Què és l'autenticació de dos factors a l'iPhone? Aquí teniu La veritat!

What Is Two Factor Authentication IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Ara més que mai, la gent està preocupada per protegir les seves dades i informació personal, especialment quan s’emmagatzema al seu iPhone. Afortunadament, Apple ha incorporat algunes funcions increïbles que us ajudaran a fer exactament això. En aquest article, Us explicaré què és l’autenticació de dos factors al vostre iPhone i si l’heu de configurar o no !Què és l'autenticació de dos factors en un iPhone?

L’autenticació de dos factors és una mesura de seguretat de l’iPhone que us ajuda a protegir la vostra informació d’identificació Apple. Si algú coneixia o us robava la contrasenya, l’autenticació de dos factors proporciona un segon nivell de seguretat per evitar que aquesta persona accedeixi al vostre compte.Com funciona l'autenticació de dos factors

Quan s’activa l’autenticació de dos factors, només podreu iniciar la sessió al vostre ID d’Apple en dispositius de confiança. Quan proveu d'iniciar la sessió al vostre compte d'Apple ID en un dispositiu nou, apareixerà un codi de verificació de sis dígits en un dels vostres dispositius de confiança.Haureu d’introduir aquest codi de verificació al dispositiu nou amb què intenteu iniciar la sessió. Per exemple, si acabeu d’obtenir un iPhone nou i proveu d’iniciar-hi la vostra identificació d’Apple per primera vegada, és possible que el codi de verificació aparegui al Mac o a l’iPad que ja teniu.

Un cop hàgiu introduït el codi de verificació de sis dígits al dispositiu nou, aquest dispositiu esdevindrà fiable. Només se us demanarà un altre codi de sis dígits si canvieu la contrasenya de l’identificador d’Apple, tanqueu la sessió completament de l’identificador d’Apple o si esborreu el dispositiu.Com puc activar l'autenticació de dos factors?

Per activar l'autenticació de dos factors a l'iPhone, obriu Configuració i toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla. A continuació, toqueu Contrasenya i seguretat.

És possible que se us demani que introduïu el vostre ID d’Apple si encara no ho heu fet. Finalment, toqueu Activeu l'autenticació de dos factors .

Puc desactivar l'autenticació de dos factors?

Si es va crear el vostre compte d'identificació d'Apple abans de iOS 10.3 o MacOS Sierra 10.12.4 , podeu desactivar l'autenticació de dos factors. Si el vostre compte d'Apple ID es va crear després d'això, és possible que no el pugueu apagar un cop s'hagi activat.

Per desactivar l'autenticació de dos factors, aneu a Pàgina d'inici de sessió d'identificador d'Apple i inicieu la sessió al vostre compte. Desplaceu-vos cap avall fins a Seguretat i feu clic a Edita .

Finalment, feu clic a Desactiveu l'autenticació de dos factors .

Se us demanarà que introduïu algunes preguntes de seguretat i, a continuació, confirmeu la vostra decisió de desactivar l’autenticació de dos factors.

Seguretat addicional al vostre iPhone!

Heu afegit amb èxit una capa de seguretat addicional per a la vostra informació personal. Us vaig animar a compartir aquest article a les xarxes socials per ensenyar als vostres amics i familiars l’autenticació de dos factors al seu iPhone. Si teniu alguna altra pregunta sobre el vostre iPhone o sobre la protecció de la vostra informació personal, deixeu un comentari a continuació.