Els podcasts no es baixen a l'iPhone? Aquí teniu la veritable solució.

Podcasts Not Downloading Iphone

Voleu escoltar l’últim episodi del vostre podcast preferit, però no es descarregarà a l’iPhone. Feu el que feu, no es descarreguen capítols nous. En aquest article t’explicaré què cal fer quan no es descarreguen podcasts al vostre iPhone !

Com sincronitzar podcasts amb el vostre iPhone

Abans de capbussar-nos en més profunditats, preneu-vos un segon per assegurar-vos que Sincronitza podcasts està activat. Si heu descarregat els vostres podcasts a iTunes, haureu de sincronitzar-los amb el vostre iPhone abans de poder escoltar-los.Per assegurar-vos que els podcasts se sincronitzen amb el vostre iPhone, aneu a Configuració -> Podcasts i activeu l'interruptor situat al costat de Sincronitza podcasts . Sabreu que Sync Podcasts està activat quan el commutador és verd. Si Sync Podcasts no està activat, toqueu l'interruptor per activar-lo.

Per què no es descarreguen podcasts al meu iPhone?

Moltes vegades, el vostre iPhone no baixarà podcasts perquè no està connectat a Wi-Fi. Molts dels passos de resolució de problemes d’aquest article us ajudaran a diagnosticar problemes relacionats amb la Wi-Fi, però més endavant també abordarem altres motius pels quals és possible que els podcasts no es descarreguin al vostre iPhone.

Puc fer servir dades mòbils per descarregar podcasts d'iPhone?

Sí! Si voleu baixar podcasts mitjançant dades mòbils, desactiveu l'interruptor situat al costat Baixeu només amb Wi-Fi dins Configuració -> Podcasts .Un avís: si s'apaga Baixeu només amb Wi-Fi i teniu activades les baixades automàtiques de podcasts, és probable que el vostre iPhone pugui utilitzar una quantitat important de dades per baixar episodis nous de tots els vostres podcasts.

És per això que us recomano deixar activada la funció Wi-Fi Only Download On. Podeu acabar amb una gran sorpresa la propera vegada que rebreu una factura del vostre operador sense fil.

Desactiveu el mode d'avió

El vostre iPhone no podrà descarregar podcasts al vostre iPhone si el mode avió està activat. Obriu el fitxer Configuració aplicació i toqueu el commutador situat al costat del mode avió . Sabreu que el mode d'avió està desactivat quan l'interruptor és blanc i es col·loca a l'esquerra.

Si el mode avió ja està desactivat, intenteu activar-lo i tornar-lo a tocar tocant el botó dues vegades.

Desactiveu i torneu a activar el Wi-Fi

Moltes vegades, problemes de programari menors poden interrompre la connexió del vostre iPhone a la Wi-Fi. Si no està connectat a Wi-Fi, és possible que l'iPhone no pugui baixar podcasts.

Una manera ràpida d’intentar solucionar problemes menors de Wi-Fi de programari és desactivar i tornar a activar la Wi-Fi. Això donarà un nou començament al vostre iPhone, ja que pot tornar a provar de connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi.

Anar a Configuració -> Wi-Fi i toqueu el commutador situat al costat de Wi-Fi per desactivar-lo. Sabreu que la Wi-Fi està desactivada quan l’interruptor sigui blanc. Espereu uns segons i, a continuació, toqueu l'interruptor per tornar a activar la Wi-Fi.

Oblideu-vos de la xarxa Wi-Fi i torneu a connectar-vos

Si l’activació i l’activació del Wi-Fi no va funcionar, proveu d’oblidar completament la vostra xarxa Wi-Fi. D’aquesta manera, quan us connecteu a la xarxa després, serà com si us connectéssiu a la xarxa per primera vegada.

Si alguna cosa ha canviat en el procés de com es connecta el vostre iPhone a la vostra xarxa Wi-Fi, oblidar la xarxa i tornar-vos a connectar normalment pot explicar el canvi.

Per oblidar la xarxa Wi-Fi, obriu la configuració i toqueu Wi-Fi. A continuació, toqueu el botó d'informació (la 'i' blava en un cercle). Finalment, toqueu Oblida aquesta xarxa , doncs Oblida't quan aparegui l'alerta de confirmació a la pantalla.

Un cop oblidada la xarxa, apareixerà a sota Trieu una xarxa . Toqueu la vostra xarxa Wi-Fi i, a continuació, introduïu la contrasenya de la vostra xarxa per tornar a connectar-vos.

Activa els episodis de baixada

Anar a Configuració -> Podcasts -> Baixar episodis i seleccioneu Només nou o Totes no reproduïdes: qualsevol de les dues opcions baixarà els episodis dels podcasts quan estiguin disponibles.

Tot i això, si està seleccionat Desactivat, el vostre iPhone no baixarà podcasts automàticament quan estiguin disponibles.

Consulteu les restriccions de contingut i privadesa

Les restriccions són bàsicament els controls parentals del vostre iPhone, de manera que, si Podcasts es va desactivar accidentalment, no podreu descarregar-los.

Obriu Configuració i toqueu Temps de pantalla -> Restriccions de contingut i privadesa -> Aplicacions permeses . Assegureu-vos que el commutador situat al costat de Podcasts estigui activat.

