Actualització de verificació de l'iPhone bloquejat? Aquí teniu la veritable solució.

Iphone Stuck Verifying UpdateProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Acabeu d’instal·lar l’última versió d’iOS, però la finestra emergent “Verificació de l’actualització ...” no desapareixerà. Ha estat diversos minuts a la pantalla, però no passa res. En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone està bloquejat en verificar una actualització i us mostra com solucionar definitivament aquest problema !Quant de temps ha de dir el meu iPhone verificant l’actualització?

Malauradament, no hi ha cap resposta única per a aquesta pregunta. El vostre iPhone pot trigar uns segons o uns quants minuts a verificar una actualització en funció de diversos factors, com ara la mida de l’actualització i la vostra connexió a Wi-Fi.signes de peixos home enamorat

La darrera vegada que vaig actualitzar el meu iPhone, només va trigar uns deu segons a verificar l’actualització. He vist que alguns lectors diuen que el seu iPhone ha trigat cinc minuts en verificar una actualització.Tot i això, si el vostre iPhone ha estat bloquejat a 'Verificació de l'actualització ...' durant més de quinze minuts, és probable que alguna cosa hagi fallat. Els passos que s'indiquen a continuació us ajudaran a solucionar el problema quan el vostre iPhone estigui bloquejat en verificar una actualització.

Assegureu-vos que el vostre iPhone estigui connectat a una xarxa Wi-Fi fiable

Si l'iPhone no està connectat a una bona xarxa Wi-Fi, pot ser més llarg del que és habitual verificar una actualització d'iOS. Abans d’intentar actualitzar l’iPhone, aneu a Configuració -> Wi-Fi i assegureu-vos que estigui connectat a una bona xarxa Wi-Fi. Probablement no vulgueu actualitzar l’iPhone mitjançant la Wi-Fi del vostre restaurant local preferit.Aquest pas és especialment important perquè no sempre podeu actualitzar l’iPhone mitjançant dades mòbils. Les actualitzacions més grans i significatives (com ara iOS 11) requereixen gairebé sempre utilitzar Wi-Fi en lloc de dades mòbils.

Restableix el teu iPhone

Quan un iPhone es queda atrapat en verificar una actualització, és possible que es congelés a causa d’un bloqueig de programari. Per solucionar-ho, restableix completament l'iPhone, cosa que l'obligarà a apagar-se i tornar-se a engegar.

El procés de restabliment complet depèn del model d'iPhone que tingueu:

  • iPhone 6 o superior : Manteniu premuts el botó d'engegada i el botó d'inici alhora. Deixeu anar tots dos botons tan aviat com aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.
  • iPhone 7 i iPhone 8 : Mantingueu premuts simultàniament el botó d’engegada i el de baixar el volum fins que aparegui el logotip d’Apple a la pantalla del vostre iPhone. Mireu el nostre Tutorial de restabliment de l'iPhone a YouTube per obtenir ajuda addicional.
  • iPhone X : Premeu el botó per augmentar el volum i, a continuació, premeu el botó per baixar el volum i, a continuació, manteniu premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla. Mireu el nostre Tutorial de restabliment complet de l'iPhone X de YouTube per obtenir més ajuda!

Després de restablir durament l'iPhone, torneu a Configuració -> General -> Actualització de programari i proveu de descarregar i instal·lar l'actualització de programari una vegada més. Si el vostre iPhone es queda atrapat a 'Verificar actualització ...' de nou, passeu al pas següent.

Suprimiu l'actualització d'iOS i torneu-la a descarregar

Si s'ha produït un error quan vau baixar inicialment l'actualització del programari, és possible que l'iPhone no el pugui verificar. Després de restablir durament l'iPhone, aneu a iPhone -> General -> Emmagatzematge de l'iPhone i toqueu l'actualització de programari: estarà en algun lloc de la llista amb totes les vostres aplicacions.

Toqueu l'actualització de programari i, a continuació, toqueu el vermell Suprimeix l'actualització botó. Després de suprimir l'actualització, torneu a Configuració -> General -> Actualització de programari i proveu de baixar i instal·lar l'actualització de programari de nou.

DFU Restaura el teu iPhone

Si heu provat tots els passos anteriors, però el vostre iPhone encara queda bloquejat a 'Verificació de l'actualització ...', és possible que hi hagi un problema de programari molt més profund que causi el problema. Per realitzant una restauració DFU , podem intentar eliminar un problema de programari profund esborrant i recarregant tot el codi del vostre iPhone. Consulteu el nostre article en profunditat sobre com fer una restauració de DFU al vostre iPhone !

Actualització: verificada

L'actualització del programari s'ha verificat al vostre iPhone i, finalment, podeu instal·lar l'última versió d'iOS. Si el vostre iPhone es queda atrapat en verificar una actualització de nou, sabreu exactament com solucionar el problema. Tinc ganes de rebre notícies vostres a la secció de comentaris següent: no dubteu a fer qualsevol altra pregunta que tingueu.

quan a una dona oncològica li agrada