Astrologia africana: horòscop i signes del zodíacAfrican Astrology Horoscope Signs Zodiac

Astrologia africana: horòscop i signes del zodíac

- Horòscop i signe del zodíac. L’astrologia de l’Àfrica occidental conté el simbolisme d’una cultura antiga i en troba el seu origen Prediccions rituals africanes . Més tard, això va entrar en el context de la posició de les estrelles i dels cicles de naixement.

L’astrologia africana té signes simbòlics amb noms melòdics com ara “riquesa d’ambre i plata, el jutge, el viatger, la família, el mercat i la collita al graner”. Quin dels 12 símbols s’aplica al vostre signe o símbol del zodíac?

L’astrologia africana occidental: símbols

L’astrologia africana conté el simbolisme d’una cultura antiga i es basa en la posició de les estrelles i les prediccions. L’astrologia africana té els seus orígens en un ritual on la gent llançava ossos i feia prediccions a partir d’aquí. Més endavant, la gent va començar a desenvolupar-lo i perfeccionar-lo, i va arribar a ser en el context del temps, els cicles de naixement i el simbolisme associat a cada període.

Constel·lacions africanes: mes / període

The Apebroodboom: període del 4 de gener al 3 de febrer

La persona nascuda sota el signe de l'Apebroodboom és testimoni de l'honestedat, la llibertat, un sentit dels negocis realista i humà combinat amb la tenacitat i l'oportunisme. Teniu una naturalesa instintiva, reflexiva i segura, que us converteix en un defensor i en algú que pot assolir l’èxit. Tens un caràcter robust i, en principi, t’atreveixes a navegar pel teu rumb, però en moments difícils o quan tens pressió, sovint et deixes influir massa ràpidament.

Ets capaç de posar les coses en perspectiva i no sempre et prens seriosament. De vegades, és difícil mantenir-se autoritari o autoritari en ocasions o en situacions en què això sigui realment necessari. La vostra tendència a una excessiva (excessiva) ansietat pot obstaculitzar altres desenvolupaments de la vostra vida.

L'opulència de l'ambre i la plata: període del 4 de febrer al 5 de març

El signe amb aquest signe és misteriós tractes en espais foscos i en llocs remots, el comerç de mercaderies i el malbaratament d’una fortuna, la mà que va de la mà de la plata i l’ambre. El propòsit del comerç de plata i ambre és guanyar prosperitat (també en una relació). La persona nascuda sota el signe de Weelde van Amber en Zilver és molt activa, però també pot ser excessivament inquieta i nerviosa.

Tens respecte i ganes de tot allò original i desafiant. Tanmateix, de vegades això pot resultar erroni i provocar pèrdues freqüents. Això és degut a que a vegades oblideu, a causa de les compres precipitades, que cal comprar altres coses necessàries. Ets capaç de viure sense massa certesa i temptacions ràpides perquè estàs sa i ho veus com un signe de llibertat interior.

Estàs emocionat emocionalment a l’hora de ser seduït, més que de seduir-te. És important que us mantingueu en aquest món agitat i precipitat. En cas contrari, hi ha el risc que la vostra vida, encara que emocionant, romangui buida i no feu un ús ple de la vostra capacitat intel·lectual. La vostra capacitat mental altament desenvolupada us pot ser de gran utilitat en el camp de l’amor i els assumptes.

Si voleu, podeu convertir-vos en un bon entrenador o assessor. La vostra capacitat intel·lectual altament desenvolupada us pot ser de gran utilitat en el camp de l’amor i els assumptes. Si voleu, podeu convertir-vos en un bon entrenador o assessor. La vostra capacitat intel·lectual altament desenvolupada us pot ser de gran utilitat en el camp de l’amor i els assumptes. Si voleu, podeu convertir-vos en un bon entrenador o assessor.

La família: període del 6 de març al 4 d'abril

La persona que neix sota el signe de la família és càlida però reservada i sovint és un bon cuidador per als altres. De vegades es diu que compartir amb altres persones comporta èxit. Tot i això, aquest èxit dependrà d’una combinació de força i sentit de la realitat. La gent us demanarà consell més sovint que altres.

És important que ho tingueu clar i que altres persones puguin compartir les vostres idees quan se us demani consell. Els acords secrets, els horaris poc importants i les disculpes no us portaran més enllà. Esteu destinat a assumir un gran repte en un grup o dins d’una comunitat. Si sou (massa) solitari, és essencial superar ràpidament la vostra desconfiança per poder obtenir un èxit real.

