He d’activar les trucades per Wi-Fi al meu iPhone? Sí! Aquí tens el perquè.

Should I Enable Wi Fi Calling My Iphone

Ja sabeu què és el Wi-Fi. Vostè definitivament sap què és trucar. Si no esteu segur de què Trucades per Wi-Fi és a dir, no estàs sol. AT&T ha introduït recentment trucades per Wi-Fi, i aviat altres operadors ho seguiran. En aquest article t’explicaré què és trucar per Wi-Fi , per què crec que heu d’activar les trucades per Wi-Fi al vostre iPhone i algunes coses importants a tenir en compte mentre utilitzeu les trucades Wi-Fi per avançar.Què són les trucades per Wi-Fi?

Les trucades Wi-Fi utilitzen la vostra connexió Wi-Fi per fer trucades telefòniques a través d’Internet, en lloc de la xarxa de torres mòbils que manté el vostre operador sense fils.A la següent secció, explico el camí que hem fet per arribar des de les trucades de telefonia mòbil a les trucades per Wi-Fi, i quant ha canviat la tecnologia de les trucades telefòniques en pocs anys. És interessant per a mi, però no m’ofendrà si voleu saltar directament a la secció sobre com configurar les trucades Wi-Fi a l'iPhone .

wi-fi-calling-setup-screenEls passos que van conduir a la trucada per Wi-Fi

Quan venia iPhones per a Apple, deia als clients: “Les trucades telefòniques i la vostra connexió de dades sense fils a Internet ho són completament separats . Utilitzen antenes diferents i es connecten a diferents freqüències '.

I això ja no és cert.

La tecnologia darrere de fer trucades telefòniques no va canviar durant anys perquè no calia. La gent feia servir cada vegada més dades , en no fer més trucades telefòniques, de manera que els operadors de telefonia mòbil es van centrar en la qualitat de la connexió a Internet.Pensa-hi. Tots els anuncis de televisió de la xarxa sense fils dels darrers anys s’han centrat en un tema: Internet més ràpid i fiable. Els operadors de telefonia mòbil us venen en allò que destinen.

Per què la gent no es va aturar i va dir: 'Ei, la qualitat de la veu del meu iPhone? fa pudor ! ” No eren només els iPhones, sinó també cada telèfon mòbil. Des de fa anys, transmetem música de qualitat en CD als nostres iPhones. Llavors, per què les veus dels nostres éssers estimats semblen que passen per una ràdio AM?

Apple fa esclatar la bombolla dels transportistes

Apple va llançar FaceTime Audio el 2013, que per primera vegada va donar als usuaris d'iPhone la possibilitat de triar com volien fer trucades de només veu a l'aplicació Telèfon. Podrien utilitzar la xarxa de torres cel·lulars (anomenades Trucada de veu a l’aplicació Telèfon) o utilitzeu la connexió Wi-Fi o de dades mòbils per fer trucades telefòniques per Internet, una funció que Apple va anomenar Àudio FaceTime .

Certament, Apple no va ser el primer a fer-ho. Skype, Cisco i moltes altres empreses feien anys que feien servir Internet per fer trucades telefòniques d’alta qualitat, però cap d’elles no podia fer el que feia Apple: posaven la vella tecnologia i la nova tecnologia al costat, i la gent estava sorprès per la diferència.

Qualsevol persona que hagi fet una trucada telefònica FaceTime Audio s'adona d'una cosa de seguida: Sonen les trucades molt millor.

Però FaceTime Audio no està exempt de defectes. Només funciona entre dispositius Apple, té problemes i les trucades sovint es trenquen i utilitza la vostra connexió de dades mòbils si no esteu connectat a una xarxa Wi-Fi, que us pot servir a través del vostre pla de dades mòbils.

El primer pas principal: LTE Voice (o HD Voice, o Advanced Calling, o Voice Over LTE)

Quan es va llançar l’iPhone 6, Verizon, AT&T i altres operadors van introduir LTE Voice, que va representar un canvi fonamental en la nostra manera de fer trucades telefòniques. En lloc d’utilitzar les antigues bandes mòbils de només veu per fer trucades de telèfon, ara els iPhones eren capaços d’utilitzar-ne Connexió de dades LTE per fer trucades telefòniques per Internet.

És important tenir en compte que Apple, AT&T i Verizon no han estat capaços de posar-se d’acord sobre com anomenar aquesta tecnologia. Apple l’anomena Voice over LTE (o VoLTE), AT&T l’anomena HD Voice i Verizon l’anomena Advanced Calling (Trucades avançades) o bé Veu HD. No importa quin terme vegis, tots volen dir el mateix .

Recordo la primera vegada que vaig parlar amb el meu amic David Brooke amb LTE Voice. De nou, la diferència en la qualitat de les trucades era sorprenent . Acabava de comprar un nou Samsung Galaxy i el meu iPhone 6 tenia només uns pocs mesos. Semblava que estàvem parats a la mateixa habitació. I no havíem fet res especial: només funcionava.

els auriculars no funcionen a l'iPhone 7

Potser també ho heu viscut. Si les trucades telefòniques que realitzeu a algunes persones són cristal·lines i d’altres no, ara ja sabeu per què: esteu parlant amb altres persones amb LTE Voice.

La veu LTE sona molt millor que la tecnologia cel·lular tradicional, ja que utilitza la tecnologia que ofereixen els operadors sense fils tenir s’està actualitzant durant els darrers anys: la connexió del vostre iPhone a Internet.

