El meu iPhone no s'actualitzarà. Aquí teniu la veritable solució.

My Iphone Won T UpdateProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Apple acaba de llançar una nova actualització del programari de l’iPhone i esteu disposats a provar totes les funcions noves que inclou. Aneu a actualitzar el vostre iPhone a la darrera versió d’iOS i BAM. El vostre iPhone no s'actualitzarà . No importa quantes vegades proveu, els missatges d’error continuen apareixent o el procés simplement s’atura, i s’enfada. No us preocupeu: en aquest article us mostraré com solucionar un iPhone que no s’actualitzarà .quan una noia et mira fixament

El meu iPhone no s’actualitzarà: torna als conceptes bàsics

Pot semblar obvi, però sovint reiniciar l'iPhone pot solucionar problemes d'actualització. Per fer-ho, manteniu premut el botó d’engegada de l’iPhone fins que aparegui el control lliscant 'Diapositiva per apagar'. Si el vostre iPhone no té cap botó d'inici, premeu simultàniament el botó lateral i el botó de volum.Feu lliscar el control lliscant d’esquerra a dreta amb el dit, espereu uns segons perquè l’iPhone s’apagui i torneu-lo a engegar mantenint premut el botó d’engegada.Assegureu-vos que teniu prou espai lliure

A continuació, comproveu si el vostre iPhone té prou espai per emmagatzemar l'actualització. Les actualitzacions d’IOS solen requerir de 750 a 800 megabytes d’espai lliure abans de poder instal·lar-les. (Hi ha 1.000 megabytes en 1 gigabyte, de manera que no hi ha gaire espai.)

Per comprovar la quantitat d'espai disponible, feu el següent: 1. Obert Configuració al vostre iPhone.
 2. Toqueu el botó General .
 3. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Emmagatzematge de l'iPhone .
 4. A la part superior de la pantalla, veureu quanta quantitat d'emmagatzematge està disponible al vostre iPhone. Si teniu més d'1 GB (gigabyte) disponibles, disposeu d'espai d'emmagatzematge suficient per actualitzar l'iPhone.

Si iTunes no funciona, proveu l'aplicació Configuració (i viceversa)

Hi ha dues maneres d’actualitzar un dispositiu iOS: mitjançant iTunes o des de l’app Configuració. Si trobeu errors en utilitzar iTunes per actualitzar el vostre iPhone, feu un cop d’ull a l’aplicació Configuració. Si l'aplicació Configuració no funciona, proveu d'utilitzar iTunes. Us mostraré com fer les dues coses. Us recomano fer una còpia de seguretat del vostre iPhone a iTunes o iCloud abans d’iniciar el procés d’actualització.

Actualització del vostre iPhone a iTunes

 1. Obert iTunes al vostre ordinador i connecteu el vostre iPhone mitjançant el cable Lightning (el cable que utilitzeu per carregar l’iPhone).
 2. Feu clic a iPhone a la part superior de la finestra d'iTunes.
 3. Feu clic a Actualització a la part dreta de la pantalla.
 4. Toqueu per confirmar que voleu actualitzar el vostre iPhone Baixa i actualitza.

Actualització del vostre iPhone a Finder

Si el Mac utilitza macOS Catalina 10.15 o una versió posterior, utilitzarà el Finder en lloc d’iTunes quan actualitzi l’iPhone.

 1. Connecteu l'iPhone al Mac mitjançant un cable Lightning.
 2. Obre Finder.
 3. Feu clic al vostre iPhone a sota Ubicacions .
 4. Feu clic a Cercar actualitzacions .

Actualització de l’iPhone a Configuració

 1. Inicieu l'aplicació Configuració al vostre iPhone i toqueu General .
 2. Aixeta Actualització de software.
 3. Connecteu el vostre iPhone i toqueu el botó Baixeu-lo i instal·leu-lo botó.

Els servidors Apple estan sobrecarregats?

Quan Apple llança una nova actualització d’IOS, milions de persones connecten els seus iPhones als servidors d’Apple per descarregar-lo i instal·lar-lo. Amb totes aquelles persones que es connecten simultàniament, és possible que el servidor d’Apple tingui dificultats per mantenir-se al dia, cosa que podria ser la raó per la qual el vostre iPhone no s’actualitzarà.

Vam veure aquest problema amb l’actualització principal més recent d’Apple: iOS 13. Milers de persones van tenir dificultats per instal·lar l’actualització i ens van demanar ajuda.

Per tant, si intenteu fer una actualització important al vostre iPhone, tingueu en compte que també hi ha molta altra gent, de manera que de vegades només heu de tenir una mica de paciència. Visita Lloc web d’Apple per veure si els seus servidors funcionen correctament.

El meu iPhone Tot i així No s'actualitzarà.

Si el vostre iPhone encara no s’actualitzarà, és hora de restaurar-lo a iTunes. Assegureu-vos que feu una còpia de seguretat del telèfon abans de restaurar-lo, perquè suprimireu tot el contingut i la configuració de l'iPhone.

Restauració de l'iPhone

 1. Obert iTunes al vostre ordinador i connecteu el vostre iPhone mitjançant el cable Lightning.
 2. Feu clic a iPhone a la part superior de la finestra d'iTunes.
 3. Feu clic a Restaura a la part dreta de la finestra.
 4. Confirmeu voleu restaurar el dispositiu a la finestra emergent. iTunes descarregarà l'última versió d'iOS, esborrarà tot del vostre iPhone i instal·larà una versió actualitzada d'iOS.

Ajuda! Una restauració no ha funcionat.

Si encara veieu errors a iTunes, seguiu el nostre tutorial sobre com fer-ho DFU restaura l'iPhone . Això és diferent d'una restauració tradicional perquè esborra tot el programari i configuració del maquinari des del telèfon. Sovint es considera l’últim pas per solucionar el programari d’un iPhone bloquejat. Si la restauració de DFU no funciona, és probable que hi hagi un problema de maquinari amb el vostre iPhone.

per què el meu telèfon és en blanc i negre?

El vostre iPhone: actualitzat

I ja ho teniu: el vostre iPhone finalment es torna a actualitzar. Espero que aquest article us hagi ajudat. Feu-nos saber quines solucions us van funcionar a la secció de comentaris següent.