Petits serveis al barri: període del 5 d'abril al 4 de maig

La persona que va néixer sota el signe Petit servei al barri troba la seva força en un grup. Saps combinar el femení i el masculí, el màgic i l’avorrit. Per a vosaltres, és essencial desenvolupar la vostra capacitat d’interacció (interacció) en un context grupal i per organitzar les coses.

Fins i tot si les dificultats us envolten, haureu d’actuar, prendre decisions i fer les coses sense cap mena de dubte. No continueu utilitzant coses nostàlgiques com a excusa, ja que això us alentirà i us farà o no farà res. Ets popular a causa de la teva delicadesa, però això de vegades també pot funcionar contra tu. Si aconsegueixes reduir una mica la teva necessitat d’amor, augmentaràs les teves possibilitats. A continuació, s’evitaran decepcions i se us mostrarà el vostre agraïment.

El mercat: període del 5 de maig al 4 de juny

La persona nascuda sota el signe del Mercat és tranquil·la, tranquil·la i amb èxit, però les dificultats i el perill poden travessar brutalment el seu camí vital. De vegades, tendeixes a ignorar-te i a oblidar el teu fort caràcter quan entres en una relació que no ofereix futur.

Ets optimista, però de vegades tendeix a deixar-te portar per la por que els teus éssers estimats et deixin decebre, que t’ofereix tanta seguretat i comoditat. Podeu exagerar els vostres perills i desenvolupar una mena d’interessament, on només obtindreu petits èxits.

Intenta superar la penombra i no dramatitzar les coses. La vostra millor característica és la vostra calma. Això us permet enumerar-ho tot tranquil·lament. Res no us pot portar molt de temps des del vostre propòsit,

L’ancestre: període del 5 de juny al 4 de juliol

Nascut sota el signe de l’ancestre, et resulta difícil anar junt amb l’alegria o la pena dels altres i, en conseqüència, sovint adoptes una actitud una mica tètrica. Un lema d’aquest signe és que encara cal ser honest. Sou molt forts en prendre bones iniciatives i realitzar grans projectes. El govern i el lideratge són el vostre domini.

Al principi, de vegades et decebes i de vegades deixes aturar les dificultats, persones difícils i oponents. Però gràcies al vostre autoconeixement, sabeu i reconeixeu que les decepcions solen ser causades en part per vosaltres mateixos. Trobeu que també podeu ser egoista, de vegades fins a tal punt que pot provocar desinterès. És important no perdre’s en patrons de pensament utòpics.

The Colanoot: període del 5 de juliol al 4 d’agost

Quan neixes sota el signe Colanoot, ets molt enèrgic, però de vegades també una mica inestable. La importància psicològica d’aquest signe apunta a l’honestedat de mentalitat oberta dels joves combinada amb la contenció de la saviesa, que es desenvolupa quan l’èxit comença a esvair-se. Sota aquest enèrgic signe, odieu viure en una rutina.

Necessiteu un control complet, principalment si heu treballat vosaltres mateixos en un niu de vespa. És essencial que us permeteu, en determinades circumstàncies i situacions, fer servir trucs amb més freqüència i desviar-vos. La seva forta tendència a desafiar pot, per una banda, ampliar els seus horitzons, però, per altra banda, pot conduir a limitacions causades per la culpabilitat.

El jutge: període del 5 d'agost al 3 de setembre

La persona nascuda sota el signe del jutge descobrirà molt aviat en la seva vida com és prendre decisions. Teniu una voluntat de ferro i realitzeu activitats desinteressades. No és necessari recuperar l’agraïment quan ajudeu els altres amb els seus problemes.

Ets un lluitador dur sense il·lusions, que atrau els altres perquè també respectes les seves opinions, els seus amics i els teus enemics. Saps generar entusiasme per les coses i els altres. Tens una gran saviesa i has fet moltes accions fructíferes. També podeu gaudir del vostre món secret de contemplació i imaginació.

Necessiteu solitud i espiritualitat en el seu moment. Estàs beneït amb una capacitat intuïtiva, de vegades gairebé telepàtica, de manera que podràs fer canvis sense massa problemes. Tot i això, és important que no vulgueu canviar massa. De vegades és bo o millor acceptar les coses tal com són o anar.

El viatger: període del 4 de setembre al 3 d'octubre

La naturalesa de la persona nascuda sota el signe del viatger té una barreja de desequilibri, desequilibri, però també constància i sostenibilitat. Això es deu al fet que dues forces estan representades per aquest signe. El viatger té dues destinacions. És important que presteu molta atenció al curs que ja heu trobat, tant a la direcció trista com esperançadora.

