Els millors plans per a iPhone | Les millors ofertes i ofertes del 2017

Best Iphone Plans 2017 S Best OffersProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Podeu triar el proveïdor sense fils adequat molt més difícil que triar l’iPhone adequat. Si no feu la vostra investigació, podríeu acabar lamentant la vostra decisió en algun moment del futur o malgastar centenars de dòlars. Si teniu previst actualitzar a un iPhone 7 o iPhone 7 Plus i voleu trobar el millor pla per a vosaltres, esteu al lloc adequat. En aquest article, veuré de prop el millors plans per a iPhone oferit pels quatre operadors sense fils més grans dels Estats Units: AT&T, Sprint, T-Mobile i Verizon.Transportista32 GBPagament mensual (més de 24 mesos)
T-MobileiPhone juliol$ 27.08
VerizoniPhone juliol$ 27.08
SprintiPhone juliol$ 27.09
AT&TiPhone juliol$ 27.08
Transportista32 GBPagament mensual (més de 24 mesos)
T-MobileiPhone 7 Plus$ 31.25
VerizoniPhone 7 Plus$ 32.08
SprintiPhone 7 Plus$ 32.09
AT&TiPhone 7 Plus$ 32.09

Pla iPhone Verizon

Verizon va ser el segon operador dels Estats Units a transportar l'iPhone, i la seva gran mida els converteix en una opció fantàstica per a les persones que desitgen una connexió de dades ràpida i una fiabilitat de primer nivell.Esmentaré el de Verizon Pla gran en aquest article perquè és una de les seves millors opcions per a les famílies: podeu triar el pla que millor us funcioni. Per només 117,08 dòlars al mes, obtindreu 10 GB de dades, minuts i missatgeria il·limitats als Estats Units i un nou iPhone 7 de 32 GB. També rebreu missatges de text internacionals a 200 països.Nota sobre els plans d’iPhone de Verizon: es cobrarà una tarifa de 15 dòlars per cada 1 GB d’excés de dades. Inicialment, el pla gran costa 90 dòlars. Tot i això, es cobrarà 27,08 dòlars addicionals per l'iPhone, augmentant el pagament mensual total a 117,08 dòlars. Recentment, Verizon va començar a oferir una nova oferta on donaven 2 GB de dades gratuïtes a tots els seus subscriptors que tinguessin un pla de dades de 10 GB o superior.

Consulteu el millor pla per a iPhone de Verizon

quan somies estar embarassada

Pla d'iPhone T-Mobile

Els plans per a iPhone de T-Mobile són alguns dels nostres preferits i alguns diuen que ofereixen els millors plans per a iPhone a causa del pla de dades il·limitat i de baix cost anomenat Pla T-Mobile One. Els plans de prepagament de T-Mobile inclouen text, trucades i dades il·limitats amb transmissió gratuïta de música i vídeo.Nota sobre els plans T-Mobile: amb plans de dades il·limitats a T-Mobile, els fluxos de vídeo a definició estàndard de 480p. També podeu utilitzar la cobertura 4G LTE gratuïta de la xarxa a Canadà i Mèxic. S’afegiran automàticament 20 USD addicionals al kit d’inici SIM a la vostra comanda, ja que tots els dispositius comprats a T-Mobile necessiten un kit d’inici SIM.

Consulteu el millor pla per a iPhone de T-Mobile

Sprint iPhone Plan

Sprint ofereix alguns dels millors plans d’iPhone del mercat. Els seus telèfons iPhone 7 i iPhone 7 Plus costen 27,09 i 32,09 dòlars, respectivament. També ofereixen un iPhone 7 gratuït als seus clients que s’hi inscriuen Pla de dades Freedom il·limitat. Per obtenir l’iPhone gratuït, però, heu de canviar el vostre iPhone antic (6 o 6 plus) o el telèfon Samsung Galaxy (S7 o S7 edge). El pla Unlimited Freedom us proporciona converses i textos il·limitats, a més de dades il·limitades per a gairebé tot, incloses les transmissions de pel·lícules i música.

Consulteu el millor pla per a iPhone de Sprint

l'iPhone 6 continua cercant xarxa

Pla iPhone AT&T

Per 80 dòlars al mes , obtindreu 10 GB de dades, converses i textos domèstics il·limitats i missatges de text il·limitats des dels EUA fins a 120 països. També rebreu missatges i missatges de text il·limitats a Canadà i Mèxic. Si voleu un pla de dades il·limitat, AT&T fa oferiu-lo, però hi ha un problema: heu de registrar-vos al servei U-verse o al DirecTV.

Consulteu el millor pla per a iPhone d’AT&T

Gaudeix del teu nou pla per a iPhone!

Espero que aquest article us hagi ajudat a trobar el millor pla per a iPhone per a vosaltres i la vostra família. El que notareu és que tots els operadors ofereixen preus molt similars per a l'iPhone mateix, on les coses es diferencien en els seus plans i promocions actuals. Si heu reduït les vostres opcions a dues, visiteu els llocs web de tots dos operadors per trobar la millor oferta. Gràcies per llegir i, si teniu cap pregunta, deixeu un comentari a continuació: estem aquí per ajudar-vos.