El meu iPhone no fa una còpia de seguretat amb iTunes en el meu Ordinador! La Solució Real.Mi Iphone No Hace Una Copia De Seguridad Con Itunes En Mi Computadora

Ja sigui que et estiguis comprant un nou i resplendent iPhone o simplement desitges mantenir el teu informació segura (com jo!), Fer una còpia de seguretat del teu iPhone amb iTunes és una excel·lent manera d'emmagatzemar les dades de la teva iPhone en el teu ordinador en casa. No obstant això, quan l'iPhone no fa una còpia de seguretat amb iTunes en el teu ordinador, pot ser realment molest. En aquest sentit, li mostraré què fer quan el teu iPhone no fa una còpia de seguretat amb iTunes en el teu ordinador i com solucionar el problema que t'impedeix fer una còpia de seguretat amb iTunes .Com es suposa que funciona la còpia de seguretat d'iPhone amb iTunes

es suposa de fer una còpia de seguretat del teu iPhone amb iTunes és fàcil. Necessites teu iPhone, un ordinador, iTunes i un cable per connectar el teu iPhone amb el teu ordinador.Abans de començar a solucionar el problema, vegem com se suposa que funciona la còpia de seguretat d'iTunes, per assegurar-nos que no et falti completar algun pas. Si trobes que alguna cosa surt malament en el camí, dirigeix-te a la secció anomenada Com puc arreglar un iPhone que no realitza una còpia de seguretat en el meu ordinador utilitzant iTunes? .

¿Vas actualitzar Recentment el Sistema Operatiu de Mac a MacOS Caterina 10.15?

Si recentment vas actualitzar el teu Mac a macOS Caterina 10.15, és possible que hagis notat que falta iTunes. Això és normal!Ara has de fer una còpia de seguretat del teu iPhone usant Finder. Obre Finder al teu Mac i fes clic al teu iPhone sota la secció de ubicacions .

A la secció Còpies de seguretat, fes clic al cercle al costat de Fer una còpia de seguretat de totes les dades de la teva iPhone en aquesta Mac . Finalment, fes clic a Fer còpia de seguretat ara .

còpia de seguretat de lSi no vas actualitzar el sistema operatiu a macOS Caterina 10.15, segueix els passos següents per solucionar el problema.

1. Revisa la teva Cable

Assegura't d'utilitzar el cable correcte. Ha de ser un cable Lightning d'Apple o un que tingui certificació MFI, el que significa que va ser creat amb la tecnologia d'Apple i el que et permet connectar el teu iPhone amb el teu ordinador de manera correcta.

2. iTunes Hauria Obrir-se Automàticament

Una vegada que connectis el teu iPhone, iTunes hauria d'obrir-automàticament al teu ordinador. Si no és així, fes doble clic al icona d'iTunes a l'escriptori o dirigeix-te a l' menú Inici i tria iTunes de la llista d'aplicacions per obrir-lo.

la gent d'iPhone no em pot escoltar

3.Asegúrate que el teu iPhone estigui encès i actualitzat

Assegura't que el teu iPhone estigui encès i desbloquejat. El teu iPhone pot preguntar-te si desitges confiar la informació del teu telèfon al teu ordinador. tria confiar .

4.Asegúrate que el teu iPhone aparegui a iTunes

Apareixerà una icona amb forma d'iPhone a iTunes. Fes clic i accediràs a la pàgina del teu iPhone a iTunes. Hi haurà molta informació en aquesta pantalla, inclosa la memòria disponible del teu iPhone, el número de sèrie de la teva iPhone i informació sobre la teva última còpia de seguretat.

5. Trieu Fer còpia de seguretat ara

Per crear una nova còpia de seguretat d'iPhone, tria Fer còpia de seguretat ara . És possible que apareguin alguns quadres de diàleg en iTunes amb preguntes com si vols o no xifrar el teu còpia de seguretat o si vols transferir les compres que vas realitzar en el teu iPhone a iTunes. Respon cada pregunta per continuar.

6. Espera que es Completeu la còpia de seguretat

Hauries de veure aparèixer una barra de progrés blau a la part superior d'iTunes. Quan el teu còpia de seguretat estigui completa, veuràs una nova entrada al Últimes còpies de seguretat. Tot el contingut del teu iPhone ara està recolzat de manera segura en el teu ordinador.

Si tot va funcionar com se suposava, ho has aconseguit. Altrament, segueix llegint per trobar solucions a algunes de les raons més comuns per les que el teu iPhone no fa una còpia de seguretat al vostre ordinador. Intenta fer la còpia de seguretat de nou després de cada pas de solució de problemes.

Consell professional: si iTunes no reconeix el teu iPhone en absolut, consulta la nostra guia sobre què fer si el teu iPhone no se sincronitza .

Com Objecció un iPhone que no Realitza una còpia de seguretat en el meu Ordinador Usant iTunes?

1. Reinicia el teu ordinador i el teu iPhone

Un simple problema de programari podria ser la raó per la que el teu iPhone no fa una còpia de seguretat amb iTunes a l'ordinador. Això puc ser especialment cert si ja has fet servir el mateix ordinador, cable i iPhone per fer una còpia de seguretat abans. En altres paraules, saps que ha funcionat abans, però aquesta vegada no funciona.

