Com s'utilitza el nou centre de control de l'iPhone per a iOS 11

How Use New Iphone Control Center

Durant la seva Conferència Mundial de Desenvolupadors de 2017 (WWDC 2017), Apple va presentar un nou Centre de control per a iOS 11. Tot i que sembla una mica aclaparador al principi, el Centre de Control encara té les mateixes funcions i funcionalitats. En aquest article, ho farem descomponeu el nou Centre de control de l'iPhone perquè pugueu entendre i navegar pel seu disseny ocupat.Quines són les noves funcions del Centre de control d'iOS 11?

El nou Centre de control de l’iPhone ara s’adapta a una pantalla en lloc de a dues. En versions anteriors de Control Center, la configuració d'àudio es trobava en una pantalla independent on es mostrava el fitxer d'àudio que es reproduïa al vostre iPhone i un control lliscant que podríeu utilitzar per ajustar el volum. Això sovint confonia els usuaris d'iPhone que no sabien que calia lliscar cap a l'esquerra o la dreta per accedir a diferents taulers.El nou Centre de control de l’iPhone també ofereix als usuaris de l’iPhone la possibilitat d’activar o desactivar les dades sense fils, cosa que sols era possible a l’aplicació Configuració o mitjançant Siri.Les darreres novetats al Centre de control d’iOS 11 són les barres verticals que s’utilitzen per ajustar la brillantor i el volum, en lloc de lliscadors horitzontals als quals estem acostumats.

Què passa amb el nou centre de control de l'iPhone?

El Centre de control d'iOS 11 té les mateixes funcions que les versions anteriors del Centre de control. El nou Centre de control de l’iPhone encara us permet activar o desactivar Wi-Fi, Bluetooth, mode avió, No molesteu, Bloqueig d’orientació i Mirall AirPlay. També teniu fàcil accés a la llanterna, temporitzador, calculadora i càmera de l’iPhone.També podreu connectar el vostre iPhone a dispositius AirPlay, com ara un Apple TV o AirPods, tocant la rèplica opció.

Personalització del centre de control d'iPhone a iOS 11

Per primera vegada, també podreu personalitzar el Centre de control al vostre iPhone per incloure les funcions que vulgueu i eliminar les que no. Per exemple, si no necessiteu accedir a l'aplicació Calculadora, però voleu accedir fàcilment a un comandament a distància d'Apple TV, podeu canviar la configuració del Centre de control.

Com personalitzar el centre de control al vostre iPhone

  1. Obriu el fitxer Configuració aplicació
  2. Aixeta control Center .
  3. Aixeta Personalitzeu els controls .
  4. Afegiu controls al Centre de control del vostre iPhone abans tocant qualsevol dels símbols més verds de sota de Més controls.
  5. Per eliminar una funció, toqueu el símbol vermell menys a sota Inclou.
  6. Per reordenar els controls inclosos, manteniu premut i arrossegueu les tres línies horitzontals a la dreta d'un control.

Ús de Force Touch al nou centre de control de l'iPhone

És possible que us hàgiu adonat que falten la possibilitat d’activar o desactivar Night Shift i AirDrop al disseny predeterminat de Control Control a iOS 11. Tot i això, encara podeu accedir a aquestes funcions.

Per canviar la configuració d'AirDrop, manteniu premuda la tecla (Force Touch) amb les icones Mode avió, Dades mòbils, Wi-Fi i Bluetooth. S'obrirà un nou menú que us permetrà ajustar la configuració d'AirDrop i activar o desactivar l'Hotspot personal.

Per activar o desactivar el canvi nocturn al nou Centre de control de l'iPhone, mantingueu premut amb fermesa el control lliscant de brillantor vertical. A continuació, toqueu la icona de canvi nocturn a la part inferior del control lliscant per activar-la o desactivar-la.

El nou centre de control de l’iPhone: encara us emociona?

El nou centre de control de l’iPhone és només el nostre primer cop d’ull a iOS 11 i tots els nous canvis que vindran amb el proper iPhone. Estem molt emocionats i esperem que ens deixeu un comentari a continuació perquè pugueu dir-nos el que més us emociona.

Gràcies per llegir,
David L.