On puc substituir la pantalla del meu iPhone? Repara-ho avui mateix!

Where Can I Replace My Iphone ScreenProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

La pantalla de l'iPhone està trencada i heu de solucionar-la. Tot i això, no sabeu on reparar-lo ni quines són les vostres millors opcions. En aquest article, respondré a la pregunta: on puc substituir la pantalla del meu iPhone ?On puc reparar la pantalla del meu iPhone?

Quan la pantalla de l'iPhone es fa malbé, esglaona o es trenca completament, generalment teniu quatre opcions de reparació per triar: Apple, Puls, una botiga de reparacions d'iPhone propera o bricolatge.Aquest article us guiarà a través de cadascuna d’aquestes quatre opcions, destacant els avantatges i els inconvenients de cadascuna perquè pugueu fer la millor elecció quan hagueu de substituir la pantalla de l’iPhone.L'Apple Store

Si el vostre iPhone està cobert per AppleCare +, Apple Store probablement serà la vostra opció de reparació més barata. Només se us cobraran 29 dòlars per un canvi de pantalla a l’Apple Store si el vostre iPhone està protegit per AppleCare + . Si AppleCare + no cobreix el vostre iPhone, esteu buscant una reparació que costarà com a mínim 129 dòlars o, possiblement, més, segons l’iPhone que tingueu.

Una altra cosa a tenir en compte és que Apple no substitueix les pantalles de cap iPhone fabricat abans de l’iPhone 6. Per tant, si teniu un iPhone anterior, és possible que Apple no us el repari.

A més, si alguna cosa més es trenca o es fa malbé, també haureu de reparar aquesta part del vostre iPhone. Per tant, si heu deixat caure l’iPhone i la pantalla es va destrossar, no us sorprengueu que una altra part del vostre iPhone també es trenqués. Això no és estrany, sobretot si la pantalla de l’iPhone es va trencar quan la va deixar caure sobre una superfície dura com una vorera de formigó.Si teniu previst substituir la pantalla del vostre iPhone a l'Apple Store, us ho recomano programar una cita primer. L'Apple Store pot estar força ocupat durant el dia i les substitucions de pantalla poden trigar una estona a completar-se, de manera que podríeu acabar tot el dia de peu si no teniu cita prèvia.

llarg patiment a la bíblia

Si voleu evitar un viatge al Genius Bar, Apple també té un servei de reparació de correu electrònic. L’inconvenient del servei de correu electrònic d’Apple és que estaràs sense l’iPhone almenys uns quants dies, ja que el temps de resposta d’Apple sol ser de 3 a 5 dies.

Substitució de pantalla Puls iPhone

La nostra empresa preferida de reparació d’iPhone és Pols , un servei a la carta que envia un tècnic certificat a tu . El tècnic repararà l’iPhone in situ, ja sigui a la feina, a casa o en un restaurant local.

Puls és fantàstic quan necessiteu una reparació immediata perquè normalment us enviaran un tècnic en 60 minuts o menys.

Les substitucions de pantalla Puls solen costar 79 dòlars, però podeu utilitzar la nostra exclusiva Codi de cupó Puls PF10ND18 per estalviar un 10% en la reparació.

Botigues de reparació d'iPhone properes

Una altra opció que teniu quan heu de substituir la pantalla de l'iPhone és dirigir-vos a una botiga local de reparacions d'iPhone. Els tallers de reparació locals solen oferir tarifes més baixes que l’Apple Store (si AppleCare + no inclou l’iPhone), però heu de tenir precaució abans d’introduir-lo.

Quan porteu l’iPhone a un taller de reparacions local, no sabeu qui substitueix la pantalla ni quines parts utilitzen. La majoria de les vegades, un taller de reparacions local utilitza peces que no són d’Apple, cosa que anul·la completament la garantia d’AppleCare +. Per tant, si alguna cosa surt malament, no podeu fer molt.

el meu imessage diu que s’espera l’activació

En general, no us recomanem que fixeu l’iPhone en un taller de reparacions proper. Si creieu que el vostre taller de reparacions local és la vostra millor opció, assegureu-vos de consultar primer els comentaris de l’empresa.

Substitueix la pantalla per tu mateix

Una altra opció que teniu és intentar substituir vosaltres mateix la pantalla de l'iPhone. Tanmateix, tret que vosaltres o un amic tingueu experiència de primera mà en la reparació d’iPhones o la substitució de pantalles, no us recomano provar de fer-ho pel vostre compte.

La reparació d’un iPhone requereix molta destresa i un conjunt d’eines especials que la majoria de la gent no té. Els components interns de l’iPhone també són bastant petits i intricats: si col·loqueu una cosa fora de lloc, corre el risc de trencar completament l’iPhone.

Kit i reparació de pantalla d

Podeu obtenir més informació sobre solucionar la pantalla del vostre iPhone pel vostre compte en consultar el nostre article.

Moralitat de la història : tret que sigueu experts, probablement no hauríeu de provar de substituir la pantalla de l'iPhone pel vostre compte.

La substitució de la pantalla s'ha fet fàcilment.

Espero que aquest article hagi ajudat a respondre a la pregunta 'on puc substituir la pantalla del meu iPhone?' per a tu. Teniu algunes bones opcions de reparació, de manera que, en última instància, depèn de vosaltres triar la que millor us convingui. Si teniu cap altra pregunta sobre la substitució de la pantalla de l'iPhone, no dubteu a deixar un comentari a continuació.

Tot el millor,
David L.