SIGNIFICAT BÍBLIC DE VEURE UN falcó

Biblical Meaning Seeing Hawk

Quin és el significat bíblic de veure un falcó? . Falcó significat espiritual.

També són un símbol de saviesa, intuïció, visions, habilitats psíquiques, veritat, despertar i desenvolupament espiritual, així com il·luminació espiritual.

El falcó també és símbol de llibertat , visió i victòria. Simbolitzen la salvació d’alguna mena d’esclavitud, tant si aquesta esclavitud és emocional, moral, espiritual o com a esclavitud d’un altre tipus.

A l 'Antic Egipte, el El falcó estava relacionat amb el déu dels cels i el sol, el déu Horus. Aquest déu es presentava com un home amb el cap de falcó, o com un falcó.

El símbol egipci del Sol és l’Ull d’Horus, que és un dibuix d’un ull de falcó estilitzat. Aquest poderós símbol simbolitzava el poder del faraó i significava protecció contra el mal, el perill i la malaltia.

El falcó amb cap humà era un símbol de la transferència d’ànimes humanes a l’ultratomba.

Falcons a la Bíblia

(Heb. Netz, paraula que expressa un vol fort i ràpid i, per tant, adequada al falcó). És un ocell impur ( Levític 11:16 ; Deuteronomi 14:15 ). És comú a Síria i als països del voltant. La paraula hebrea inclou diverses espècies de Falconidae, amb especial referència potser al xoriguer (Falco tinnunculus), a l’afició (Hypotriorchis subbuteo) i al xoriguer menor (Tin, Cenchris).

El xoriguer roman tot l'any a Palestina, però unes deu o dotze espècies més són migrants del sud. D’aquests visitants d’estiu a Palestina es pot fer una menció especial al Falco sacer i al Falco lanarius. (Vegeu NIGHT-HAWK.)

Els falcons són ocells molt estesos a Palestina, el territori on van tenir lloc la majoria de les històries bíbliques.

Al llibre de Job, capítol 39, versicle 26 de l’Antic Testament, Déu pregunta a Job: El falcó vola per la vostra saviesa i estén les ales cap al sud? Aquest vers parla de les lleis de la natura i de totes les coses que es desenvolupen segons aquestes lleis. Els falcons, com altres ocells, saben de manera natural quan és el moment de migrar i dirigir-se cap a climes més càlids i ho fan instintivament, regit per les regles de la natura.

Els falcons també s’esmenten a l’Antic Testament , entre altres animals impurs, que els israelites no haurien de consumir. La primera vegada que s’esmenten impurs és al Levític i la segona al Deuteronomi de les Antigues Escriptures.

És a dir, al tercer llibre de Moisès anomenat Levític, al capítol 11, Déu diu a Moisès quins éssers vius es poden menjar o no. , i quines coses són netes i impures. En els versos 13-19, Déu esmenta els ocells que haurien de ser abominables i diu que, entre d’altres, àguiles, voltors, gamberres, corbs, estruços, falcons , les gavines, els mussols, els pelicans, les cigonyes, les garses, les puputs i els ratpenats també són repugnants i es prohibeix a la gent menjar-ne qualsevol.

El mateix es diu al llibre de Deuteronomi al capítol 14.

El llibre de Job també esmenta la visió dels falcons al capítol 28. Aquest llibre de l’Antic Testament parla d’un home anomenat Job, descrit com un home honorable beneït amb tota mena de riqueses. Satanàs tempta Job amb el permís de Déu i destrueix els seus fills i les seves propietats, però no aconsegueix treure Job dels camins de Déu i desviar-lo.

El capítol 28 del Llibre de Job parla de la riquesa que surt de la terra. També esmenta que la saviesa no es pot comprar. La saviesa s’iguala amb la por a Déu i l’allunyament del mal s’equivoca amb la comprensió.

Aquest capítol esmenta algunes de les riqueses de la terra que fins i tot els ulls dels falcons no han vist mai. En altres paraules, la terra està plena de tresors encara no descoberts, que no es poden trobar fàcilment.

Ni tan sols els ocells que són guiats per instints a buscar menjar, creuen grans distàncies en els seus camins migratoris, troben inconfusiblement els mateixos llocs de nidificació quan tornen dels seus llargs viatges, creuen oceans i muntanyes, no poden arribar-hi.

El significat probable d’aquests versos és la idea que, tot i que l’home ha descobert gran part de la riquesa de la terra, encara hi ha moltes riqueses a la terra, que romanen amagades a la vista de l’home.

Aquests són majoritàriament minerals amagats i altres continguts subterranis.

