Twitter no funciona al vostre iPhone o iPad? Aquí teniu la veritable solució.

Twitter Not Working Your IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Twitter no es carregarà al vostre iPhone o iPad i no sabeu què fer. No poder connectar-vos amb els vostres amics i familiars a les xarxes socials pot ser molt frustrant, sobretot quan el vostre dispositiu diu que està connectat al vostre pla de dades o a la vostra xarxa Wi-Fi. En aquest article t’explicaré per què Twitter no funciona al vostre iPhone o iPad i ensenyar-ho com solucionar definitivament el problema.Reinicieu l'iPhone o l'iPad

Si encara no ho heu fet, apagueu i torneu a engegar el dispositiu. Aquest pas bàsic de resolució de problemes de vegades pot solucionar un problema de programari menor, que podria ser el motiu pel qual Twitter no funciona al vostre iPhone o iPad.Per reiniciar el dispositiu, manteniu premut el botó Dormir / despertar , que es coneix més comunament com a poder botó. Allibereu el fitxer Dormir / despertar botó quan aparegui 'Llisca per apagar' i la icona d'energia vermella a prop de la part superior de la pantalla. Feu lliscar la icona d'energia vermella d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone o l'iPad.Espereu aproximadament un minut abans de tornar a engegar l'iPhone o l'iPad, només per assegurar-vos que tots els programes que s'executaven al dispositiu tinguessin l'oportunitat d'apagar-se completament. Per tornar a engegar el dispositiu, manteniu premut el botó Dormir / despertar fins que vegeu el logotip d'Apple al centre de la pantalla de l'iPhone o l'iPad.

com amagar fotos a l'iPhone

Per què Twitter no funciona al meu iPhone o iPad?

En aquest moment, no podem estar segurs de si Twitter no funciona al vostre iPhone o iPad a causa de la pròpia aplicació, de la connexió del vostre dispositiu a Wi-Fi o d’un possible problema de maquinari. A continuació, tractaré cadascuna d’aquestes possibilitats amb una guia pas a pas, començant per la solució de problemes de l’aplicació Twitter, després amb la resolució de problemes de Wi-Fi i amb les opcions de reparació si hi ha un problema de maquinari.

Primer pas de resolució de problemes de l'aplicació: tanqueu totes les vostres aplicacions

El tancament de les aplicacions els permet tancar-se amb normalitat i pot solucionar un problema de programari menor. Penseu en això com reiniciar qualsevol dispositiu electrònic, però per a aplicacions.Us recomano que tanqueu totes les vostres aplicacions, no només l'aplicació de Twitter. Si una altra aplicació s'ha bloquejat en el fons de l'iPhone o l'iPad, pot provocar problemes de programari que poden ser el motiu pel qual Twitter no es carregarà.

Per tancar les vostres aplicacions, premeu dues vegades el botó Inici per obrir el fitxer Canviador d'aplicacions , que mostra totes les aplicacions obertes actualment al vostre iPhone o iPad. Per tancar una aplicació, fes lliscar el dit cap amunt fins que desaparegui del commutador d'aplicacions. Sabreu que totes les vostres aplicacions es tanquen quan només veieu la pantalla d’inici a App Switcher.

Consell professional: podeu tancar dues aplicacions alhora fent servir els dits per lliscar cap amunt dues aplicacions.

Actualitzeu l'aplicació Twitter

Els desenvolupadors d'aplicacions freqüentment actualitzen les seves aplicacions per solucionar problemes de seguretat, afegir funcions noves i resoldre qualsevol problema de programari. Si la versió més recent de Twitter no està instal·lada al vostre iPhone o iPad, és possible que no es carregui ni funcioni correctament.

Per veure si hi ha actualitzacions disponibles, obriu l'App Store i toqueu Actualitzacions a l'extrem inferior dret de la pantalla per veure una llista de les actualitzacions pendents disponibles. Si hi ha una actualització disponible per a l'aplicació Twitter, toca el blau Actualització a la dreta de l'aplicació.

Si hi ha diverses actualitzacions disponibles al vostre iPhone o iPad, podeu tocar Actualitza-ho tot a l'extrem superior dret de la pantalla per actualitzar totes les vostres aplicacions alhora, tot i que només s'actualitzaran d'una en una.

Desinstal·leu i torneu a instal·lar l'aplicació

Quan l’aplicació Twitter no funciona constantment a l’iPhone o l’iPad, de vegades és més fàcil desinstal·lar-la i tornar-la a instal·lar com a nova. Quan desinstal·leu l’aplicació Twitter, s’esborraran totes les dades que Twitter va desar al vostre iPhone o iPad. Per tant, si l’aplicació desava un fitxer de programari malmès, aquest fitxer malmès s’esborraria del dispositiu.

per què YouTube no funciona al meu telèfon?

