Com puc vendre el meu telèfon? Obteniu diners avui mateix!

How Do I Sell My Phone

Amb tants telèfons intel·ligents nous que surten cada any, és possible que decidiu vendre el vostre telèfon antic. Vendre el vostre mòbil antic és una manera fantàstica de recaptar diners perquè pugueu actualitzar a un nou iPhone o Android. En aquest article, ho faré parleu sobre empreses amb algunes de les millors ofertes d’intercanvi perquè pugueu trobar el lloc perfecte per vendre el vostre telèfon !

imessage esperant l’activació de l’iPhone 8

Què fer abans de vendre el telèfon

Hi ha algunes coses que heu de fer abans de vendre el telèfon o de canviar-lo. En primer lloc, voldreu desar una còpia de seguretat de les dades i la informació del telèfon. D’aquesta manera, no perdreu cap de les vostres imatges, vídeos, contactes ni altra informació quan configureu el telèfon nou.Consulteu la nostra guia pas a pas per aprendre com fer una còpia de seguretat del vostre iPhone . Si teniu un Android, obriu Configuració i toqueu Sistema> Avançat> Còpia de seguretat .En segon lloc, els usuaris d’iPhone voldran desactivar Find My iPhone. Si no desactiveu Troba el meu iPhone, el bloqueig d'activació impedirà que el proper propietari del vostre iPhone iniciï la sessió amb el seu compte d'iCloud.Per desactivar Troba el meu iPhone, obre Configuració i toca el teu nom a la part superior de la pantalla. A continuació, toqueu iCloud -> Cerca el meu iPhone . Finalment, desactiveu l’interruptor situat al costat de Cerca el meu iPhone i introduïu la vostra contrasenya d’identificador d’Apple.

toqueu canvia al costat per trobar el meu iphone

Esborreu tot el contingut del vostre telèfon

L’últim que voldreu fer abans de vendre el telèfon és esborrar tot el contingut que hi apareix. És probable que no vulgueu que el proper propietari del telèfon pugui entrar al vostre negoci.Esborrar-ho tot al vostre iPhone és bastant senzill. Obriu Configuració i toqueu General -> Restableix -> Esborra tot el contingut i la configuració .

Per esborrar-ho tot en un Android, obriu Configuració i toqueu Còpia de seguretat i restabliment . A continuació, toqueu Restabliment de dades de fàbrica -> Restableix el telèfon .

Ara que el vostre telèfon mòbil antic ja es pot vendre, és hora de decidir on voleu vendre el vostre telèfon antic. Hem compilat una llista dels millors programes de canvi de telèfons mòbils per ajudar-vos a trobar el que us convé més.

Programa d’intercanvi d’Amazon

El Programa Amazon Trade-In us permet operar amb diversos dispositius electrònics. A canvi, rebreu un crèdit que es pot utilitzar a Amazon. El valor del vostre intercanvi s’afegeix al vostre compte i aquests diners poden contribuir a compensar el cost del nou telèfon intel·ligent.

Per vendre el vostre telèfon al programa de canvi d'Amazon, seguiu aquests passos:

 1. Visita Pàgina del programa Trade-In d’Amazon .
 2. Feu clic a Telèfon mòbil a la secció Altres categories de canvi.
 3. Cerqueu el vostre telèfon mòbil mitjançant la barra de cerca d’Amazon.
 4. Feu clic al botó Canvi al costat del nom del vostre telèfon.
 5. Responeu algunes preguntes bàsiques al telèfon per obtenir un pressupost per al vostre comerç.
 6. Si us agrada el preu, feu clic a Accepteu el preu .
 7. Se us proporcionarà una etiqueta d’enviament que podeu utilitzar quan envieu el producte a Amazon. No us oblideu de col·locar el full d’embalatge dins de la caixa perquè pugueu notificar a Amazon que l’article és vostre.
 8. Quan Amazon reconeixi i determini l’estat del producte, el vostre compte s’acreditarà amb els vostres fons i podreu comprar qualsevol cosa a Amazon amb ell.

les dades estan activades, però no poden accedir a Internet

Programa Apple GiveBack

El programa Apple GiveBack és ideal per a molts tipus d’usuaris. Aquest programa pot ser la vostra millor opció si:

 1. Teniu dispositius Apple que ja no feu servir i estan recollint pols en un calaix de cuina.
 2. Us preocupa que els vostres antics dispositius Apple es posin a les deixalleries i facin mal al medi ambient si només els llenceu.
 3. Creieu que els vostres antics productes Apple encara tenen un valor residual.

