Per què el meu iPhone diu que no hi ha targeta SIM? Aquí està la solució definitiva!

Por Qu Mi Iphone Dice Que No Hay Tarjeta Sim

Com arreglar l'error de la targeta SIM a iPhone i iPad

1. Expulsa la safata SIM

Insereix un clip en el petit orifici de la safata SIM i pressiona fins que la safata es expulsi. És possible que debad aplicar una bona quantitat de pressió per treure la safata, i això és normal, però utilitzeu el teu sentit comú. Si no estàs segur de la ubicació exacta de la safata SIM al teu iPhone, aquest article d'Apple t'ajudarà a trobar-la: retira la targeta SIM del teu iPhone o iPad .

2. Inspecciona la targeta SIM, la safata SIM i l'interior del teu iPhone

Fes un cop d'ull de prop a la targeta SIM i la safata SIM per veure si hi ha danys. Si tenen pols, renta'ls amb un drap suau i humit, però assegura't que estiguin completament secs abans de tornar a inserir-los en el teu iPhone.problemes d'iPad per connectar-se a wifi

Després, verifica si la safata SIM està doblegada, ja que fins i tot una petita desalineació pot fer que la targeta SIM no es connecti completament amb els contactes interns de la teva iPhone.Finalment, fa servir una llanterna per buscar restes dins de l'obertura de la safata SIM. Si hi ha brutícia allà, intenta bufar amb una mica d'aire comprimit.Una nota sobre danys per líquids

Si té un iPhone 5 o més nou, veuràs un adhesiu de cercle blanc si mira de prop l'obertura de la safata SIM. Aquesta adhesiu és un indicador de contacte líquid que els tècnics d'Apple fan servir per determinar si el teu iPhone ha entrat en contacte amb l'aigua. Si aquesta enganxina blanca té un punt vermell al mig, vol dir que l'adhesiu s'ha mullat en algun moment, i el dany per aigua de vegades pot causar el problema 'Sense SIM', però no sempre. Recorda que encara que la targeta SIM és resistent a l'aigua, les parts internes de l'iPhone no ho són.

3. reinsereix la safata SIM

Torna a col·locar la targeta SIM a la safata, torna a introduir el calaix SIM al teu iPhone i creua els dits. Si l'error 'Sense SIM' desapareix, felicitats, ¡solucionaste el problema!

4. Prova amb la targeta SIM d'un amic

Troba un amic amb un iPhone i intenti posar la targeta SIM a la teva safata SIM i inserir-la en el teu iPhone. Si l'error 'Sense SIM' desapareix, hem determinat a el culpable: tens un problema amb la targeta SIM. En lloc de fer una cita amb la Botiga Apple Store, pot ser més fàcil visitar el teu proveïdor i dir-li que necessites una targeta SIM de reemplaçament per al teu iPhone. És un procés ràpid i el teu iPhone ha de tornar a funcionar immediatament.Si l'error 'Sense SIM' persisteix i estàs segur que no hi ha danys físics, és possible que tinguis un problema de programari amb el teu iPhone. Recordeu que el programari és el cervell de l'iPhone. Si el programari no funciona correctament, tampoc ho farà el maquinari.

5. Apaga el teu iPhone i torna a engegar

Manten pressionat el botó d'encesa al teu iPhone fins que aparegui 'lliscar per apagar'. Mou el dit pel control lliscant per apagar teu iPhone. Després que la roda hagi deixat de girar i la pantalla de l'iPhone s'hagi tornat completament negra, mantén premut el botó d'encesa fins que vegis que el logotip d'Apple apareix i el teu iPhone s'encén novament.

Si té un iPhone X o més recent, pressiona i mantén premut el botó lateral i el botó de volum perquè aparegui la pantalla 'lliscar per apagar'.

Si desaparèixer l'error 'Sense SIM', felicitats - acabem de resoldre el problema! El meu instint em diu que algunes persones poden haver d'anar més lluny per evitar que el problema torni, i si tu ets una d'aquestes persones, segueix llegint.

6. Restablir la configuració de xarxa

Dirigeix-te a Paràmetres> General> Restablir i triï Restablir configuració de xarxa al teu iPhone. Això restaura la configuració de xarxa als valors per defecte de fàbrica, que poden resoldre falles de programari en els processos invisibles que sempre s'executen en segon pla i que són responsables d'administrar la connexió del teu iPhone als teus xarxes cel·lulars i d'altres tipus.

Abans de fer això, tingueu en compte que 'Restablir configuració de xarxa' esborrarà les connexions Wi-Fi desades del teu iPhone, així que assegura't de conèixer les contrasenyes de Wi-Fi abans de intentar-ho. Hauràs de tornar a connectar-te en Configuració> Wi-Fi després de restablir teu iPhone.

