Problemes amb la bateria de l'iPad? Això és el que cal fer quan s’escorre ràpidament.

Ipad Battery Problems

La bateria de l'iPad s'esgota ràpidament i no esteu segur de per què. Heu pagat molt pel vostre iPad, de manera que pot resultar frustrant si el rendiment de la bateria és menys que espectacular. En aquest article, ho faré expliqueu com solucionar problemes de bateria de l'iPad amb una sèrie de consells provats !

Per què la bateria del meu iPad s’escapa ràpidament?

La majoria de les vegades quan la bateria de l'iPad s'esgota ràpidament, el el problema sol estar relacionat amb el programari . Molta gent us dirà que heu de canviar la bateria, però gairebé mai és cert. Aquest article us mostrarà com optimitzar la configuració per solucionar problemes de bateria de l'iPad.Activa Redueix el moviment

Si activeu Reduce Motion, es redueixen les animacions que apareixen a la pantalla quan utilitzeu l'iPad. Aquestes són les animacions que es produeixen quan tanqueu i obriu aplicacions o quan apareixen finestres emergents a la pantalla.He configurat Reduce Motion al meu iPhone i iPad. Puc assegurar-vos que ni tan sols notareu la diferència.l'iPad no es carrega quan està connectat

Per activar Reduce Motion, aneu a Configuració -> Accessibilitat -> Moviment -> Redueix el moviment i activeu l'interruptor situat al costat de Reduce Motion. Sabreu que Reduce Motion està activat quan l'interruptor és verd.

Activeu el bloqueig automàtic

El bloqueig automàtic és el paràmetre que apaga automàticament la pantalla de l'iPad després d'un determinat nombre de minuts. Si el bloqueig automàtic està configurat a Mai és possible que la bateria de l'iPad s'esgoti molt més ràpidament perquè la pantalla sempre estarà encesa tret que la bloquegeu.Per activar el bloqueig automàtic, aneu a Configuració -> Pantalla i brillantor -> Bloqueig automàtic . A continuació, seleccioneu qualsevol altra opció que no sigui Mai. Tinc el meu iPad configurat com a Bloqueig automàtic al cap de cinc minuts perquè és a la zona Goldilocks de no ser massa curta ni massa llarga.

Nota: si feu servir una aplicació de reproducció de vídeo com Netflix, Hulu o YouTube, el vostre iPad no es bloquejarà, encara que el bloqueig automàtic estigui activat.

Tanqueu les aplicacions del vostre iPad

El tancament d’aplicacions és un tema relativament controvertit al món dels productes d’Apple. Hem provat el efectes del tancament de les aplicacions als iPhones i hem descobert que us pot ajudar a estalviar bateria.

Per tancar les aplicacions del vostre iPad, feu doble clic al botó Inici. Això obrirà el commutador d'aplicacions. Per tancar una aplicació, llisqueu-la cap amunt i cap amunt de la part superior de la pantalla.

tancar les aplicacions a l

Desactiveu Compartir iPad Analytics

Quan configureu l’iPad per primera vegada, se us demana si voleu compartir dades d’anàlisi amb Apple. És possible que hàgiu acceptat compartir aquesta informació amb Apple quan configureu el vostre nou iPad per primer cop.

Quan Comparteix iPad Analytics està activat, part de la informació d’ús i diagnòstic emmagatzemada al teu iPad es comparteix amb Apple, cosa que els ajuda a millorar els seus productes i serveis. Compartir iPad Analytics pot esgotar la durada de la bateria perquè funciona constantment en segon pla i utilitza l’alimentació de la CPU quan s’envia la informació a Apple.

Quan desactiveu Compartir iPad Analytics, no ajudareu Apple a millorar els seus productes, però estalvieu la vida de la bateria.

Per desactivar Compartir iPad Analytics, aneu a Configuració -> Privadesa -> Analytics i desactiveu l'interruptor situat al costat de Comparteix iPad Analytics. Mentre estigueu aquí, desactiveu l'interruptor que hi ha al costat de Comparteix iCloud Analytics. És similar a iPad Analytics, només per obtenir informació sobre iCloud.

Desactiva les notificacions innecessàries

Les notificacions són les alertes que apareixen a la pantalla d'inici de l'iPad sempre que l'aplicació us vulgui enviar un missatge. Per exemple, l'aplicació Missatges us envia una notificació quan rebeu un missatge de text o un iMessage nou.

Tot i això, és probable que no necessiteu rebre notificacions de totes les aplicacions, com ara les aplicacions que no utilitzeu molt sovint. Al mateix temps, no voleu desactivar les notificacions totes les vostres aplicacions , perquè probablement vulgueu saber quan teniu un missatge o un correu electrònic nou.

Afortunadament, podeu triar a quines aplicacions se us permetrà enviar notificacions si aneu a Configuració -> Notificacions . Aquí veureu una llista de totes les aplicacions del vostre iPad que poden enviar notificacions.

Executeu la llista i pregunteu-vos: 'Necessito rebre notificacions d'aquesta aplicació?' Si la resposta és negativa, toqueu l'aplicació i desactiveu l'interruptor situat al costat de Permetre notificacions.

