iPhone fer trucades aleatòries? Aquí teniu la solució.

Iphone Making Random CallsProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El vostre iPhone fa trucades telefòniques aleatòries i no esteu segur de per què. Sembla un problema estrany, però passa sovint. En aquest article t’explicaré com solucionar el problema quan el vostre iPhone fa trucades aleatòries !Restableix el teu iPhone

El vostre iPhone fa trucades aleatòries quan està apagat? És possible que el vostre iPhone no estigui apagat. Un bloqueig de programari pot fer que la pantalla de l'iPhone s'enfosqueixi, cosa que li fa agradar.Un restabliment complet obligarà l’iPhone a apagar-se i tornar-se a engegar, solucionant un error de programari menor. Tampoc esborrarà cap contingut del vostre iPhone.Com restablir un iPhone 8 o una versió posterior

 1. Premeu i deixeu anar el botó Augmentar el volum.
 2. Premeu i deixeu anar el botó de baixar el volum.
 3. Mantén premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple.

Com restablir un iPhone 7

 1. Mantén premuts simultàniament el botó lateral i el botó de baixada de volum.
 2. Deixeu anar tots dos botons quan aparegui el logotip d'Apple.

Com restablir un iPhone 6 o una versió anterior

 1. Mantén premuts el botó d’engegada i el botó d’inici simultàniament.
 2. Deixeu anar els dos botons quan aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

Desconnecteu-vos dels dispositius Bluetooth

És possible que el vostre iPhone estigui connectat a un dispositiu Bluetooth capaç de fer trucades telefòniques. Cap a Configuració -> Bluetooth i comproveu si hi ha cap dispositiu Bluetooth connectat al vostre iPhone.

Si és així, toqueu el botó d'informació (blau i) a la seva dreta. Finalment, toqueu Desconnecta .Desactiveu el control de veu

El control de veu és una excel·lent funció d’accessibilitat que us permet fer diverses coses a l’iPhone simplement amb la vostra veu. Tanmateix, el control de veu de vegades pot fer que el vostre iPhone faci trucades aleatòries perquè creu que ho esteu dient. Proveu de desactivar el control de veu i comproveu si això soluciona el problema.

Obriu Configuració i toqueu Accessibilitat . Toqueu Control de veu i desactiveu l'interruptor de la part superior de la pantalla. Sabreu que el control de veu està desactivat quan l’interruptor és gris.

actualitzeu l’emmagatzematge iCloud de forma gratuïta

Actualitzeu iOS al vostre iPhone

Mantenir l’iPhone actualitzat és una bona manera d’evitar problemes de programari problemàtics. Apple publica regularment actualitzacions per solucionar errors i introduir noves funcions.

Obriu Configuració i toqueu General -> Actualització de programari . Aixeta Baixeu-lo i instal·leu-lo si hi ha una actualització disponible.

Restableix tots els paràmetres

Quan restabliu tota la configuració de l'iPhone, tot el que hi ha a l'aplicació Configuració es restableix als valors predeterminats de fàbrica. No perdreu cap de les vostres dades personals, però haureu de tornar a connectar els dispositius Bluetooth, tornar a introduir les contrasenyes Wi-Fi i tornar a configurar el fons de pantalla de l’iPhone. És un petit preu a pagar per solucionar un problema de programari problemàtic.

Obriu Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix tots els paràmetres . Introduïu la vostra contrasenya i toqueu Restableix tots els paràmetres quan aparegui l'alerta de confirmació. L'iPhone s'apagarà, es reiniciarà i es tornarà a engegar quan el restabliment s'hagi completat.

DFU Restaura el teu iPhone

La restauració de DFU (Device Firmware Update) és el tipus de restauració més profund que podeu realitzar en un iPhone. És l’últim pas que podeu fer per descartar completament un problema de programari.

Nosaltres recomenem fent una còpia de seguretat del vostre iPhone abans de posar l’iPhone en mode DFU perquè no perdeu cap dada en el procés. Quan estigueu a punt, consulteu el nostre Guia del mode DFU .

Poseu-vos en contacte amb Apple

És possible que hi hagi un problema de maquinari si el vostre iPhone encara fa trucades telefòniques aleatòries. Configureu una cita al Genius Bar i que tingueu una tecnologia d’Apple, feu una ullada al vostre iPhone. Apple també ofereix xat en línia i assistència telefònica si no viviu a prop d’una botiga minorista.

Poseu-vos en contacte amb el vostre operador sense fils

Amb sort, el vostre iPhone ja ha deixat de fer trucades aleatòries. Si no, la següent opció és contactar amb el vostre operador sense fils. Igual que Apple, podeu parlar personalment amb un representant d’atenció al client.

A continuació, es mostren els números de telèfon d’atenció al client dels quatre operadors de telefonia mòbil principals als Estats Units:

 1. Verizon: 1- (800) -922-0204
 2. Sprint: 1- (888) -211-4727
 3. AT&T: 1- (800) -331-0500
 4. T-Mobile: 1- (877) -746-0909

És possible que vulgueu considerar canviar de proveïdor sense fil si el vostre iPhone fa trucades aleatòries a causa d’un problema amb el telèfon mòbil. Consulteu l'eina de comparació de plans de telefonia mòbil d'UpPhone per explorar nous plans !

Ja no hi ha trucades aleatòries!

Heu solucionat el problema amb el vostre iPhone i ja no truca a la gent a l'atzar. Esperem que compartiu aquest article a les xarxes socials per ensenyar als vostres amics, seguidors i familiars què han de fer quan el seu iPhone fa trucades telefòniques aleatòries.

Alguna altra pregunta? Feu-nos-ho saber en els comentaris següents.