L’arribada a un lloc o zona nova, tant literalment com figurativament, us portarà por i admiració. Per exemple, si aneu a un país com Àfrica, coneixereu dos mons: els camins normals i els camins intransitables, els misteris dels avantpassats, una cultura diferent, safaris amb animals perillosos però alhora bells.

Admirareu tot això profundament, però també experimentareu la por. El viatger és més que un vagabund. És un missatger còsmic i és feliç i sovint en companyia de persones poètiques i intel·lectuals. Teniu una naturalesa complexa que de vegades no s’entén. De vegades et sent atacat per un sentiment assetjat perquè ets molt més sensible del que vols ser. Per a vosaltres és essencial confiar més en la vostra intuïció i continuar sense massa il·lusions inviables.

Intenteu conciliar-vos amb els vostres viatges tant en sentit literal com figuratiu: els vostres viatges a l’estranger i el vostre viatge interior. Per a vosaltres és essencial confiar més en la vostra intuïció i continuar sense massa il·lusions inviables. Intenteu conciliar-vos amb els vostres viatges tant en sentit literal com figuratiu: els vostres viatges a l’estranger i el vostre viatge interior.

Per a vosaltres és essencial confiar més en la vostra intuïció i continuar sense massa il·lusions inviables. Intenteu conciliar-vos amb els vostres viatges tant en sentit literal com figuratiu: els vostres viatges a l’estranger i el vostre viatge interior.

La distància: període del 4 d’octubre al 3 de novembre

La paraula clau central de la persona nascuda sota el signe Distància és poder. Tot i que hi ha un poder potencial, hi ha molta impaciència sota aquest poder. Això provoca moments i períodes d’inestabilitat, en els quals s’experimenta com a feble en una mena d’existència itinerant, que de vegades es veu interrompuda per explosions creatives.

Acostumes a anar a cegues al teu instint de viure passivament amb la sensació de ser balancejat per circumstàncies externes. A causa de la vostra impulsivitat, de no saber el que realment voleu i, de vegades, de la vostra incapacitat per prendre i atrevir-vos a prendre decisions, no us encarregareu fàcilment de la vostra pròpia vida.

Voleu escapar de la rutina quotidiana, però no sabeu com fer-ho. Les ràfegues de sentiments i pensaments depressius xoquen amb el vostre entusiasme pur i ingenu. Vostè pertany a somiadors, llistes de cartes i persones de mentalitat poètica. Per a vosaltres, és essencial superar la vostra impaciència i preocupació excessiva, ser actius a la vida i desenvolupar la vostra decisió per assolir l’èxit.

El nen de la paraula: període del 4 de novembre al 3 de desembre

La persona nascuda sota el signe del Nen de la Paraula té un caràcter vital, fort i generós que s’expressa en bona voluntat i dedicació cap al seu entorn i des del seu entorn. Teniu la capacitat d’atraure l’atenció dels altres mitjançant la vostra generositat. Se’n pot beneficiar molt, però vés amb compte amb l’orgull, l’orgull o la prepotència.

En cas contrari, el mateix benefici es podria convertir en un càrrec negatiu o canviar al contrari. Per a vosaltres és essencial que no utilitzeu el vostre entusiasme massa egocèntric. Si utilitzeu això com a influència externa inspiradora i estimulant, assolireu millor el vostre objectiu. Ets algú que vol passar una bona estona i gaudir de tot allò bell, serè i còmode. No teniu cap naturalesa tètrica i poques vegades patireu sentiments depressius.

La collita al graner: període del 4 de desembre al 3 de gener

Les grans cabanes de terra triturada que estan molt carregades de cap a peus és la imatge que representa aquest signe. Aquest és un símbol d’abundància i una dinàmica que reflecteix l’esperit dels grans. L’alegria és la paraula clau de la collita al graner. Amb vosaltres, hi ha un estil una mica doble; per una banda, podeu cridar l’atenció i, per altra banda, esteu sols.

Estàs sota la influència d’una predestinació feliç i et sents beneït pel destí. Tot i això, no sempre feu molt amb aquesta influència positiva. De vegades, porteu una vida una mica entumida, cedint a circumstàncies externes i luxoses sense tenir en compte un objectiu essencial o essencial. Quan estàs enamorat, és vital que en facis més que la sensació que els altres t’estimen tant.

Continguts