Què és una targeta SIM i per què en necessito una? Aquí teniu La veritat!

What Is Sim Card Why Do I Need One

Una targeta SIM (Subscriber Identity Module) és una de les parts més importants del telèfon. Sense ell, el telèfon no es podria connectar a la xarxa cel·lular del vostre operador sense fils. En aquest article, ho faré expliqueu què és una targeta SIM, mostreu-vos com localitzar la targeta SIM del vostre telèfon i ajudeu-vos a eliminar la targeta SIM del telèfon !

Què és una targeta SIM?

Una targeta SIM s’encarrega d’emmagatzemar moltes dades que ajuden el vostre operador sense fils a distingir el telèfon dels altres telèfons i dispositius de la seva xarxa. Les claus d’autorització del telèfon s’emmagatzemen a la targeta SIM perquè el telèfon tingui accés a les dades, als missatges de text i als serveis de trucades als quals us dóna dret el vostre pla de telefonia mòbil. El vostre número de telèfon també s’emmagatzema a la targeta SIM.Bàsicament, la targeta SIM és la que permet el vostre telèfon accedir i funcionar a la xarxa del vostre operador sense fils .On es troba la targeta SIM del meu telèfon?

La ubicació de la targeta SIM depèn del telèfon que tingueu. La majoria de les vegades, la targeta SIM es troba en una safata situada a una vora del telèfon.A la majoria d’iPhones, la targeta SIM es troba en una safata petita a la vora dreta del telèfon. Al Samsung Galaxy S9, la safata de la targeta SIM es troba a la vora superior del telèfon. Si no trobeu la safata de la targeta SIM en una de les vores del telèfon, una cerca ràpida a Google us ajudarà a localitzar-la.

Per què els telèfons tenen targetes SIM?

Connectar el telèfon a la xarxa del vostre operador sense fils no és l’única raó per la qual els telèfons encara tenen targetes SIM. Les targetes SIM faciliten la transferència del número de telèfon d’un telèfon a un altre.

Per tant, si formeu part d’un programa d’actualització, és molt fàcil treure la targeta SIM del telèfon antic i inserir-la al nou.Com puc eliminar una targeta SIM?

Per treure la targeta SIM del telèfon, heu d'obrir la safata de la targeta SIM. Aquesta safata pot ser difícil d'obrir-la perquè és molt petita. Si visiteu l’Apple Store o la botiga minorista d’un operador, els veureu obrir la safata de la targeta SIM amb una fantasia Eina expulsora de targeta SIM .

Tanmateix, la majoria de la gent no disposa d’eines expulsores de targetes SIM a la casa. En lloc d’això, podeu obrir la safata de la targeta SIM amb un clip que estigui redreçat. Mireu el nostre vídeo de YouTube si necessiteu ajuda expulsant la targeta SIM del telèfon !

Solució de problemes comuns de targeta SIM al vostre iPhone

Les targetes SIM són fantàstiques, però no sempre funcionen correctament. Disposem d’articles fantàstics que us ajudaran a solucionar problemes habituals amb la targeta SIM del vostre iPhone.

Targetes SIM fetes senzilles

Espero que aquest article aclareixi qualsevol confusió que tingueu sobre les targetes SIM. Si teniu alguna altra pregunta que voleu que responguem, no dubteu a deixar un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.