Desactiveu els serveis d'ubicació innecessaris

Els serveis d’ubicació són excel·lents per a algunes aplicacions, com ara l’aplicació Meteorologia. Quan l’obriu, voleu que sàpiga on esteu ubicat, de manera que pugueu trobar informació sobre el temps a la vostra ciutat o ciutat. Tot i això, hi ha algunes aplicacions que realment no requereixen serveis d’ubicació i que podeu estalviar bateria si la desactiveu.

Anar a Configuració -> Privadesa -> Serveis d'ubicació per veure una llista de totes les aplicacions que admeten els serveis d’ubicació. No recomano fer servir el commutador principal a la part superior de la pantalla perquè probablement voldreu deixar activats els serveis d’ubicació per a algunes de les vostres aplicacions.

En lloc d'això, baixeu la llista de les vostres aplicacions una per una i decidiu si voleu deixar els serveis d'ubicació activats o no. Per desactivar els serveis d'ubicació, toqueu l'aplicació i toqueu Mai .

Si no voleu desactivar completament els serveis d'ubicació en una aplicació, però voleu estalviar una mica de bateria, toqueu Mentre utilitzeu l'aplicació , cosa que significa que els serveis d'ubicació només s'activaran quan utilitzeu l'aplicació en lloc de fer-ho tot el temps.

Desactiva els serveis específics del sistema

Mentre esteu als serveis d’ubicació, toqueu Serveis del sistema a la part inferior de la pantalla. Desactiveu tot aquí, excepte per a la calibració de la brúixola, Emergency SOS , Cerca el meu iPad i Configuració de la zona horària.

ajusteu la configuració dels serveis del sistema a l

A continuació, toqueu Ubicacions significatives. Aquest paràmetre desa informació sobre els llocs on us trobeu més sovint. Es tracta d’un escorredor de bateria de l’iPad completament innecessari, així que toquem l’interruptor i apaguem-lo.

Canvia el correu de Push a Fetch

Si envieu molts missatges de correu electrònic a l’iPad, la configuració de correu pot ser el major desgast de la vida de la bateria. Es poden produir problemes de bateria de l'iPad quan el vostre iPad estigui configurat a Push en lloc de Fetch.

Quan Push mail està activat, l'iPad us enviarà una notificació tan aviat com arribi un correu electrònic nou a la safata d'entrada. Sona molt bé, oi? Només hi ha un problema: quan el correu està configurat com a Push, el vostre iPad sí constantment fent ping a la safata d’entrada del correu electrònic i comprovant si hi ha novetats. Aquests pings constants poden esgotar greument la durada de la bateria del vostre iPad.

La solució és canviar el correu de Push a Fetch. En lloc de fer ping constantment a la safata d'entrada, l'iPad només obtindrà correus un cop cada pocs minuts. No rebreu els vostres correus electrònics tan bon punt arribin, però la bateria del vostre iPad us ho agrairà. El vostre iPad també recuperarà automàticament correus electrònics nous cada vegada que obriu l'aplicació de correu electrònic preferida.

Per canviar el correu de Push a Fetch a l'iPad, obriu Configuració i toqueu Comptes i contrasenyes -> Obtén dades noves . Primer, desactiveu l’interruptor situat a la part superior de la pantalla, al costat de Push.

A continuació, seleccioneu un programa de recuperació a la part inferior de la pantalla. Us recomano 15 minuts, ja que és un bon equilibri entre rebre el correu electrònic ràpidament sense esgotar la durada de la bateria.

Desactiveu l'actualització d'aplicacions en segon pla per a determinades aplicacions

Actualització d’aplicacions en segon pla és la característica que descarrega dades noves en segon pla, fins i tot quan no les feu servir. D’aquesta manera, quan torneu a obrir l’aplicació, tota la informació estarà actualitzada. Malauradament, això pot suposar un desgast important per a la durada de la bateria del vostre iPad, perquè les vostres aplicacions funcionen constantment en segon pla i descarreguen informació nova.

no es pot connectar a la botiga d'aplicacions iOS 11

Desactivar l'actualització d'aplicacions en segon pla per a aplicacions en què no el necessiteu és una manera senzilla d'estalviar molta bateria de l'iPad. Anar a Configuració -> General -> Actualització d'aplicacions en segon pla . Igual que en passos anteriors, no recomano fer servir el commutador principal perquè hi ha algunes aplicacions en què l’actualització d’aplicacions en segon pla és molt útil.

Baixeu la llista de les vostres aplicacions i pregunteu-vos: 'Vull que aquesta aplicació s'executi constantment en segon pla i baixi contingut nou?' Si la resposta és negativa, toqueu el commutador situat a la dreta de l'aplicació per desactivar l'actualització d'aplicacions en segon pla.

Elimineu els ginys que no utilitzeu

Els ginys són 'mini-aplicacions' a l'extrem esquerre de la pantalla d'inici de l'iPad que us proporcionen petits fragments d'informació sobre el que passa dins d'una aplicació. Els ginys són ideals per llegir els darrers titulars de les notícies, comprovar el temps o veure quanta autonomia els queda als vostres dispositius Apple.