La veu LTE va presentar una de les principals mancances: la seva manca de cobertura. Tot i que la cobertura LTE s’ha ampliat significativament durant els darrers anys, encara no està tan disponible com la 3G i les xarxes de dades més antigues. Tret que les dues parts es trobin a la zona amb cobertura de veu LTE, les trucades telefòniques es connecten mitjançant la xarxa cel·lular tradicional.

LTE Voice, coneix al teu nou millor amic: trucades per Wi-Fi.

Les trucades per Wi-Fi amplien l'àrea de cobertura de LTE Voice incloent xarxes Wi-Fi. Recordeu que LTE Voice millora la qualitat de les trucades mitjançant la connexió a Internet del vostre iPhone per fer trucades telefòniques, en lloc de la xarxa de veu mòbil tradicional. Com que la Wi-Fi també connecta el vostre iPhone a Internet, és un pas següent lògic perquè LTE i Wi-Fi funcionin junts.

Amb les trucades Wi-Fi activades, totes les xarxes Wi-Fi a què es connecta l'iPhone actuen com una mini torre mòbil. Les trucades per Wi-Fi us permeten fer trucades telefòniques d’alta qualitat a persones amb cobertura de dades LTE o bé que estiguin connectats a una xarxa Wi-Fi.

Això és sobretot bones notícies per a les persones que tenen una mala recepció cel·lular a casa. Si tenen Wi-Fi, poden passar per alt la xarxa cel·lular i fer trucades telefòniques mitjançant la seva connexió a Internet Wi-Fi, sempre que l’altra persona estigui connectada també a Wi-Fi o LTE.

En resum, les trucades Wi-Fi i LTE Voice utilitzen la connexió del vostre iPhone a Internet per fer trucades telefòniques d’alta qualitat; l’única diferència és com es connecten a Internet. LTE Voice utilitza la connexió de dades mòbils del vostre iPhone a Internet que compreu al vostre operador de telefonia mòbil i Wi-Fi Calling utilitza la connexió a Internet per cable o de fibra que pagueu a casa o que utilitzeu a Starbucks.

Com configurar les trucades Wi-Fi a l'iPhone

Quan les trucades per Wi-Fi estiguin disponibles al vostre iPhone, apareixerà una finestra emergent que diu 'Voleu activar les trucades per Wi-Fi?' i podreu triar Cancel · lar o bé Activa . El missatge que apareix sota el títol fa dos punts principals:

  • Quan us connecteu a qualsevol xarxa Wi-Fi, l’iPhone envia la vostra ubicació al vostre operador sense fils perquè us puguin carregar tarifes de trucades internacionals, tot i que no feu servir torres de telefonia mòbil internacionals. Espera Què?
  • Per a trucades de codi curt (els números de 4 o 5 dígits als quals podeu trucar o enviar missatges de text), la vostra ubicació s’envia juntament amb la trucada / text perquè l’empresa propietària de 46645 als EUA (GOOGL) pot ser diferent de l’empresa que posseeix 46645 a Lichtenstein.

També podeu activar les trucades per Wi-Fi en qualsevol moment si aneu a Configuració -> Telèfon -> Trucades Wi-Fi i tocant el botó que hi ha al costat Trucades Wi-Fi en aquest iPhone .

Quan configureu les trucades Wi-Fi per primera vegada, us rebrà una pantalla que diu: 'Amb les trucades Wi-Fi, podeu parlar i enviar missatges de text en llocs on la cobertura mòbil sigui limitada o no estigui disponible'. Aixeta Continua .

Trucades Wi-Fi: allò que heu de saber

A continuació, rebreu la lletra petita. L’he destil·lat en aquests punts principals:

  • Les trucades per Wi-Fi funcionen per a les trucades de veu i missatges de text.
  • Perquè les trucades per Wi-Fi funcionin, heu d’estar connectat a la xarxa Wi-Fi i l’altra persona ha d’estar connectada a Wi-Fi o LTE. Si falta alguna de les peces, la trucada utilitzarà les bandes cel·lulars més antigues.
  • Si viatges a l’estranger, se us cobraran les mateixes tarifes internacionals per a trucades Wi-Fi com ho faríeu si feu servir torres mòbils estrangeres.
  • Si marqueu el 911, el vostre iPhone intentarà enviar la vostra ubicació al centre de trucades mitjançant GPS. Si el GPS no està disponible, el distribuïdor 911 rebrà l’adreça que trieu quan activeu les trucades per Wi-Fi.

Si teniu problemes per dormir, aquí teniu captures de pantalla de la lletra petita:


Darrer pas: configuració de l'adreça 911

Recordeu, si el vostre iPhone llauna envieu la vostra ubicació mitjançant GPS o una altra forma de serveis d’ubicació automàtica, sempre ho farà abans envia l'adreça que heu establert aquí.

Trucades per Wi-Fi: activada.

Un cop hàgiu acabat la secció sobre la configuració de l'adreça 911, veureu un missatge que diu 'Les trucades Wi-Fi haurien d'estar disponibles en pocs minuts'. Estàs bé per anar-hi!

Vam parlar de moltes coses en aquest article. Vam començar discutint com van evolucionar les trucades de telefonia mòbil cap a les trucades de veu cristal·lines d’avui en dia i, a continuació, vam aprofundir en com configurar les trucades Wi-Fi al vostre iPhone, fins i tot vam trencar la lletra petita. M’encantaria conèixer les vostres experiències amb la configuració de trucades per Wi-Fi a l’iPhone.

Moltes gràcies per llegir i recordeu pagar-ho endavant,
David P.