Per desinstal·lar l'aplicació Twitter, comenceu prement suaument i mantenint premuda la icona de l'aplicació Twitter. Totes les vostres aplicacions començaran a tremolar i apareixerà una petita X a l'extrem superior esquerre de la majoria de les vostres aplicacions. Toqueu la X a l'extrem de l'aplicació Twitter i, a continuació, toqueu Suprimeix quan se us demani a la pantalla del vostre iPhone o iPad.

Per tornar a instal·lar l'aplicació Twitter, obriu l'App Store i toqueu la pestanya de cerca (busqueu la icona de la lupa) a la part inferior de la pantalla del vostre iPhone o iPad. Toqueu el camp de cerca i escriviu 'Twitter'.

Finalment, toqueu Aconseguir , doncs Instal·la per tornar a instal·lar l'aplicació Twitter. Com que prèviament heu instal·lat l’aplicació Twitter, és possible que vegeu una icona que sembla un núvol amb una fletxa apuntant cap avall. Si veieu aquesta icona , toqueu-lo i començarà la instal·lació.

Se suprimirà el meu compte de Twitter si desinstal·lo l'aplicació?

No us preocupeu: el vostre compte de Twitter no ho farà se suprimirà si suprimiu l'aplicació de l'iPhone o l'iPad. Tot i això, haureu de tornar a iniciar la sessió quan torneu a instal·lar l’aplicació Twitter, així que assegureu-vos que coneixeu la vostra contrasenya.

Actualització a la versió més recent d'iOS

De manera similar als desenvolupadors d’aplicacions que actualitzen les seves aplicacions, Apple sovint actualitza el programari que funciona amb l’iPhone i l’iPad, que es coneix com iOS. Si no heu instal·lat l’actualització més recent d’iOS, és possible que el vostre iPhone o iPad tinguin problemes de programari que podrien resoldre’s amb l’actualització més recent d’IOS.

Per cercar una actualització d'iOS a l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Actualització de programari . Si hi ha una actualització disponible, toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo . Assegureu-vos que l'iPhone o l'iPad estiguin connectats a una font d'alimentació o que tinguin més del 50% de durada de la bateria; en cas contrari, l'actualització no podrà començar.

Si ja heu instal·lat la versió recent d'iOS, veureu el missatge 'El vostre programari està actualitzat'. a la pantalla del vostre iPhone o iPad.

quant triga la verificació de l’actualització

Resolució de problemes de Wi-Fi al vostre iPhone i iPad

Si heu resolt problemes per a l’aplicació, però Twitter encara no es carrega a l’iPhone o l’iPad, és hora de passar a la següent part de la nostra guia, que us ajudarà a diagnosticar si la connexió del vostre iPhone o iPad a la Wi-Fi és la causa. del problema. Els usuaris d’iPhone i iPad sovint confien en la Wi-Fi per utilitzar Twitter, sobretot si no tenen un pla de dades il·limitat. Quan falla aquesta connexió Wi-Fi, Twitter no funciona i quedarà frustrat.

Desactiveu i torneu a activar el Wi-Fi

Si desactiveu i torneu a activar el Wi-Fi, el vostre iPhone o iPad podran tornar-ho a provar si alguna cosa ha fallat la primera vegada que el proveu de connectar a una xarxa Wi-Fi. De tant en tant, es pot produir un error de programari menor quan intenteu connectar el dispositiu a una xarxa Wi-Fi, cosa que pot provocar un mal funcionament del vostre iPhone o iPad quan intenteu fer alguna cosa en línia.

Una de les formes més ràpides d’activar i tornar a activar el Wi-Fi es troba al Centre de control, que podeu obrir lliscant cap amunt des de la part inferior de la pantalla de l’iPhone o l’iPad.

Mireu la icona de Wi-Fi: si la icona és blanca dins d’un cercle blau , això significa que el Wi-Fi està activat. Per desactivar la Wi-Fi, toca el cercle. Sabreu que la Wi-Fi està desactivada quan la icona sigui negra a l'interior d'un cercle gris . A continuació, per tornar a activar la Wi-Fi, torneu a tocar el cercle.

També podeu desactivar la Wi-Fi obrint el fitxer Configuració aplicació i tocant Wi-Fi . A la dreta del Wi-Fi, veureu un petit interruptor que quedarà verd si el Wi-Fi està activat. Per desactivar el Wi-Fi, toqueu el commutador; sabreu que el Wi-Fi està desactivat quan el commutador és gris. Per tornar a activar la Wi-Fi, torneu a tocar el commutador.

