El meu Apple Watch no es reiniciarà. Aquí teniu la solució real.

My Apple Watch Won T RestartProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El vostre Apple Watch no es reiniciarà i no sabeu per què. Premeu el botó lateral i la corona digital, però no passa res. En aquest article, ho faré expliqueu els motius pels quals el vostre Apple Watch no es reinicia i mostreu-vos com solucionar el problema !Per què el meu Apple Watch no es reiniciarà?

Normalment hi ha quatre motius pels quals un Apple Watch no es reinicia:  1. Està congelat i no respon completament.
  2. Està en mode de reserva d’energia.
  3. S'ha esgotat la durada de la bateria i no s'està carregant.
  4. Hi ha un problema de maquinari amb el vostre Apple Watch.

Aquest article us ajudarà a solucionar cada problema perquè pugueu tornar a funcionar normalment amb el vostre Apple Watch.Restableix el teu Apple Watch

Si el vostre Apple Watch no es reiniciarà perquè està congelat, proveu de fer un restabliment complet. Això obligarà el vostre Apple Watch a apagar-se i tornar-se a engegar bruscament, cosa que l’eliminarà del seu estat congelat.

Per restablir durament el vostre Apple Watch, premeu simultàniament la corona digital i el botó lateral . Deixeu anar tots dos botons quan aparegui el logotip d'Apple al centre de la pantalla. El vostre Apple Watch es tornarà a engegar poc després que aparegui el logotip d’Apple.El vostre Apple Watch està en mode de reserva d’energia?

És possible que el vostre Apple Watch no es reiniciï perquè es troba en mode de reserva d’energia, que conserva la durada de la bateria convertint el vostre Apple Watch en poc més que un rellotge de canell digital.

Si el vostre Apple Watch té una bateria suficient, podeu fer-ho sortiu de la reserva d’alimentació prement i mantenint premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d’Apple al centre de la cara del rellotge. El vostre Apple Watch es tornarà a engegar poc després d’haver deixat anar el botó lateral.

Si el vostre Apple Watch no té prou autonomia per sortir del mode de reserva d’alimentació, no podreu reiniciar-lo fins que no l’hagueu carregat durant una estona. Sabreu que heu de carregar l’Apple Watch si veieu un llampec vermell petit a la pantalla.

El vostre Apple Watch està carregant-se?

Si heu col·locat l'Apple Watch al carregador magnètic, però encara no es reinicia, és possible que hi hagi un problema de programari o un problema que impedeixi que l'Apple Watch es carregui.

El programari del vostre Apple Watch, el carregador, el cable de càrrega i la part posterior magnètica del vostre Apple Watch tenen un paper important en el procés de càrrega. Si un dels components no funciona correctament, el vostre Apple Watch simplement no es carregarà.

per què no puc enviar fotos al meu Android?

Consulteu el nostre article per diagnosticar i solucionar el veritable motiu pel qual Apple Watch no cobrarà . Un cop ho feu, podreu reiniciar l’Apple Watch una vegada més.

Esborra tot el contingut i la configuració

Si esborreu tot el contingut i la configuració d’un Apple Watch, es restableix tota la configuració als valors predeterminats de fàbrica i se suprimeixen totes les dades i suports del Watch. És l’últim pas que podeu fer per descartar completament un problema de programari. Un cop s'hagi completat el restabliment, haureu de tornar a connectar l'Apple Watch a l'iPhone com ho vau fer quan el vau treure de la caixa per primera vegada.

Nosaltres recomenem fent una còpia de seguretat del vostre Apple Watch abans de completar aquest pas. Si realitzeu aquest restabliment sense fer cap còpia de seguretat, perdrà totes les dades desades al vostre Apple Watch.

Obriu el fitxer Veure a l’iPhone i toqueu General -> Restableix -> Esborra el contingut i la configuració d'Apple Watch . Aixeta Esborra tot el contingut i la configuració per confirmar la vostra decisió.

esborra el contingut i la configuració de Apple Watch

Problemes de maquinari

Si el vostre Apple Watch no es reinicia i heu descartat les tres primeres causes possibles, és possible que hi hagi un problema de maquinari amb el vostre Apple Watch. Sovint, els danys físics o causats per l’aigua poden evitar que l’Apple Watch es reiniciï.

Us recomanem que feu un viatge a la vostra Apple Store local; recordeu-ho programa una cita primer! Un tècnic d’Apple o Genius podrà avaluar els danys i determinar si cal o no una reparació.

Un nou (Re) inici

Heu solucionat correctament el vostre Apple Watch i ara el podeu tornar a utilitzar. La propera vegada que l’Apple Watch no es reiniciï, sabrà exactament on ha d’arribar per solucionar el problema. No dubteu a deixar qualsevol altre comentari que tingueu sobre el vostre Apple Watch a la secció de comentaris següent.

Gràcies per llegir,
David L.