Reinicia el teu iPhone

Desconnecta el teu iPhone i reinícialo mantenint pressionat el botó de encesa , També anomenat botó de Suspensió / Activació , Ubicat a la part superior dreta de la teva iPhone. Quan la pantalla indiqui lliscar per apagar , Llisca el dit d'esquerra a dreta per les paraules.

Reinicia El teu Ordinador

En el teu ordinador, tanca tots els programes oberts. Dirigeix-te a l' menú Inici , tria apagat i després pressiona apagar .

Torna a Encendre teu iPhone i El teu Ordinador

Torna a encendre el teu ordinador i el teu iPhone. Torna a connectar el teu iPhone i intenta fer una còpia de seguretat del teu dispositiu novament.

2. Prova amb un port USB diferent

Els ports USB del teu ordinador poden fallar. Per assegurar-te que aquesta no sigui la raó per la que el teu iPhone no fa una còpia de seguretat en el teu ordinador utilitzant iTunes, intenta connectar el cable Lightning a un port USB diferent. Després, intenta fer una còpia de seguretat del teu iPhone novament.

3. Busca Actualitzacions de Software

El teu iPhone, l'aplicació d'iTunes i l'ordinador haurien executar el programari més actualitzat disponible.

Com actualitzo iTunes a l'ordinador amb Windows?

Per a buscar actualitzacions de programari a iTunes, dirigeix-te a ajuda i tria Cerca actualitzacions . És possible que aparegui una pantalla que digui que té la versió actual d'iTunes o en cas contrari, et guiarà a través de la instal·lació de l'última versió de el programa.

botó d’engegada bloquejat a l’iPhone 4

Com Actualitzo el Programari de la meva iPhone?

Pots buscar actualitzacions de programari d'iPhone usant iTunes o directament des del teu iPhone. En iTunes, selecciona ajuda Comprovar actualitzacions d'iPhone per actualitzar a la pantalla de resum de la seva iPhone. En el teu iPhone, dirigeix-te a Ajustos → General → Actualització de programari . Segueix les instruccions per instal·lar l'última versió si el sistema operatiu del teu iphone no està actualitzat.

Actualitza Els teus Aplicacions

Assegura't que les aplicacions del teu iPhone estiguin actualitzades. Dirigeix-te a la pestanya actualitzacions a la Tenda d'aplicacions i tria actualitzar tot . Si els teus aplicacions no s'actualitzen, consulta la nostra guia per a solucionar problemes d'actualització d'aplicacions .

actualitzar Windows

També revisa el teu ordinador per veure si hi ha actualitzacions de programari. Per fer això, dirigeix-te a l' menú Inici , tria configuració i després Actualització i seguretat . tria Cerca actualitzacions . Instal·la les actualitzacions disponibles i intenta fer una còpia de seguretat del teu iPhone novament.

4. Assegura't que hi hagi prou espai al teu ordinador

El teu iPhone pot contenir molta informació, de manera que no és d'estranyar que fer una còpia de seguretat d'aquesta informació ocupi molt espai en el teu ordinador. Si obtens un error quan intenta fer una còpia de seguretat del teu iPhone que diu que no hi ha prou espai al disc, això vol dir que el teu iPhone no farà una còpia de seguretat en el teu ordinador perquè no hi ha prou espai en el teu ordinador per a la còpia de seguretat.

Pots alliberar espai eliminant arxius del teu ordinador. Una manera senzilla de fer-ho és eliminar les còpies de seguretat antigues de l'iPhone. Pots fer-ho directament des d'iTunes.

Dirigeix-te a l' menú Edita i triï preferències . Apareixerà un quadre. Trieu la pestanya dispositius en aquest quadre de diàleg. Fes clic a una còpia de seguretat anterior i després tria Eliminar còpia de seguretat. Si tens molts arxius de respatller, fes això amb tots els arxius antics que desitgis.

Recomano mantenir al menys l'última còpia de seguretat si pots. Cada arxiu que eliminis alliberarà espai del teu ordinador. Quan hagis acabat, intenta realitzar la còpia de seguretat novament.

5. Verifica el Programari de Seguretat del teu PC per veure si hi ha Problemes

Mantenir el teu ordinador i el teu informació segura és intel·ligent. Però que un programari de seguretat eviti que el teu iPhone es sincronitzi amb iTunes no és tan intel·ligent.

Verifica la teva programari de seguretat per veure si està bloquejant iPhone o iTunes perquè no funcionin correctament. Si tens problemes amb això, intenta usar el menú Ajuda per obtenir instruccions exactes sobre com autoritzar un dispositiu o aplicació.

Ara Ets un Expert en Còpies de Seguretat d'iPhone. Feliç Còpia de Seguretat!

Ara saps com fer una còpia de seguretat del teu iPhone al teu ordinador i què fer quan el teu iPhone no fa una còpia de seguretat en iTunes. Consulta la resta de Payette Forward per obtenir més consells sobre com aprofitar al màxim el teu iPhone, i si tens més preguntes, m'encantaria conèixer-les, deixa-les a la secció de comentaris a continuació.