No es carreguen les notícies d'Apple News? Aquí està la solució!

No Se Cargan Las Noticias De Apple NewsProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Apple News té més d'1 25 milions d'usuaris actius mensuals , El que la converteix en l'aplicació de notícies més popular de l'món. Quan l'aplicació no funciona, moltes persones es queden a les fosques sobre els esdeveniments actuals. In this article, I'll explain com solucionar el problema quan Apple News no es carrega !Tancar i reobrir Apple News

Tancar i tornar a obrir una aplicació és una forma ràpida de corregir qualsevol error de programari menor que estiguis experimentant. Si el teu iPhone té un botó d'Inici, pressiona'l dues vegades per obrir el selector d'aplicacions. Si el teu iPhone no té un botó d'Inici, llisca el dit cap amunt des de la part inferior fins al centre de la pantalla.Fes lliscar Apple News cap amunt i fora de la part superior de la pantalla des del selector d'aplicacions. Torna a obrir l'aplicació per veure si això va solucionar el problema!està bé menjar vedella a l’hora d’estar embarassada?

Consulta la pàgina d'estat el sistema d'Apple

Sempre que hi ha esdeveniments importants, com eleccions o campionats esportius, desenes de milions de persones intenten usar Apple News a el mateix temps. Una quantitat tan gran d'usuaris simultanis pot bloquejar els servidors d'Apple.

la pàgina d'estat el sistema d'Apple proporciona actualitzacions d'error de servidor o qualsevol altre mal funcionament informat. Si el punt al costat de Notícies és verd, els servidors d'Apple no són el problema. Si aquest punt és d'un altre color, probablement que el servidor no estigui funcionant sigui la raó per la que tens aquest problemaReinicia el teu iPhone

A l'igual de tancar i tornar a obrir l'aplicació pot solucionar problemes de programari menors, apagar i tornar a encendre el teu iPhone també ho pot fer. Reiniciar el teu iPhone pot solucionar falles de programari menors, ja que tots els teus programes actius tenen l'oportunitat d'apagar i reiniciar novament.

els vídeos de youtube no es reprodueixen a l'iPhone

Si el teu iPhone té un botó d'Inici : Mantingues pressionat el botó d'encesa fins que aparegui a la pantalla lliscar per apagar . Fes lliscar la icona d'encesa d'esquerra a dreta. Espera uns segons, després pressiona i mantingues premut el botó d'encesa de nou per reiniciar el teu iPhone.

Si el teu iPhone no té un botó d'Inici : Pressiona i manté pressionat simultàniament el botó lateral i qualsevol dels botons de volum. Fes lliscar la icona d'encesa d'esquerra a dreta pel control lliscant. Mantingues premut el botó lateral novament per encendre el teu iPhone novament.

apaga el teu iphone

Comprova la teva connexió a Internet

Apple News s'actualitza automàticament, però no et donarà nova informació si el teu iPhone no està connectat a Internet.

Podeu provar ràpidament la teva connexió a Internet obrint Safari i intentant carregar una pàgina web. Si es carrega la pàgina web, el teu iPhone està connectat a Internet. Si la pàgina web no es carrega, pot haver un problema amb la connexió del teu iPhone a Wi-Fi o a les dades mòbils.

Per confirmar que estàs connectat a Wi-Fi, obre ajustaments i toca Wi-Fi . Assegura't que l'interruptor al costat de Wi-Fi estigui activat i que hi hagi una marca de verificació al costat de el nom de la teva xarxa Wi-Fi. Consulta el nostre altre article si teu iPhone té un problema de Wi-Fi .

assegura

l'iPhone creu que els auriculars estan connectats a l'iPhone 6

Si està intentant usar les teves dades mòbils, obre Configuració i toca dades Mòbils . Assegura't que l'interruptor al costat de dades mòbils estigui encès i que el teu iPhone tingui servei. Llegeix el nostre altre article per saber què fer quan les dades mòbils no funcionen al teu iPhone !

el connector per a auriculars iphone 5s no funciona

assegura

Cercar una actualització de iOS

Apple sovint llança actualitzacions de iOS que introdueixen noves funcions, milloren les aplicacions natives com Apple News i corregeixen errors existents. Mantenir iOS actualitzat ajudarà a garantir que Apple News s'executi de la manera més eficient possible.

Per verificar si hi ha una actualització de iOS, obre ajustaments i toca General> Actualització de programari . toca Descarregar i instal·lar si hi ha una nova versió de iOS disponible.

Eliminar i reinstal·lar Apple News

Eliminar i reinstal·lar una aplicació pot solucionar un problema de programari més profund dins de l'aplicació. Mantingues pressionat la icona d'Apple News fins que aparegui el menú. toca eliminar app , Després toca eliminar app .

l'iPhone no obrirà la botiga d'aplicacions

Obre Apple Store i busca Apple News després d'eliminar l'aplicació. Toca el botó de reinstal·lar al costat de Apple News. Es veurà com un núvol amb una fletxa apuntant cap avall.

Posa't en contacte amb el suport tècnic d'Apple

Si has completat tots els passos anteriors i Apple News encara no es carrega, és hora de posar-te en contacte amb el suport d'Apple. Pots obtenir assistència per telèfon o per xat en viu. Visita el lloc web d'Apple per obtenir ajuda d'un expert avui mateix!

Noves Notícies: tot solucionat!

Apple News està funcionant novament i pots tornar a llegir l'últim titular. Assegura't de compartir aquest article en les xarxes socials quan Apple News no s'estigui carregant. Deixa un comentari a continuació per informar-nos quina solució va funcionar en el teu cas!