Proveu de connectar-vos a una altra xarxa Wi-Fi

De vegades, l’iPhone o l’iPad només poden tenir problemes de connexió a la vostra xarxa Wi-Fi específicament, cosa que normalment significa que pot haver-hi un problema amb l’encaminador sense fils i no amb el dispositiu.

Per comprovar si aquest és el cas, proveu de connectar-vos a la xarxa Wi-Fi d’un amic o visiteu la biblioteca local, Starbucks o Panera, que tenen Wi-Fi pública gratuïta.

Si veieu que Twitter només no es carrega quan el vostre iPhone o iPad intenta connectar-se a la vostra xarxa Wi-Fi, haureu identificat que el problema és probablement el vostre encaminador. Proveu d’apagar i tornar a engegar l’encaminador i poseu-vos en contacte amb el vostre proveïdor de serveis d’Internet per obtenir ajuda si el problema persisteix.

Oblideu-vos de la vostra xarxa Wi-Fi

Quan connecteu el vostre iPhone o iPad a una xarxa Wi-Fi per primera vegada, el dispositiu desa les dades exactament com per connectar-se a aquesta xarxa Wi-Fi. De vegades, el procés d’aquesta connexió canviarà. Si les dades desades al vostre iPhone o iPad no estan actualitzades, pot comportar problemes de connectivitat. L’oblit de la xarxa esborrarà les dades guardades, de manera que quan torneu a connectar l’iPhone o l’iPad a la xarxa Wi-Fi, es tindrà en compte el nou procés de connexió.

el meu micròfon no funciona al meu iPhone 6

Per oblidar una xarxa Wi-Fi, comenceu obrint l'aplicació Configuració i tocant Wi-Fi . Al costat de la xarxa Wi-Fi que voleu oblidar, toqueu la icona de més informació, que sembla una 'i' blava. dins d’un cercle prim. A la part superior de la pantalla, toqueu Oblida aquesta xarxa .

Un cop oblidada la xarxa Wi-Fi del dispositiu, obriu l'aplicació Configuració i torneu a tocar Wi-Fi. Toqueu la xarxa Wi-Fi que el vostre iPhone o iPad acaben d’oblidar de tornar a connectar.

Restableix la configuració de xarxa

El nostre últim pas de resolució de problemes de Wi-Fi quan Twitter no funciona al vostre iPhone o iPad és Restablir la configuració de xarxa, que esborrarà tota la configuració de Wi-Fi, VPN (xarxa privada virtual) i Bluetooth del dispositiu. Pot ser increïblement difícil localitzar la font exacta d’un problema de programari a l’iPhone o l’iPad, de manera que eliminarem tot de la configuració de xarxa que s’ha desat al vostre iPhone o iPad.

Abans de començar aquest restabliment, assegureu-vos que hàgiu escrit totes les contrasenyes de Wi-Fi, ja que haureu de tornar a introduir la informació quan us torneu a connectar.

Per restablir la configuració de xarxa al vostre iPhone o iPad, obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Restableix. A continuació, toqueu Restableix la configuració de xarxa i introduïu la vostra contrasenya. Quan se us demani de nou, toqueu Restableix la configuració de xarxa per començar el restabliment. L'iPhone o l'iPad es reiniciaran quan finalitzi el restabliment.

Comproveu l'estat dels servidors de Twitter

De tant en tant, el servidor de Twitter es bloqueja o el seu equip de desenvolupament realitza un manteniment rutinari per millorar els seus servidors per als seus milions d’usuaris actius diaris. Si Twitter no funciona al vostre iPhone, cerqueu ràpidament a Google l'estat del servidor de Twitter per veure si hi ha moltes altres persones que experimenten el problema.

Si hi ha molts informes d’informació de Twitter, és molt probable que facin un manteniment rutinari i que Twitter estigui en funcionament de nou en un curt període de temps.

Exploració de les opcions de reparació

Com he esmentat anteriorment, hi ha molt poques possibilitats que el vostre iPhone o iPad tinguin un problema de maquinari. Els iPhones i els iPad tenen una antena petita que els permet connectar-se a xarxes Wi-Fi, així com combinar-los amb dispositius Bluetooth. Si teniu problemes ambdós (o ambdós) amb freqüència, és possible que hi hagi un problema de maquinari amb l’antena.

Recomano establir una cita al Genius Bar de la vostra Apple Store local amb la màxima comoditat. Us ajudaran a determinar si cal o no una reparació.

#Fix!

Heu diagnosticat el motiu pel qual Twitter no funcionava al vostre iPhone i heu solucionat correctament el problema. Ara que Twitter es torna a carregar, esperem que compartiu aquest article a les xarxes socials i seguiu el compte de Twitter de Payette Forward . No dubteu a deixar un comentari a continuació si teniu cap més pregunta sobre el vostre iPhone o iPad i, com sempre, gràcies per llegir.