En termes senzills, Apple GiveBack és un gran programa de canvi i reciclatge que funciona per a vosaltres i per a la terra. Si el vostre antic dispositiu Apple és apte per al crèdit, podreu eliminar el preu de compra d’un nou. Fins i tot si el vostre dispositiu no compleix els requisits per obtenir el crèdit, teniu l'opció de permetre a Apple reciclar el dispositiu gratuïtament.

A continuació s’explica com canviar el vostre telèfon antic mitjançant Apple GiveBack:

 1. Visiteu el Pàgina del programa Apple GiveBack .
 2. Desplaceu-vos cap avall i feu clic a Smartphone.
 3. Se us demanarà que respongueu a algunes preguntes bàsiques sobre el telèfon, com ara la seva marca, model i estat.
 4. Si Apple determina que el telèfon està en bones condicions, el podreu canviar per una targeta regal d’Apple.
 5. Apple us enviarà un kit de canvi (gratuït) perquè pugueu publicar el dispositiu al fabricant del telèfon.
 6. Un cop Apple rep el vostre antic mòbil, un equip d’inspecció comprova l’estat del telèfon.
 7. Si no hi ha cap problema, rebràs l'import del reembossament mitjançant el mètode de compra que has utilitzat en comprar el dispositiu Apple o pots rebre una targeta de regal d'Apple Store per correu electrònic.

Gasela

Com l'animal de peu de flota, Gasela us ofereix una manera senzilla i ràpida de vendre el vostre telèfon. Gazelle s’enorgulleix del fet que ajuden al medi ambient mantenint allunyats milions de dispositius dels abocadors.

A continuació s’explica com vendre el vostre telèfon antic a Gazelle:

 1. Visita Lloc web de Gazelle .
 2. Seleccioneu el dispositiu i responeu a algunes preguntes sobre el seu estat.
 3. Gazelle us enviarà un kit 'enviament' que podeu utilitzar per enviar-los per correu el vostre dispositiu. Gazelle també té molts quioscs ubicats als Estats Units si no voleu enviar el vostre dispositiu per correu electrònic.
 4. Un cop s'hagi processat el seu canvi, podeu rebre el pagament en forma de xec, dipòsit de PayPal o targeta regal d'Amazon.

El vostre operador sense fils

Molts operadors de telefonia mòbil tenen excel·lents programes de canvi que us permeten canviar el vostre telèfon antic pel model més recent. Hem escollit alguns dels nostres programes de canvi preferits de l’operador per esmentar en aquest article. Aquesta llista no és exhaustiva, per tant, consulteu amb el vostre operador de telefonia mòbil per veure si tenen un programa propi de 'vendre el vostre telèfon'.

Programa de canvi de Verizon Wireless

Els clients de Verizon, nous i existents, poden canviar el seu telèfon antic a l’operador per obtenir un crèdit que es pugui utilitzar en la propera compra. Vendre el vostre telèfon antic a Verizon és una manera fantàstica de recaptar diners per al nou telèfon intel·ligent que vulgueu comprar.

Per canviar el dispositiu a Verizon:

 1. Visita Pàgina web del programa d’intercanvi de Verizon .
 2. Respon a unes quantes preguntes sobre el dispositiu que vulguis canviar.
 3. Verizon us indicarà el valor estimat del vostre dispositiu. Per continuar amb el canvi, feu clic a Continua .
 4. Podeu rebre un crèdit del compte, una targeta regal de Verizon o una oferta especial si voleu utilitzar el valor del vostre intercanvi per actualitzar el vostre telèfon.

Verizon Wireless també disposa del programa d’actualització anual, que permet als clients obtenir l’iPhone més recent cada any. Per aprofitar-ho, seguiu els passos següents:

l'iPad està desactivat, si us plau, connecteu-vos a iTunes
 1. Compreu i activeu un iPhone que sigui apte per a Programa anual d'actualització .
 2. Utilitzeu el telèfon a la xarxa de Verizon durant un mínim de trenta dies.
 3. Pagueu el 50% o més del preu de venda al detall de l'iPhone.
 4. Torneu l'iPhone sense cap dany significatiu dins dels 14 dies posteriors a l'actualització.

