Les notificacions per iPhone diuen en 1 minut? Aquí teniu Per què i la solució!

Iphone Notifications Say 1 MinuteProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Rebreu notificacions al vostre iPhone que diuen que arribaran en un minut i no sabeu per què. No, el vostre iPhone no prediu el futur; en realitat, alguna cosa no funciona. En aquest article, explicaré per què el vostre Les notificacions de l'iPhone diuen 'en 1 minut' i us indiquen com solucionar el problema !Comproveu la configuració horària

És possible que les notificacions de l'iPhone indiquin 'en 1 minut' perquè la configuració de l'hora no és correcta. Anar a Configuració -> General -> Data i hora i assegureu-vos que el vostre iPhone estigui configurat a la zona horària correcta.

Si vostè té Estableix automàticament activat, assegureu-vos que els serveis d'ubicació també estiguin activats. És difícil que el vostre iPhone indiqui en quin fus horari us trobeu si els serveis d’ubicació no estan activats.

Per activar els serveis d'ubicació, obriu l'aplicació Configuració i toqueu Privadesa -> Serveis d'ubicació . Toqueu el commutador situat a la part superior de la pantalla per activar els serveis d'ubicació; sabreu que està activat quan l'interruptor sigui verd.Actualitzeu el vostre iPhone

Si l'hora del vostre iPhone és correcta, comproveu si hi ha actualitzacions d'iOS. És possible que les notificacions de l'iPhone indiquin 'en 1 minut' a causa d'un problema tècnic menor que es podria solucionar amb una nova actualització de programari.

l'iPhone 5s s'ha quedat en la cerca

Per comprovar si hi ha actualitzacions de programari, obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Actualització de programari. Si hi ha una actualització de programari disponible, toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo .

Si diu 'El vostre programari està actualitzat fins ara', no hi haurà cap nova actualització de programari disponible. Continueu llegint els passos de resolució de problemes següents.

Si el problema està passant a l'aplicació Missatges ...

Darrerament, molts usuaris d'iPhone han tingut problemes amb l'aplicació Missatges, inclòs rebent iMessages fora de servei . Si el vostre iPhone diu 'en un minut' quan rebeu una notificació de l'aplicació Missatges, proveu d'iniciar la sessió i sortir-ne d'iMessage.

Per fer-ho, aneu a Configuració -> iMessage i toqueu l’interruptor situat al costat d’iMessage per apagar-lo; sabreu que està apagat quan estigui blanc i que estigui situat a l’esquerra. Per tornar a activar l'iMessage, torneu a tocar l'interruptor.

apagueu i torneu a activar imessage

Restableix tots els paràmetres

El nostre últim pas de resolució de problemes quan les notificacions de l'iPhone diuen 'en 1 minut' és restablir tots els paràmetres. Si restabliu tots els paràmetres, tots els paràmetres de l’iPhone restabliran els valors predeterminats de fàbrica. Després de restablir tots els paràmetres, haureu de fer coses com tornar a introduir les contrasenyes Wi-Fi, tornar a connectar els dispositius Bluetooth i restablir la foto de la pantalla de bloqueig.

Per restablir tots els paràmetres del vostre iPhone, aneu a Configuració -> General -> Restableix -> Restableix tots els paràmetres . A continuació, toqueu Restableix tots els paràmetres quan aparegui la finestra emergent de confirmació a la pantalla. L'iPhone es reiniciarà un cop s'hagi completat el restabliment.

quina diferència hi ha entre vidre i vidre

El vostre iPhone: solucionat en 1 minut.

Heu solucionat l’iPhone i ara ja no prediu les notificacions. Us animo a compartir aquest article a les xarxes socials per ajudar els vostres amics si les seves notificacions per iPhone diuen 'en 1 minut'. Si teniu alguna altra pregunta sobre el vostre iPhone, deixeu-me un comentari a continuació.