El meu 'iPhoneID caducarà avui'. No, no ho és! Aquí teniu La veritat.

My Iphoneid Is Due Expire TodayProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Acabeu de rebre un missatge de text que diu: 'El vostre iPhoneID caducarà avui'. i no esteu segur de per què. Aquest missatge no és real, és una estafa. En aquest article t’explicaré què heu de fer quan rebeu aquest missatge i us mostren com bloquejar-los definitivament .'El vostre iPhoneID caducarà avui'. Què passa realment?

Heu rebut aquest missatge perquè un estafador intenta robar-vos la informació del compte d'iCloud. Si feu clic a l'enllaç (si us plau, no ho feu), se us dirigirà a una pàgina web que us demanarà que introduïu el vostre correu electrònic i contrasenya d'iCloud. Si introduïu la vostra informació, realment no canvia res, però un estafador té accés al vostre correu electrònic i contrasenya que poden utilitzar per robar-vos la identitat.

per què el meu wifi no estarà connectat?

Com informar d’aquest correu brossa al vostre operador sense fils

Si el vostre operador de telefonia mòbil és AT&T, Bell, Sprint, T-Mobile o Verizon, podeu informar d’aquest tipus de missatges al vostre operador per ajudar-los a evitar que aquests estafadors us enviïn missatges a vosaltres i a tothom que conegueu.

Per informar de missatges brossa al vostre operador sense fils, copieu-lo i reenvieu-lo al 7726. No se us cobrarà per enviar aquest missatge

Per copiar el missatge de text, manteniu-lo premut suaument i, a continuació, toqueu còpia .Ara, creeu un missatge nou i escriviu 7726 al fitxer Per a: camp. El número pot aparèixer com a 772-6. A continuació, toqueu el camp Missatge de text i toqueu Enganxa quan aparegui l'opció a la pantalla de l'iPhone. Premeu la fletxa d'enviament per denunciar l’estafador!

Després d'informar del missatge, assegureu-vos de suprimir el missatge original només per assegurar-vos que eviteu qualsevol risc potencial de tocar accidentalment l'enllaç.

Accidentalment he fet clic a l'enllaç.

Si ja heu fet clic a l'enllaç, tanqueu l'aplicació Safari fent doble clic al botó Inici i lliscant-la cap amunt i fora de la pantalla. A continuació, esborreu l’historial i les dades del lloc web de Safari obrint l’aplicació Configuració i tocant Safari -> Esborra l'historial i les dades del lloc web . Si sou més un estudiant visual, podeu veure el nostre vídeo sobre com esborra l’historial de Safari.

Poseu-vos en contacte amb el servei d'assistència d'Apple

Si heu introduït la informació del vostre compte d'iCloud, visiteu Pàgina d’assistència d’Apple per evitar que els estafadors utilitzin la vostra informació personal per fer compres o robar la vostra identitat.

Configureu l'autenticació de dos factors

Un altre pas proactiu que podeu fer per evitar que la vostra informació d'iCloud es vegi compromesa és configurar l'autenticació de dos factors. L’autenticació de dos factors està disponible en dispositius iPhone, iPad i iPod amb iOS 9 o versions posteriors i en Macs amb Mac OS X El Capitan o versions posteriors. Aquestes funcions afegeixen un pas addicional de mesures de seguretat que poden ajudar a protegir la vostra informació personal.

Per activar l'autenticació de dos factors al vostre iPhone, obriu l'aplicació Configuració i toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla. A continuació, toqueu Contrasenya i seguretat -> Activeu l'autenticació de dos factors .

activeu l

Si també voleu activar l'autenticació de dos factors al vostre Mac, feu clic al logotip d'Apple a l'extrem superior esquerre de la pantalla i feu clic a Preferències del sistema. A continuació, feu clic a iCloud -> Detalls del compte i introduïu la vostra contrasenya d'iCloud. A continuació, feu clic a Seguretat i feu clic a Activeu l'autenticació de dos factors .

Sa i Segur!

Els estafadors no us robaran la informació ara que el vostre iPhone està segur. Esperem que aquest article us hagi ajudat a entendre per què heu rebut un missatge que deia: 'El vostre iPhoneID caducarà avui'. Si és així, feu-nos-ho saber deixant un comentari a continuació.

Tot el millor,
David L.