Es pot solucionar una pantalla de l'iPhone trencada? Aquí teniu La veritat!

Can You Fix Broken Iphone ScreenProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

La pantalla de l'iPhone està trencada i no sabeu què fer-ne. Amb una pantalla trencada, realment no podeu realitzar cap de les funcions essencials del vostre iPhone, com trucar, enviar missatges de text o fer servir aplicacions. En aquest article t’explicaré què fer amb una pantalla de l'iPhone trencada i mostrar-vos on podeu solucionar-ho immediatament !Què tan dolent és el dany?

Moltes vegades, una pantalla de l'iPhone trencada és el resultat d'una mala caiguda sobre una superfície dura o danys causats per l'aigua. Abans d’explorar les vostres opcions de reparació, proveu d’avaluar els danys del vostre iPhone.La pantalla del vostre iPhone està completament danyada? Hi ha trossos de vidre que surten de la pantalla? Si n’hi ha, tapeu la pantalla perquè no us tallin. Us recomanem que utilitzeu cinta d’embalatge transparent que no faci malbé la pantalla ni impedeixi que la substituïu.per què el meu missatge no funciona al meu iPhone?

Si només és un petit crack, és possible que pugueu resoldre el problema. Poc després d’aconseguir el meu iPhone 7, el vaig deixar caure al terra de la cuina. Malauradament, encara no havia comprat cap funda, de manera que el meu iPhone va tenir una petita esquerda a la part inferior de la pantalla.

Des de llavors, he aconseguit un nou cas i gairebé ni tan sols noto l’esquerda. Si l’esquerda o les esquerdes de la pantalla de l’iPhone trencada són petites, intenteu aguantar-la durant uns quants dies; potser ni tan sols ho notareu.

Tanmateix, si la pantalla de l'iPhone està completament, passeu al següent pas: fer una còpia de seguretat de l'iPhone.Feu una còpia de seguretat del vostre iPhone

Tot i que la pantalla del vostre iPhone està trencada, hi ha una bona probabilitat que encara sigui reconeguda per iTunes. Si iTunes reconeix el vostre iPhone, us recomano fer-ne una còpia de seguretat immediatament.

Connecteu l'iPhone a l'ordinador i obriu iTunes. Feu clic al botó de l'iPhone a l'extrem superior esquerre d'iTunes i, a continuació, feu clic a Feu una còpia de seguretat ara .

Després de fer clic a Còpia de seguretat ara, apareixerà una barra d'estat a la part superior d'iTunes. Quan la còpia de seguretat s'hagi completat, apareixerà l'hora a sota Última còpia de seguretat a iTunes.

Comproveu l’estat de la garantia del vostre iPhone

Després de fer una còpia de seguretat del vostre iPhone, comproveu l'estat de la vostra cobertura AppleCare + . Si el vostre iPhone està protegit per AppleCare +, probablement podreu reparar el vostre iPhone per només 29 dòlars - si això és l’únic que passa amb el vostre iPhone .

Malauradament, si el deixeu caure sobre una superfície dura o si ha estat exposat a l’aigua, és possible que hi hagi altres problemes amb el vostre iPhone. Hi ha molts components minúsculs a l’interior de l’iPhone, alguns dels quals poden quedar fora de lloc fàcilment.

Si el vostre tècnic o Apple Genius nota que hi ha alguna cosa diferent de la pantalla, pot negar-se a solucionar el vostre iPhone.

Apple és la millor opció per a mi?

Si AppleCare + està protegit per l’iPhone i esteu segur que això és l’únic que no funciona amb el vostre iPhone, és possible que Apple sigui la vostra millor opció. Pots fer-ho concertar una cita o utilitzeu-lo a la vostra Apple Store local El programa de reparació de correu electrònic d’Apple si no hi ha cap botiga al detall a prop vostre.

La nostra empresa de reparació de pantalla d’iPhone preferida

Malgrat el que et puguin dir, Apple no sempre és la millor opció . Moltes vegades, una empresa anomenada Pols podrà corregir la pantalla de l'iPhone trencada a un preu inferior al que se us cobraria a l'Apple Store.

Puls és una empresa de reparació a demanda que us envia un tècnic expert qui solucionarà la pantalla de l'iPhone trencada al moment. Poden visitar-vos a casa, a la feina, al vostre restaurant favorit, al gimnàs local i a molts altres llocs. No heu d’arrossegar la família a l’Apple Store, deixar enrere el vostre treball ni perdre’s cap àpat o entrenament si Puls repara l’iPhone.

com solucionar el botó de volum de l'iPhone 4

Puls també ofereix una garantia de reparació molt millor que l’Apple Store. Les reparacions de Puls estan cobertes per un garantia de per vida Per tant, si la pantalla de l'iPhone es torna a malmetre, podeu substituir-la fàcilment.

Per solucionar el vostre iPhone avui, visiteu el lloc web de Puls i empleneu la vostra informació. És possible que una tecnologia us pugui ajudar en menys de 60 minuts.

Puc reparar la pantalla de l'iPhone trencada pel meu compte?

Teòricament, podeu solucionar la pantalla de l'iPhone trencada per vosaltres mateixos, però realment no us recomanem que ho feu. Substituir una pantalla d’iPhone és un procés increïblement difícil que requereix coneixements experts i un conjunt d’eines especials.

Llevat que hàgiu treballat en una botiga d’Apple Store o de reparació de telèfons i si teniu el conjunt d’eines de substitució de pantalla especial, realment no hauríeu d’intentar solucionar la pantalla vosaltres mateixos. Si alguna cosa surt malament i un cable o un cargol es queden fora de lloc, és possible que acabi amb un iPhone completament inútil.

I, si Apple veu que heu intentat solucionar-ho pel vostre compte, probablement anul·laran la garantia i es negaran a arreglar-la després d’haver-ho fet. Per obtenir més informació, consulteu el nostre article sobre per què no heu d’arreglar vosaltres mateixos una pantalla de l’iPhone .

Pantalla de l'iPhone trencada: solucionat.

Tot i que la pantalla de l'iPhone està trencada, avui teniu una opció de reparació fiable per solucionar-la. La propera vegada que tingueu aquest problema, sabreu com solucionar el problema. Si teniu alguna altra pregunta sobre les opcions de reparació de la pantalla de l'iPhone trencada, deixeu-nos un comentari a continuació.