Com amagar fotos a l'iPhone

How Hide Photos IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu amagar les vostres imatges perquè ningú més les pugui mirar quan es presti el vostre iPhone. Creieu-me: no sou l'únic que té imatges vergonyoses al vostre iPhone. En aquest article, us ho mostraré com amagar fotos a l'iPhone mitjançant l'aplicació Photos o Notes !Necessito descarregar una aplicació per amagar imatges al meu iPhone?

Molts altres articles us diran que heu de descarregar una aplicació específica abans d’amagar les fotos al vostre iPhone. No obstant això, podeu amaga les seves imatges mitjançant l’aplicació de fotos o notes integrada de l’iPhone. Seguiu els passos següents per obtenir informació sobre com protegir les fotos del vostre iPhone sense descarregar cap aplicació nova.Com amagar fotos a l'aplicació Fotos

Obert Fotografies i toqueu el botó Recents àlbum. Cerqueu i toqueu la foto que vulgueu amagar.Després d'obrir la foto, toqueu el botó Compartir a l'extrem inferior esquerre de la pantalla. A la Compartir menú, desplaceu-vos cap avall i toqueu Amaga . Aixeta Amaga la foto quan el vostre iPhone us demani que confirmeu que voleu amagar la imatge.

amaga la foto a l

Quan amagueu una foto d’aquesta manera, el vostre iPhone la desa en un àlbum etiquetat Amagat . Per accedir a aquest àlbum, toqueu el botó botó enrere a l'extrem superior esquerre de Fotos fins a tornar al Àlbums pàgina. Desplaceu-vos cap avall fins a la secció Utilitats per trobar l'àlbum ocult.D'acord, ara, com puc amagar l'àlbum ocult?

És possible que la vostra foto no se senti especialment 'amagada' si encara es pot accedir-hi des de la pàgina Àlbums. Afortunadament, l’àlbum Hidden iPhone també es pot amagar, de manera que no apareix a l’aplicació Fotos.

Per amagar l'àlbum ocult, obriu Configuració i toqueu Fotografies . Desplaceu-vos cap avall i apagueu l'interruptor situat al costat Àlbum ocult . En fer-ho, se suprimirà completament l’àlbum ocult de Fotos, de manera que ningú més no pugui veure les vostres fotos ocultes.

Com amagar fotos amb l'aplicació Notes

Comenceu obrint l'aplicació Notes a l'iPhone i creant una carpeta nova tocant Carpeta nova a l'extrem inferior dret de la pantalla. Doneu un nom a la carpeta: si intenteu amagar les fotos a l'iPhone, probablement no vulgueu anomenar-la 'Imatge súper secreta'.

Ara que s'ha creat la carpeta, toqueu-la i creeu una nota nova tocant el botó de nota nova a l'extrem inferior dret de la pantalla. A la nota nova, toqueu el botó petit botó negre més a sobre del teclat.

A continuació, toqueu Biblioteca de fotos i cerqueu la imatge o les imatges que vulgueu amagar a l'iPhone. Finalment, toqueu Fet a l'extrem superior dret de la pantalla. Ara, la imatge apareixerà dins de la nota.

Per bloquejar la nota i mantenir segura la vostra imatge o imatges, toqueu el botó de compartir a l'extrem superior dret de la pantalla. A continuació, toqueu el botó Nota de bloqueig del menú que apareix i configureu una contrasenya per a la nota. Un cop hàgiu configurat una contrasenya, toqueu Fet a l'extrem superior dret de la pantalla.

Per bloquejar la nota i amagar les fotos a l'iPhone, toqueu el botó de bloqueig a la part superior de la pantalla. Sabreu que la nota s'ha bloquejat quan l'iPhone digui 'Aquesta nota està bloquejada'. Quan estigueu a punt per desbloquejar la nota, toqueu Veure la nota i introduïu la contrasenya.

Vaig deixar caure el meu iPhone i la pantalla és negra

Després de crear una nota per a la vostra imatge súper secreta de l'iPhone, no oblideu tornar a l'aplicació Fotos i esborrar la imatge. Per esborrar una imatge de l'iPhone, obriu l'aplicació Fotos i toqueu la imatge que vulgueu suprimir. A continuació, toqueu el botó de la paperera a l'extrem inferior dret de la pantalla i toqueu Suprimeix la foto .

Finalment, assegureu-vos d'anar al Suprimit recentment a la secció Àlbums de l'aplicació Fotos i també suprimiu-ne la imatge.

Puc desar les meves imatges ocultes de nou a l'aplicació Fotos?

Sí, fins i tot si heu suprimit la foto de l'iPhone, podeu desar-la a l'aplicació Fotos des de la nota secreta que heu creat. Obriu la nota i toqueu el botó de compartir a l'extrem superior dret de la pantalla.

A continuació, llisqueu de dreta a esquerra al terç inferior del menú que apareix fins que vegeu Guardar imatge . Toqueu el botó Guardar imatge per desar la imatge a l'aplicació Fotos.

Mai veuràs les meves fotos.

Heu amagat amb èxit les vostres imatges privades perquè ningú les trobi mai. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials per mostrar als vostres amics, familiars i seguidors com amagar les fotos al seu iPhone. Si teniu alguna altra pregunta sobre el vostre iPhone, no dubteu a deixar-los a la secció de comentaris que hi ha a continuació.