Com puc eliminar un memoji del meu iPhone? Aquí teniu la solució.

How Do I Delete Memoji My Iphone

Acabeu d’actualitzar a iOS 12 i vosaltres i els vostres amics us divertiu creant Memojis. Afortunadament, és bastant fàcil eliminar Memojis quan n'heu creat massa. En aquest article, us ho mostraré com esborra un Memoji al vostre iPhone !

l'iPhone 6s s'apaga amb la bateria a l'esquerra

Com esborra un memoji al vostre iPhone

Per suprimir un Memoji de l'iPhone, obriu Missatges i toqueu una de les converses. A continuació, toqueu el botó Animoji a la part inferior de la pantalla. Quan ho feu, apareixeran els vostres Memojis. Cerqueu el Memoji que vulgueu suprimir i, a continuació, toqueu el botó dels tres punts (...) situat a l'esquerra, a sota del Memoji.

Finalment, toqueu Suprimeix i, a continuació, toqueu Suprimeix de nou quan aparegui l'alerta de confirmació a la pantalla.el meu temps lliure no funciona

El vostre Memoji és No-mo-ji!

Heu suprimit amb èxit un memoji al vostre iPhone. Els memojis són només un dels molts fantàstics noves funcions d'iOS 12 Consulteu el nostre altre article per obtenir més informació. Deixeu a continuació qualsevol altra pregunta que tingueu sobre Memojis, iOS 12 o el vostre iPhone.

Gràcies per llegir,
David L.