Sprint BuyBack

Sprint BuyBack us permet canviar un telèfon apte per obtenir un crèdit que es pugui utilitzar per a la propera factura o un descompte en un telèfon nou. Les úniques marques actualment elegibles per a Sprint BuyBack són Google, Samsung, Apple i LG. Si teniu un d'aquests telèfons, podeu canviar ràpidament seguint els passos següents:

 1. Visiteu el Pàgina web de Sprint Buyback .
 2. Introduïu informació sobre el vostre telèfon, inclosa la companyia, el fabricant i el model.
 3. Si esteu satisfet amb l’estimació, feu clic a Feu clic per continuar botó.
 4. Se us demanarà que respongueu a algunes preguntes sobre l’estat del dispositiu.
 5. Si el vostre telèfon és apte per Sprint BuyBack, podeu visitar una botiga Sprint per processar la transacció o completar la transacció en línia. Sprint us enviarà un kit de correu si decidiu processar la transacció en línia.

Programa de canvi de Best Buy

El programa de canvi Best Buy és una altra opció fiable si voleu vendre el vostre telèfon antic. El procés del programa Best Buy Trade-in és bastant senzill:

el coixinet de càrrega sense fils no funciona
 1. Aneu al Pàgina de canvi de Best Buy i cerqueu el vostre mòbil antic.
 2. Respon a unes quantes preguntes sobre la marca, el model, l’operador i l’estat.
 3. Best Buy us farà una oferta basada en les vostres respostes.
 4. Si esteu satisfet amb el preu que esteu cotitzant, podeu afegir-lo a la cistella i confirmar el canvi.
 5. Per bescanviar l'oferta, porteu el telèfon a una botiga Best Buy a prop vostre. Si preferiu enviar el dispositiu per correu electrònic, Best Buy us generarà una etiqueta d’enviament prepagament gratuïta.
 6. Un cop Best Buy rebi el telèfon i en verifiqui l’estat, us enviaran una targeta de regal electrònic per correu electrònic en un termini de 7 a 9 dies.

EcoATM

EcoATM és una bona opció si voleu prendre una decisió saludable per al medi ambient en vendre el vostre mòbil antic. Aquesta empresa reciclarà el vostre telèfon antic i obtindreu un valor raonable per a l’intercanvi. Així funciona el procés EcoATM:

 1. Aneu cap a qualsevol quiosc de servei EcoATM i col·loqueu el telèfon a una estació de prova. Aquest procés és fàcil i fàcil d’utilitzar i no us heu de preocupar d’introduir massa informació sobre el vostre telèfon.
 2. A continuació, rebreu una estimació del valor del vostre telèfon antic. El quiosc fa un preu de cada dispositiu en funció del model, l’estat i el valor de mercat actual.
 3. Quan accepteu el valor estimat del vostre telèfon antic, EcoATM us paga en efectiu el vostre dispositiu al moment.

uVendre

uSell s'enorgulleix de tenir la missió de transformar les formes en què els individus efectuen canvis en el seu ús de dispositius tecnològics. En termes senzills, uSell us facilita vendre el vostre telèfon antic connectant-vos amb centenars de compradors autèntics perquè pugueu obtenir les millors ofertes. Per tant, podeu vendre el vostre telèfon antic i obtenir l’efectiu que necessiteu per comprar un telèfon nou mentre estalvieu el planeta.

Aquests són els passos per vendre el telèfon mitjançant uSell:

 1. Visiteu el lloc web de uSell i feu clic Vendre iPhone o bé Vendre qualsevol telèfon .
 2. Introduïu més informació sobre el model i l'operador de telefonia.
 3. Feu clic a Cerca ofertes per veure quants diners podríeu vendre el vostre telèfon.
 4. Si esteu satisfet amb l’oferta, feu clic a Rebre el pagament botó.
 5. uSell us enviarà un kit d’enviament prepagament amb un codi de seguiment inclòs.

Gaudeix del teu nou telèfon!

Esperem que aquest article us ajudi a trobar el lloc perfecte per vendre el vostre telèfon. Assegureu-vos de compartir aquest article amb qualsevol persona que conegueu que vulgui vendre el seu telèfon antic. Deixa un comentari a continuació i fes-me saber tot el que has rebut.

Gràcies per llegir,
David L.