Tens un Sol·licitud d'inici de sessió de l'Apple ID? Aquí està la solució!

Tienes Una Solicitud De Inicio De Sesi N Del Apple IdProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Se't sol·licito 1 Inici de Sessió de l'Apple ID al teu iPhone i no estàs segur de per què. 'L'alerta apareix cada vegada que inicies la sessió al ID d'Apple! En aquest sentit, li explicaré què fer quan el teu iPhone diu Sol·licitud d'inici de sessió de l'Apple ID .Per què el meu iPhone diu Sol·licitud d'inici de sessió de l'Apple ID?

El teu iPhone diu 'Sol·licitud d'inici de sessió de l'Apple ID' perquè algú (probablement el teu) va iniciar sessió amb el teu ID d'Apple en un nou dispositiu o navegador web. Quan actives l' autenticació de dos factors , Apple envia un codi de confirmació de sis dígits a un dels teus altres dispositius 'fiables' per verificar que ets tu el que intenta iniciar sessió amb el teu ID d'Apple en un altre dispositiu.Si vas ser tu qui va iniciar sessió amb el teu ID d'Apple en un nou dispositiu o navegador, llavors no tens res de què preocupar-te. simplement toca permetre i ingressa el codi de sis dígits per finalitzar el procés d'inici de sessió.Sol·licitud d

Si aquestes alertes et molesten, pots desactivar l'autenticació de dos factors. Només tingues en compte que desactivar aquesta funció farà que el teu ID d'Apple sigui menys segura. A més, només pots desactivar l'autenticació de dos factors si el teu compte de ID d'Apple es va crear abans de l'llançament de iOS 10.3 o MacOS Serra 10.12.4. Si el teu compte de ID d'Apple es va crear després que això, els passos a continuació no funcionaran per a tu.

Per desactivar l'autenticació de dos factors, dirigeix-te a la pàgina de inici de sessió d'Apple ID en el teu ordinador i inicia sessió. Desplaça't fins seguretat i fes clic a Edita .l'iPhone 5s no es carregarà ni s'encendrà

Finalment, fes clic a Desactivar l'autenticació de dos factors .

No obstant això, si no acabes d'iniciar sessió amb el teu ID d'Apple en un nou dispositiu o navegador, el vostre compte pot estar en perill.

Si el teu Creus que Algú Més Aquesta Usant el teu Apple ID

Primer, intenta iniciar la sessió al Apple ID en el lloc web d'Apple. Si pots iniciar sessió, et recomanem que canviïs la contrasenya. Pots fer això en el lloc web d'Apple fent clic a Canvia la contrasenya ... en la secció Seguretat.

També pots canviar la contrasenya del Apple ID al teu iPhone obrint Ajustaments i tocant El teu nom> Contrasenya i seguretat> Canvia la contrasenya .

Si el teu compte està bloquejat, hauràs de verificar la teva identitat abans de poder desbloquejar-la.

Si tens activada l'autenticació de dos factors, pots desbloquejar el teu Apple ID de formes diferents. Primer, si vas configurar una clau d'recuperació quan activaste l'autenticació de dos factors, pots usar-la per restablir la contrasenya en iforgot.apple.com .

el meu rellotge de poma no s’aparellarà

Si no configurste una clau d'recuperació, està bé, moltes persones no ho fan. De fet, ja ni tan sols pots crear-les!

Afortunadament, també pots restablir la contrasenya amb l'ajuda d'un amic o familiar. Que cal que descarreguin l'aplicació Apple Support en el seu iPhone, iPad o iPod.

A continuació, toca la pestanya obtenir suport i toca ID d'apple .

toca He oblidat la contrasenya de l'Apple ID , Després toca començar a Restablir la contrasenya .

Finalment, segueix les instruccions de la pantalla per restablir la contrasenya del Apple ID.

Si no tens activada l'autenticació de dos factors, dirigeix-te a https://iforgot.apple.com/ i respon les teves preguntes de seguretat per verificar la teva identitat. Després, podràs desbloquejar el teu compte amb la contrasenya actual de l'Apple ID abans de restablir-la.

et recomano posar-te en contacte directament amb Apple si encara tens problemes per restablir la contrasenya del Apple ID o desbloquejar el teu compte.

propers passos

Després de tornar a iniciar sessió en el teu ID d'Apple, és una bona idea verificar dues vegades la informació del teu compte i assegurar-te que estigui actualitzada. És important assegurar-te que la teva adreça de correu electrònic principal, adreça de correu electrònic de recuperació, números de telèfon i preguntes de seguretat siguin correctes. Si tens activada l'autenticació de dos factors, torna a verificar teus dispositius de confiança i assegura't que estiguin tots actualitzats.

¡Iniciat i llest per utilitzar!

Has solucionat el problema al teu iPhone i el teu Apple ID tenen una millor seguretat ara. Assegura't de compartir aquest article en les xarxes socials per ensenyar-li a la teva família, amics i seguidors què fer quan el seu iPhone els digui que se'ls sol·licita un inici de sessió de l'Apple ID. Deixa qualsevol altre comentari o pregunta sobre el teu iPhone a continuació!