Com es tanquen les aplicacions a Apple Watch: la manera real!

How Close Apps Apple WatchProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Teniu moltes aplicacions obertes al vostre Apple Watch i comença a frenar les coses. Voleu tancar les vostres aplicacions d’Apple Watch, però no esteu segur de com fer-ho. En aquest article, us ho mostraré com es tanquen les aplicacions del seu Apple Watch !Com es tanquen les aplicacions a Apple Watch

En primer lloc, premeu el botó lateral situat a la part dreta del vostre Apple Watch. Quan ho feu, veureu una llista de totes les aplicacions obertes actualment al vostre Apple Watch.Quan trobeu l'aplicació que voleu tancar, llisqueu-la cap a la dreta de l'esquerra. Després de lliscar, apareixerà un botó Elimina. Toqueu el botó Suprimeix per tancar l'aplicació.Per què he de tancar les aplicacions del meu Apple Watch?

És important tancar les aplicacions de l’Apple Watch, sobretot si heu notat que la bateria de l’Apple Watch es mor ràpidament. Les aplicacions que es deixin obertes es continuaran executant en segon pla i, de vegades, es bloquejaran, cosa que pot enfonsar les coses del vostre Apple Watch.

Per això, hem inclòs 'tancar les aplicacions que no utilitzeu' a la nostra llista de setze consells sobre la bateria d’Apple Watch !Voleu aprendre més?

Si voleu aprendre més, consulteu el nostre vídeo de YouTube com es tanquen les aplicacions d'Apple Watch ! El nostre tutorial només dura 37 segons, de manera que tancareu les aplicacions d’Apple Watch en un tres i no res.