L’altre missatge d’aquestes paraules podria ser que podríem pensar que coneixem moltes veritats sobre la vida i el planeta mateix, però, en realitat, hi ha molt més contingut amagat als nostres coneixements que el que se’ns permet descobrir i utilitzar.

Al Llibre del profeta Isaïes, el falcó és esmentat diverses vegades. Primer al capítol 34: Allà el mussol fa nius, posa i eclosiona i reuneix les seves cries a la seva ombra; de fet, allà el falcons estan reunits, cadascun amb la seva parella. Aquest vers podria ser una referència a la naturalesa monògama de falcó i al fet que sovint s’aparella per tota la vida. Aquestes paraules emfatitzen la importància d’una relació monògama a més de tenir cura de la seva descendència.

Els falcons també s’esmenten en alguns altres llocs de la Bíblia. Per exemple, al Llibre del profeta Jeremies, al capítol 12, s’esmenta: La meva gent escollida és com un ocell atacat per tots els costats pels falcons. Truqueu als animals salvatges per entrar i unir-vos a la festa! En una altra traducció, aquest vers és: La meva gent és com un falcó envoltat i atacat per altres falcons. Digueu als animals salvatges que vinguin a menjar-se tot.

Aquestes paraules parlen del sofriment i dels atacs que pateixen les persones dedicades a Déu per part dels no creients. Déu compara aquests atacs amb els atacs de rapinyaires salvatges, com el falcó i altres animals salvatges.

L'Antic Testament esmenta el falcó una vegada més al Llibre de Daniel. Daniel prediu la caiguda del rei babilònic Nabucodonosor que va assetjar Jerusalem interpretant el seu somni.

Les paraules de Daniel es van fer realitat: Va passar de seguida. Nabucodonosor va ser expulsat de la companyia humana, va menjar herba com un bou i va quedar amarat de rosada del cel. Els seus cabells creixien com les plomes d’una àguila i les ungles com les urpes d’un falcó.

En el cristianisme, el falcó salvatge simbolitza l’ànima materialista i no creient carregada de pecats i males accions.

Quan és domesticat, el falcó és un símbol d’una ànima convertida al cristianisme i que accepta totes les seves creences i virtuts.

Falcó Significat i missatges

Quin és el significat espiritual de veure un falcó ?. Què volen dir falcons. Si un tòtem de falcó ha volat a la vostra vida, heu de prestar atenció. Esteu a punt de rebre un missatge de Spirit. Per tant, haureu de dedicar-vos el temps per interpretar i integrar aquest missatge a la vostra vida diària. Per ajudar-vos a interpretar el significat del vostre falcó, heu de tenir en compte que aquest ocell és la clau d’una consciència superior. Per tant, intentarà portar aquestes coses al vostre cercle de consciència i consciència. Quan es presenti el simbolisme de falcó, sàpiga que la il·lustració és imminent.

A més, el simbolisme de falcó sovint representa la capacitat de veure significat en experiències ordinàries si decidiu ser més observadors.

Dit d’una altra manera, molts dels missatges que us aporta aquest ocell consisteixen en alliberar-vos de pensaments i creences que limiten la vostra capacitat per elevar-vos per sobre de la vostra vida i obtenir una perspectiva més elevada. A la llarga, és aquesta capacitat d’elevar-se per sobre per veure una visió general de la imatge que us permetrà sobreviure i florir.

Hawk Totem, Animal Esperit

Significat espiritual d’un falcó . Amb aquest ocell com a tòtem animal Hawk, l'optimisme és una de les vostres virtuts més fortes. Al cap i a la fi, us agrada compartir les vostres visions sobre un futur millor i més brillant amb els que us envolten. En la seva majoria, sempre tendeix a estar per davant de la resta. No és fàcil veure què altres persones no estan preparades.

D’altra banda, sovint és difícil que compartiu les vostres idees amb els altres perquè l’altra persona no necessàriament vol escoltar el que heu de dir. És imprescindible aprendre a enviar subtilment els vostres missatges, perquè esdevenir massa contundent provocarà un retir.

Interpretació dels somnis de falcó

Veure una d’aquestes aus rapinyaires al vostre somni significa que hi ha sospites al seu voltant i les vostres activitats. Per tant, heu de procedir amb precaució. La visió també pot significar que heu de vigilar de prop algú o alguna situació. Pot ser que algú proper intenti treure’n un de ràpid.

Com a alternativa, el somni de falcó simbolitza la visió. La clau és percebre el significat subtil que porten els vents i l’esperit de canvi. Si l’ocell és blanc, el vostre missatge prové dels vostres guies i ajudants espirituals. Escolta atentament i confia en la teva intuïció.

Continguts