Com puc eliminar la contrasenya de l'iPhone? Aquí teniu la veritable solució.

How Do I Remove My Iphone PasscodeProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Esteu fart d'haver d'introduir la vostra contrasenya cada vegada que aneu a utilitzar el vostre iPhone? No sou l’únic! En realitat, és bastant fàcil desactivar la contrasenya a l'iPhone. En aquest article, us ho mostraré com eliminar la contrasenya de l'iPhone !Com esborrar la contrasenya de l'iPhone

Primer, obriu Configuració i toqueu Identificació de la cara i contrasenya . Si teniu un iPhone 8 o anterior, es dirà Toca Identificador i contrasenya.

A continuació, desplaceu-vos cap avall i toqueu Desactiveu la contrasenya . Quan aparegui l'alerta de confirmació a la pantalla, toqueu Tanca . També se us demanarà que introduïu la vostra contrasenya d’identificador d’Apple abans de poder eliminar la contrasenya de l’iPhone.

l'iPhone 7 no és reconegut per iTunes

Si més aviat mireu

Si preferiu mirar-nos fer-vos passar el procés d’apagar un iPhone, consulteu el nostre vídeo de YouTube. Mentre ho mireu, no oblideu subscriure-us al nostre canal.per què el meu telèfon no es pot connectar a Internet?

Què passa quan elimino la contrasenya de l'iPhone?

Després d’eliminar la contrasenya de l’iPhone, podreu desbloquejar-la només prement el botó Inici (iPhone 8 i versions anteriors) o lliscant cap amunt des de la part inferior de la pantalla (iPhone X), fins i tot si teniu Touch ID o Face Identificació configurada. Com us podeu imaginar, això ho fa molt fàcil ningú per desbloquejar l'iPhone i explorar.

Si no voleu que algú que agafa l'iPhone tingui aquest poder, us recomano canviar la contrasenya de l'iPhone per una contrasenya que només coneixeu vosaltres.

Contrasenya: eliminada.

Heu desactivat correctament la contrasenya al vostre iPhone. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials per ensenyar a la vostra família i amics també com eliminar la contrasenya de l’iPhone. Si voleu fer qualsevol altra pregunta, no dubteu a fer-ho a la secció de comentaris següent.

Gràcies per llegir,
David L.