Com puc restablir la configuració de fàbrica d'un iPad? La solució real!

How Do I Reset An Ipad Factory Settings

Voleu tornar el vostre iPad a la configuració predeterminada de fàbrica, però no esteu segur de com fer-ho. Fer un restabliment de fàbrica en un iPad pot ser confús perquè aquest restabliment s’anomena “Esborra tot el contingut i la configuració” a l’aplicació Configuració. En aquest article, us ho mostraré com restablir la configuració de fàbrica d'un iPad!Què passa quan restabliu la configuració de fàbrica d'un iPad?

Quan restabliu la configuració de fàbrica d'un iPad, totes les dades, els suports i la configuració desats s'esborraran completament. Això inclou coses com les fotos i els vídeos, les contrasenyes de Wi-Fi, els dispositius Bluetooth connectats i els contactes.Feu una còpia de seguretat del vostre iPad primer!

Com que tot s’esborrarà de l’iPad, us recomanem que deseu primer una còpia de seguretat. D’aquesta manera, no perdreu les vostres fotos, vídeos i contactes.

Per desar una còpia de seguretat a l'iPad, obriu l'aplicació Configuració i toqueu el vostre nom a la part superior del menú. A continuació, toqueu iCloud -> Còpia de seguretat d'iCloud -> Còpia de seguretat ara . Si no veieu aquesta opció, activeu l'interruptor situat al costat de Còpia de seguretat d'iCloud. Sabreu que l’interruptor està activat quan està verd.la botiga d'aplicacions no actualitza les aplicacions

Com restablir la configuració de fàbrica d'un iPad

Per restablir la configuració de fàbrica d'un iPad, obriu l'aplicació Configuració i toqueu General . A continuació, desplaceu-vos fins a la part inferior d'aquest menú i toqueu Restableix .cap servei a l'iPhone 6

Al menú Restableix, toqueu Esborra tot el contingut i la configuració . Se us demanarà que introduïu la contrasenya de l’iPad i que confirmeu la vostra decisió tocant Esborra .

Després de tocar Esborrar, l'iPad es restablirà a la configuració de fàbrica i es reiniciarà un cop s'hagin esborrat totes les dades, els suports i la configuració.

cap servei a l'iPhone 4

Recents fora de línia!

Heu restablert la configuració de fàbrica de l'iPad i és com si l'acabéssiu de treure de la caixa. Assegureu-vos de compartir aquest article amb els vostres amics i familiars que també vulguin esborrar tot el contingut i la configuració dels seus iPads. Si teniu cap més pregunta sobre el vostre iPad, deixeu-les a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.