Si esteu intentant descarregar i fer podcast explícit, torneu a Configuració -> Temps de pantalla -> Restriccions de contingut i privadesa i toqueu Restriccions de contingut .

A Tot el contingut de la botiga, assegureu-vos Explicit ha estat seleccionat per a Música, podcasts i notícies.

En iPhones amb iOS 11 o versions anteriors

Anar a Configuració -> General -> Restriccions i introduïu la vostra contrasenya de restriccions. A continuació, desplaceu-vos cap avall fins a Podcasts i assegureu-vos que l'interruptor que hi ha al costat estigui activat.

Problemes de programari més profunds

Si heu arribat fins aquí, heu seguit els passos més bàsics de resolució de problemes quan els podcasts no es descarreguen al vostre iPhone. Ara és el moment d’abordar problemes potencials més profunds.

Suprimiu i torneu a instal·lar l'aplicació Podcasts

Tot i que les aplicacions per a iOS es controlen estrictament, poden tenir problemes de tant en tant. Quan teniu problemes amb una aplicació, suprimir-la i reinstal·lar-la normalment solucionarà el problema.

És possible que els podcasts no es baixin al vostre iPhone perquè s’ha malmès un fitxer de programari de l’aplicació Podcasts. Eliminarem l’aplicació Podcasts i la tornarem a instal·lar com a nova.

No us preocupeu: no perdreu cap dels vostres podcasts si suprimiu l'aplicació de l'iPhone.

Primer, suprimiu l'aplicació prement lleugerament i mantenint premuda la icona de l'aplicació fins que totes les vostres aplicacions comencin a sacsejar-se. A continuació, toqueu el petit X que apareix a l'extrem superior esquerre de la icona de l'aplicació, llavors Suprimeix .

Ara que s'ha suprimit l'aplicació, obriu l'App Store i cerqueu l'aplicació Podcasts. Un cop l’heu trobat, toqueu la icona del núvol petit a la seva dreta per tornar-la a instal·lar. Quan obriu l’aplicació, hi trobareu tots els vostres podcasts.

Restableix la configuració de xarxa

Si la mala connexió Wi-Fi és la raó per la qual els podcasts no es descarreguen a l'iPhone, proveu de restablir la configuració de xarxa de l'iPhone. Això restablirà tots els paràmetres de Wi-Fi, Bluetooth, mòbils i VPN per als valors predeterminats de fàbrica.

Quan us connecteu a una xarxa Wi-Fi després de restablir la configuració de la xarxa, serà com si us connectés a aquesta xarxa per primera vegada. Aquest inici completament nou sol solucionar el problema del programari que impedia que el vostre iPhone es connectés a la Wi-Fi en primer lloc.

Nota: Abans de restablir la configuració de la xarxa, assegureu-vos d’escriure totes les vostres contrasenyes Wi-Fi, ja que les haureu de tornar a introduir un cop finalitzada la restauració.

Per restablir la configuració de xarxa del vostre iPhone, aneu a Configuració -> General -> Restableix -> Restableix configuració de xarxa . Introduïu la contrasenya del vostre iPhone i toqueu Restableix la configuració de xarxa quan aparegui l’alerta de confirmació a la pantalla.

Si els problemes de Wi-Fi encara us impedeixen descarregar podcasts al vostre iPhone, consulteu el nostre article sobre què fer quan La Wi-Fi no funciona al vostre iPhone .

Realitzeu una restauració de DFU

El darrer pas de resolució de problemes de programari és una restauració de DFU, que esborrarà tot i recarregarà tots els bits de codi del vostre iPhone. Aquest pas és una mica dràstic quan els podcasts no es descarreguen al vostre iPhone, així que només us recomanaria fer-ho si també teniu molts altres problemes de programari.

Si creieu que l'opció adequada és una restauració de DFU, consulteu el nostre article per obtenir més informació com posar el vostre iPhone en mode DFU .

Opcions de reparació

Tot i que ho és molt és improbable que sigui possible que l’antena Wi-Fi de l’iPhone estigui trencada, cosa que impedeix que es connecti a la vostra xarxa Wi-Fi. Aquesta mateixa antena connecta el vostre iPhone a dispositius Bluetooth, de manera que si heu experimentat molts problemes de connexió tots dos Bluetooth i Wi-Fi recentment, l’antena es podria trencar.

Si el vostre iPhone està protegit per AppleCare +, us ho recomano programar una cita i portar-lo al vostre Apple Store local perquè un membre del Genius Bar pugui fer-hi un cop d'ull i determinar si l'antena està realment trencada o no.

També ho recomano Pols , una empresa de reparació a la carta que us enviarà directament un tècnic certificat. Arranjaran el vostre iPhone al moment i aquesta reparació estarà coberta per una garantia de per vida.

Podcasts: es torna a descarregar.

Heu solucionat correctament el problema amb el vostre iPhone i podeu tornar a escoltar els podcasts. La propera vegada que no es baixin podcasts al vostre iPhone, sabreu exactament com solucionar el problema. Si teniu alguna altra pregunta, no dubteu a deixar-les a la secció de comentaris.

Gràcies per llegir,
David L.

posar l'iPhone x en mode dfu