7. Actualitza la configuració del teu proveïdor de serveis sense fil, preferiblement usant iTunes en un ordinador

Connecta el teu iPhone al teu ordinador (o pots fer servir el d'un amic) i obre iTunes. Recomano fer servir iTunes perquè abans d'actualitzar el teu iPhone, iTunes verificarà automàticament si hi ha disponible una actualització de la configuració de l'proveïdor de serveis sense fil per al teu iPhone, i si n'hi ha, iTunes et preguntarà si desitges instal·lar-la.

Alternativament, pots anar a Paràmetres> General> Informació al teu iPhone per instal·lar l'actualització de la configuració de l'operador sense fil, però no hi ha un botó per verificar. El teu iPhone buscarà automàticament l'actualització i apareixerà una pantalla després d'uns segons si hi ha una actualització disponible. No obstant això, crec que utilitzar iTunes per a verificar és més fiable perquè els problemes de xarxa poden impedir que el teu iPhone es connecti a el servidor d'actualització.

8. Actualitza iOS, preferiblement usant iTunes

Si hi ha una actualització de iOS disponible, instal·la-també. Juntament amb les noves funcions, les actualitzacions de iOS contenen correccions d'errors per a tot tipus de problemes, inclosos els que poden causar l'error 'Sense SIM'.

Recomano fer servir iTunes per actualitzar el programari del teu iPhone perquè si el teu iPhone ja està experimentant problemes de programari (com ho demostra l'error 'Sense SIM'), no confiaria en el programari de l'iPhone per realitzar l'actualització de iOS si pogués evitar-ho. El més probable és que tot estaria bé si actualitzar-la teva programari anant a Paràmetres> General> Actualització de programari , Però el meu instint em diu que si hagués de triar, fer servir un ordinador seria l'opció més segura.

significat de somiar amb estar embarassada

9. Restaura teu iPhone

Si encara veus l'error 'Sense SIM', és hora de colpejar el programari amb 'el gran martell'. Restaurarem teu iPhone als paràmetres de fàbrica, el reactivarem amb el teu proveïdor com a part de el procés de configuració i el restaurarem des del teu còpia de seguretat d'iTunes o iCloud.

Una forta paraula d'advertència

El teu iPhone ha de activar-se després de ser restaurar-lo. L'activació ocorre la primera vegada que configures el teu iPhone. És el que connecta el teu iPhone única a la xarxa del teu proveïdor de serveis sense fil.

Aquí és on les coses poden posar-se difícils: el teu iPhone s'ha d'activar abans que puguis restaurar des d'una còpia de seguretat. Si el procés de restauració no soluciona l'error 'Sense SIM', és possible que el teu iPhone no pugui activar-se. No podràs restaurar la teva còpia de seguretat, i et quedaràs amb un iPhone que no pots utilitzar.

Vaig aprendre aquesta lliçó de la manera difícil, i desafortunadament, també ho han fet les persones que no van poder fer servir el seu iPhone després que es restaurés. Això és el que recomano: no intentis restaurar el teu iPhone a menys que tinguis un telèfon de suport que puguis fer servir si la restauració del teu iPhone no soluciona l'error 'Sense SIM'.

Sempre fes una còpia de seguretat abans de restaurar

Si tries restaurar el teu iPhone, assegura't de tenir una còpia de seguretat. Pots fer una còpia de seguretat del teu iPhone a iTunes o iCloud, i m'agradaria recomanar dos articles de suport d'Apple que fan una gran feina a l'explicar el procés: ' Fes una còpia de seguretat i restaura teu iPhone, iPad o iPod touch usant iCloud o iTunes 'i 'Fes servir iTunes per restaurar el dispositiu iOS a la configuració de fàbrica' .

Segueixes veient l'error 'Sense SIM'?

Si l'error 'Sense SIM' encara no ha desaparegut, necessitaràs assistència. Quan tracte amb el suport d'Apple, em resulta més fàcil començar a el lloc web de suport d'Apple o trucar al meu Botiga Apple local per fer una cita amb els tècnics.

Si no tens garantia i els costos de reparació d'Apple són massa alts, Pols és un nou servei que el enviés un tecnico a el lloc que escullis, arreglés teu iPhone avui i garantís el seu treball de per vida, tot per molt menys que Apple.

Aquest també pot ser un bon moment per considerar canviar de proveïdor de serveis sense fil, especialment si no és la primera vegada que tens problemes amb la targeta SIM a stu iPhone. Podeu fer servir UpPhone per comparar plans de telefonia mòbil de dotzenes de diferents proveïdors de serveis sense fil. Fins i tot podries estalviar diners si canvies!

finalitzant

Realment espero que aquest article t'hagi ajudat a comprendre, diagnosticar i corregir l'advertència 'Sense SIM' al teu iPhone. Si tens alguna pregunta o comentari que vulguis compartir, deixa un comentari a continuació i faré tot per respondre el més aviat possible.

Moltes gràcies per llegir i li desitjo tot el millor,
David P.

Pàgines (2 de 2): «Anterior 1