Tanmateix, la majoria de la gent no comprova els seus ginys periòdicament ni utilitza els que es configuren automàticament al vostre iPad. Aquests ginys s’executen constantment al fons de l’iPhone, de manera que quan voleu accedir-ne un, la informació que mostren és actualitzada. Si desactiveu els ginys que no utilitzeu, podreu estalviar bateria de l'iPad.

En primer lloc, llisqueu d’esquerra a dreta a la pantalla d’inici de l’iPad per anar a la pàgina Widgets. Desplaceu-vos fins a baix i toqueu la circular Edita botó.

Ara veureu una llista de tots els ginys que podeu afegir o eliminar de la pantalla d'inici de l'iPad. Per suprimir un giny, toqueu el botó vermell menys a l'esquerra i, a continuació, toqueu Elimina .

el meu telèfon s'ha carregat però no s'encén

Apagueu el vostre iPad com a mínim un cop per setmana

Apagar l’iPad almenys una vegada a la setmana és una manera senzilla d’allargar la durada de la bateria. Si heu tingut problemes amb la bateria de l'iPad, és possible que la causa principal de la fuga sigui un problema ocult amb el programari.

Desactivar l’iPad permet que tots els seus programes es tanquin de manera natural. Quan torneu a engegar l’iPad, començarà completament de nou.

Mantingueu el vostre iPad a una temperatura fresca

L'iPad està dissenyat per funcionar de manera més eficaç entre 32 i 95 graus Fahrenheit. Quan el vostre iPad comença a sortir d’aquest rang, les coses poden sortir malament i és possible que el vostre iPad no funcioni correctament. Encara pitjor, si el vostre iPad s’escalfa massa durant un període de temps prolongat, la bateria es pot danyar permanentment.

Si de tant en tant el vostre iPad s’escalfa, probablement la bateria estarà bé. Tanmateix, si deixeu l’iPad fora del sol de l’estiu o estigueu tancat en un cotxe calent durant tot el dia, corre el risc de danyar permanentment la bateria.

DFU Restaura el teu iPad

Un cop hàgiu implementat tots els consells anteriors, preneu-vos una setmana i comproveu si es resolen els problemes de bateria de l'iPad. Si no, és possible que hi hagi un problema de programari més profund que cal resoldre.

Si la bateria de l'iPad continua esgotant-se ràpidament després d'haver utilitzat els nostres consells, posa el teu iPad en mode DFU i restaurar des d'un fitxer . Mireu el nostre vídeo tutorial de l’iPad DFU si necessiteu ajuda per posar el vostre iPad en mode DFU.

Esborreu el vostre iPad i configureu-lo com a nou

Si heu posat el vostre iPad en mode DFU i ho esteu encara Si teniu problemes amb la bateria de l'iPad, és possible que vulgueu provar d'esborrar completament l'iPad i configurar-lo com si fos nou. Si esborreu completament l’iPad, haureu de tornar enrere i tornar a instal·lar les vostres aplicacions preferides, tornar a introduir la contrasenya Wi-Fi i tornar a configurar aquesta configuració de la bateria.

Afortunadament, molta informació, com ara els vostres contactes, notes, calendaris, està enllaçada amb els vostres comptes d’iCloud i de correu, de manera que no perdreu cap informació. Probablement també voldreu fer còpies de seguretat de les vostres fotos i vídeos a iCloud perquè tampoc no les perdeu.

Per esborrar l’iPad, aneu a Configuració -> General -> Restableix -> Esborra tot el contingut i la configuració . A continuació, toqueu Esborra ara quan aparegui l'alerta de confirmació. L'iPad s'apagarà, s'esborrarà tot i es tornarà a engegar.

Opcions de reparació i substitució

Si teniu problemes de bateria de l’iPad fins i tot després d’haver-lo posat al mode DFU o l’heu esborrat completament, és possible que hi hagi un problema de maquinari. Us recomano portar el vostre iPad a l'Apple Store local i fer-los una prova de bateria estàndard per veure si cal substituir-lo.

Si el vostre iPad falla a la prova de la bateria i el vostre iPad està cobert per AppleCare +, demaneu a Apple que substituïsca la bateria in situ. Tot i això, si el vostre iPad supera la prova de la bateria, hi ha moltes possibilitats que Apple no substitueixi la bateria, fins i tot si teniu AppleCare +.

Si el vostre iPad no està protegit per AppleCare + o si només voleu obtenir una nova bateria d’iPad el més aviat possible, us recomanem Pols , una empresa de reparació d’iPad i iPhone a la carta. Puls envia un tècnic certificat a casa, al lloc de treball o a la cafeteria preferida. Substituiran la bateria de l’iPad immediatament i us donaran una garantia de per vida.

Problemes de bateria de l'iPad: resolts.

Espero que pugueu implementar aquests consells i que tingueu èxit millorant la durada de la bateria del vostre iPad. Us animo a compartir aquests consells a les xarxes socials per ajudar la vostra família i amics a resoldre els problemes de bateria de l'iPad. Deixeu un comentari a continuació per fer-me saber quin és el vostre consell preferit i quant ha millorat la durada de la bateria del vostre iPad.