7 Configuració de l'iPad que heu d'apagar immediatament

7 Ipad Settings You Should Turn Off ImmediatelyProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu optimitzar el vostre iPad, però no sabeu per on començar. Hi ha moltes coses amagades a l'aplicació Configuració que poden frenar l'iPad, esgotar la bateria i afectar la vostra privadesa personal. En aquest article us en parlaré set configuracions de l'iPad que hauríeu d'apagar immediatament !no pot accedir al missatge de veu a l'iPhone

Si més aviat mireu ...

Mireu el nostre vídeo de YouTube on us mostrem com desactivar cadascuna d’aquestes configuracions de l’iPad i expliquem per què és important fer-ho.

Actualització de l'aplicació de fons innecessària

Actualització d'aplicacions en segon pla és una configuració de l'iPad que permet que les vostres aplicacions s'actualitzin mentre l'aplicació està tancada. Aquesta funció és ideal per a aplicacions que necessiten informació actualitzada per funcionar correctament, com ara aplicacions de notícies, esports o accions.

No obstant això, l'actualització d'aplicacions en segon pla no és necessària per a la majoria d'aplicacions. També pot esgotar la durada de la bateria del vostre iPad fent que el dispositiu funcioni més del que cal.

Obriu Configuració i toqueu General -> Actualització d'aplicacions en segon pla . Desactiveu el commutador al costat de les aplicacions que no necessitin baixar constantment informació nova al fons de l'iPad.desactiveu l

Comparteix la meva ubicació

Comparteix la meva ubicació fa exactament el que diu: permet que el vostre iPad comparteixi la vostra ubicació. Com que la majoria de la gent només utilitza el seu iPad a casa, és probable que no hàgiu de deixar aquesta opció activada. Si desactiveu aquesta configuració, estalvieu bateria a l'iPad.

Obriu Configuració i toqueu Privadesa -> Serveis d'ubicació . Toqueu Comparteix la meva ubicació i desactiveu l'interruptor que hi ha al costat Comparteix la meva ubicació .

Què són les actualitzacions de l'operador de telefonia mòbil?

iPad Analytics i iCloud Analytics

L'analítica de l'iPad és una configuració que desa les vostres dades d'ús i les envia a Apple i als desenvolupadors d'aplicacions. Aquesta configuració pot esgotar la durada de la bateria del vostre iPad i creiem que Apple pot millorar el seu producte molt bé sense les nostres dades.

Obriu Configuració i toqueu Privadesa -> Analítica . Desactiveu els commutadors que hi ha al costat de Compartir iPad Analytics. Just a sota de Compartir iPad Analytics, veureu Compartir iCloud Analytics. Us recomanem que desactiveu aquesta funció pels mateixos motius.

Serveis del sistema innecessaris

Per defecte, la majoria dels serveis del sistema s'activen automàticament. Tot i això, molts d’ells són innecessaris.

Cap a Configuració -> Privadesa -> Serveis d'ubicació -> Serveis del sistema . Desactiveu tot, excepte Troba el meu iPad i i Trucades d'emergència i SOS. Si desactiveu aquesta configuració, us ajudarà a estalviar bateria.

Ubicacions significatives

Ubicacions significatives fa un seguiment de tots els llocs que visiteu més sovint amb l’iPad. Serem honestos: és una mica esgarrifós.

Us recomanem que esborreu l'historial d'ubicacions i que desactiveu completament aquesta funció. Estalvieu la vida de la bateria i augmenteu la vostra privadesa personal quan ho feu.

Aneu a Configuració -> Privadesa -> Serveis d'ubicació -> Serveis del sistema -> Ubicacions significatives.

Primer, toqueu Història clara a la part inferior de la pantalla. A continuació, apagueu l'interruptor situat al costat Ubicacions significatives .

què representa el número 2

Push Mail

Push Mail és una funció que comprova constantment si heu rebut correus electrònics nous. Aquest paràmetre perd molta durada de la bateria i la majoria de la gent no necessita revisar els seus comptes de correu electrònic més de cada 15 minuts.

Per desactivar Push Mail, obriu Configuració i toqueu Contrasenyes i comptes -> Obtén dades noves. Primer, apagueu l’interruptor que hi ha al costat Premeu a la part superior de la pantalla. A continuació, toqueu Cada 15 minuts sota Fetch. Podeu consultar el correu electrònic en qualsevol moment obrint l’aplicació Mail o una aplicació de correu electrònic de tercers.

Apagat!

Heu optimitzat correctament el vostre iPad. Esperem que us sigui útil. Us ha sorprès algun d’aquests consells? Feu-nos-ho saber a la secció de comentaris següent.