Com puc desactivar les notificacions a l'iPhone? Aquí teniu la solució.

How Do I Turn Off Notifications IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Continueu rebent notificacions al vostre iPhone i voleu que s’aturi. Quan les notificacions estan activades per a una aplicació, té permís per enviar-vos alertes constantment durant tot el dia, encara que no les vulgueu rebre. En aquest article, ho faré us mostrarà com desactivar les notificacions a l'iPhone !Què són les notificacions per iPhone?

Les notificacions són alertes que rebeu al vostre iPhone des d’una aplicació específica. Això inclou coses com ara missatges de text nous o iMessages a l'aplicació Missatges, actualitzacions en directe del vostre equip esportiu preferit o sempre que a algú li agradi la vostra foto a Instagram.

On apareixen les notificacions?

Les notificacions poden aparèixer a la pantalla de bloqueig, a l’historial o a les pancartes de l’iPhone (a prop de la part superior de la pantalla) quan es desbloqueja l’iPhone. Podeu configurar que els bàners de notificació apareguin temporalment (desapareixeran al cap d’uns segons) o de manera persistent (mai no desapareixeran). Per tant, si observeu que una notificació mai no desapareixeria, probablement en tindríeu Persistent encès.

Com es defineixen els bàners de notificacions com a temporals

Per configurar els bàners de notificació perquè apareguin temporalment, aneu a Configuració -> Notificacions i toqueu l'aplicació que us enviï notificacions de bàner persistents. A sota Mostra com a pancartes , toqueu l'iPhone a la part esquerra superior Temporal . Sabreu que Temporal està seleccionat quan està envoltat per un oval.Com desactivar les notificacions a l'iPhone

Per desactivar les notificacions a l'iPhone, aneu a Configuració -> Notificacions : Veureu una llista de les vostres aplicacions que us poden enviar notificacions. Per desactivar les notificacions d'una aplicació, toqueu-la i desactiveu l'interruptor que hi ha al costat Permet les notificacions . Sabreu que l’interruptor està apagat quan està gris i es col·loca a l’esquerra.

Vull desactivar les notificacions d'Instagram.

Una de les queixes més freqüents que sentim és que la gent no pot desactivar les notificacions d'Instagram. És cert: no podeu desactivar les notificacions d'Instagram a Configuració. Tot i això, podeu desactivar les notificacions d’Instagram a la pròpia aplicació d’Instagram. Mireu el nostre vídeo de YouTube per obtenir informació sobre com:

Com desactivar temporalment les notificacions

També hi ha una manera de silenciar temporalment les notificacions. Potser esteu a classe o en una reunió important i no voleu que el vostre iPhone sigui una distracció. En lloc de desactivar i tornar a activar les notificacions, podeu utilitzar No molestar.

No molesteu silencia les notificacions i les trucades mentre el vostre iPhone està bloquejat. Hi ha un parell de maneres d’activar No molestar:

  1. control Center : Obriu el Centre de control lliscant cap amunt des de sota de la part inferior de la pantalla (iPhone 8 i versions anteriors) o lliscant cap avall des de la cantonada superior dreta de la pantalla (iPhone X). A continuació, toqueu la icona de la lluna.
  2. Configuració : Obriu Configuració i toqueu No molesteu. A continuació, activeu l'interruptor situat al costat de No molestis.

He de desactivar les notificacions?

Com he dit anteriorment, és probable que no vulgueu desactivar les notificacions de totes les aplicacions. Tanmateix, desactivar les notificacions de les aplicacions quan no les necessiteu és una bona manera d’estalviar bateria. És tan important que vam fer el pas cinc del nostre article sobre maneres de fer-ho augmentar la durada de la bateria de l'iPhone !

Notificacions de correu automàtic

Potser les notificacions més habituals que reben les persones al seu iPhone són Push mail. Si el correu està configurat com a Push, rebreu immediatament una notificació quan arribeu a la safata d'entrada. Tanmateix, igual que les notificacions, push mail pot ser un desgast important de la bateria del vostre iPhone.

icona de la bateria groga iphone 6

Per desactivar el correu push, aneu a Configuració -> Comptes i contrasenyes -> Obtén dades noves . Primer, apagueu l’interruptor situat a la part superior de la pantalla, al costat de Push.

desactiveu la configuració push iphone

A continuació, a sota de Recupera, seleccioneu una quantitat de temps. Us ho recomano cada 15 o 30 minuts, de manera que rebreu correus electrònics gairebé tan aviat com arribin i us estalvieu una mica de bateria. A més, si espereu un correu electrònic important, sempre podeu obrir l’aplicació Mail. Els correus electrònics nous sempre hi apareixeran, fins i tot si Push està desactivat.

Se us ha avisat

Ara ja sabeu com desactivar les notificacions al vostre iPhone. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials per ajudar els vostres amics i familiars a desactivar també les notificacions per iPhone. Si teniu alguna altra pregunta, deixeu-me un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.