·lícula, però evitaria pagar una factura o comprar qualsevol cosa fins que no tingueu una xarxa més segura.

Practiqueu una navegació segura

Els llocs web són un altre lloc possible on podeu obtenir programari accidentalment que permet als pirates informàtics accedir al vostre iPhone. Si podeu, visiteu només llocs web coneguts. I eviteu fer clic a qualsevol cosa que aparegui.

Sí, els anuncis emergents són una part lamentable de la vida. Però també poden ser la font de programari maliciós. Si una finestra emergent us fa càrrec de la pantalla, cerqueu una manera segura de tancar la finestra sense fer clic a 'bé' o 'continuar' ni res semblant.

Un dels meus trucs preferits és tancar Safari, tocar dues vegades el botó d’inici per tancar l’aplicació completament i tornar-la a obrir. A continuació, tanco tota la finestra del navegador on hi ha la finestra emergent, per si alguna de les X de la pantalla és una ordre secreta per descarregar programari infecciós.

Eviteu els carregadors públics

El 2012, investigadors de Georgia Tech van crear un programari que utilitzava un port de càrrega públic per descarregar programari de pirateria als iPhones. El pirateig es va fer en nom del coneixement i l'equip va transmetre els seus descobriments a Apple perquè poguessin reforçar la seguretat de l'iPhone, però el risc era encara real.

És fantàstic que hi hagi més ports i cables de càrrega públics disponibles, des d’aeroports fins a festivals de música. Si voleu carregar i protegir-vos, porteu la vostra pròpia font d’energia portàtil per mantenir-vos carregada. O bé, si heu d’utilitzar la font pública, deixeu l’iPhone bloquejat mentre està endollat.

Amb l’iPhone bloquejat, els investigadors de Geòrgia no van poder accedir al telèfon per instal·lar programari maliciós.

Ser un usuari d’iPhone amb coneixements de seguretat us ajudarà a protegir-vos dels pirates informàtics d’iPhone. Però per si passa alguna cosa, és útil tenir un pla. Això és el següent.

Crec que el meu iPhone va ser piratejat. Ara què?

Hi ha alguns signes reveladors que us poden fer rascar-vos el cap i dir-vos: 'Es pot piratejar el meu iPhone?' Les coses que cal tenir en compte inclouen:

  • Aplicacions noves a la pantalla que no heu baixat
  • Trucades, missatges de text o correus electrònics del vostre historial que no heu enviat
  • El vostre iPhone obre aplicacions o paraules que s’estan escrivint quan no el toqueu.

Pot ser molt aterrador veure el vostre iPhone actuant d’aquesta manera! El primer que cal fer és desconnectar l’iPhone.

Desactiveu el vostre iPhone

Per fer-ho, només cal apagar l’iPhone una estona o desactivar totes les connexions mitjançant el mode avió.

Per apagar l'iPhone, manteniu premut el botó poder a la part superior dreta del telèfon. Feu lliscar el dit per la pantalla un cop vegeu 'Lliscar per apagar' missatge.

Per posar el vostre iPhone en mode Avió, aneu a Configuració → Mode avió. Toqueu el commutador de la dreta per activar aquest mode.

Un cop l'iPhone estigui desconnectat de la xarxa, hauria de tallar l'accés del vostre hacker al vostre iPhone. Ara, és hora de restablir les coses de manera que el programari que faci servir el pirata informàtic.

Restableix la configuració

Amb sort, heu fet còpies de seguretat de l’iPhone periòdicament, perquè de vegades netejar l’iPhone és l’única manera d’eliminar el malware i començar de nou. Podeu començar restablint la configuració del vostre iPhone. Per fer-ho, aneu a Configuració → General → Restableix .

Per obtenir un començament net i fresc, trieu Esborra tot el contingut i la configuració . Normalment no ho suggeriria, perquè això vol dir que haureu de reinstal·lar-ho tot o bé treure d’una còpia de seguretat d’iCloud o iTunes per recuperar el vostre dispositiu a la normalitat. Però fer-se piratejar és una gran cosa.

Proveu una restauració de DFU

Finalment, podeu fer el que suggereix el nostre temible líder i ex gurú de Genius Bar: una restauració per defecte de l’actualització del firmware (DFU). Aquest procés utilitza iTunes per restablir i restaurar la configuració del vostre iPhone. Per fer-ho, necessitareu el vostre iPhone, un ordinador amb iTunes instal·lat i un cable per connectar-lo.

A continuació, consulteu la guia de Payette Forward Com posar un iPhone en mode DFU, Apple Way , per obtenir instruccions pas a pas sobre com tornar a controlar l'iPhone.

Es pot piratejar un iPhone? Sí. Podeu ajudar a prevenir-ho? Absolutament!

Els pirates informàtics poden segrestar el vostre iPhone sense que ho sàpiga i utilitzar el vostre micròfon, càmera i pulsacions de tecles per fer un seguiment de tot el que feu. Preneu-vos el risc seriosament i presteu atenció als llocs web que visiteu, als enllaços en què feu clic i a les xarxes que utilitzeu. Podeu evitar que això passi. Només cal anar amb compte!

T’han fet piratejar l’iPhone? Els nostres consells han ajudat? No oblideu registrar-vos a continuació i informar-nos de què podem fer per ajudar-vos.