Com puc desactivar la cerca del meu iPhone en un iPhone? Aquí teniu la solució.

How Do I Turn Off Find My Iphone An Iphone

Voleu desactivar Find My iPhone, però no esteu segur de com fer-ho. Troba el meu iPhone és una funció que us ajudarà a localitzar el dispositiu si es perd o roba alguna vegada. En aquest article, us ho mostraré com desactivar Find My iPhone en un iPhone !

Com desactivar la cerca del meu iPhone al vostre iPhone

Comenceu obrint l'aplicació Configuració i tocant el vostre nom a la part superior del menú. A continuació, toqueu iCloud -> Cerca el meu iPhone .

A continuació, toqueu l'interruptor situat a la dreta de Find My iPhone. Abans de poder desactivar Find My iPhone, haureu d'introduir la contrasenya de l'identificador d'Apple. Això és per protegir-vos en cas que us robin l'iPhone i el lladre intenti desactivar Find My iPhone. Després d'introduir la contrasenya de l'identificador d'Apple, toqueu Tanca per desactivar Find My iPhone.Troba el meu iPhone: desactivat.

Heu desactivat Find My iPhone i ara no es podrà localitzar si es perd o es roba. Si coneixeu algú que vulgui desactivar Find My iPhone, assegureu-vos de compartir aquest article amb ells. Si teniu alguna altra pregunta relacionada amb l'iPhone, deixeu-les a la secció de comentaris a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.