Com puc cancel·lar les subscripcions a l'iPhone? Aquí teniu La veritat!

How Do I Cancel Subscriptions Iphone

Acabeu de revisar el vostre compte bancari i us heu adonat que encara pagueu les subscripcions a l’iPhone que no feu servir. Les subscripcions mensuals que no s’utilitzen poden acabar costant molts diners durant períodes prolongats de temps. En aquest article, us ho mostraré com cancel·lar subscripcions a l'iPhone .

Com es cancel·len les subscripcions a l'iPhone

Per cancel·lar una subscripció al vostre iPhone, obriu Configuració al vostre iPhone i toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla. A continuació, toqueu Subscripcions per veure la llista de subscripcions actives al vostre iPhone.

Toqueu la subscripció que vulgueu cancel·lar i toqueu Cancel·la la subscripció . Finalment, toqueu Confirmeu per cancel·lar la subscripció.com activar l'iPhone 6 sense botó d'engegada

Però acabo de pagar pel mes.

Una de les preocupacions que té molta gent és que acaben de pagar un mes complet i no volen que els seus diners es malgastin. Si això us descriu, tinc bones notícies.

Tot i que cancel·leu la vostra subscripció, podeu accedir-hi durant la resta del mes que ja heu pagat. Per tant, si la vostra subscripció es va renovar el primer dia d’agost i la vau cancel·lar el tercer d’agost, podríeu continuar accedint a la subscripció fins al primer dia de setembre.com es desactiva la correcció automàtica a l'iPhone?

No veig subscripcions a l'aplicació Configuració.

Si heu seguit els passos d’aquest article i no teniu l’opció de tocar Subscripcions , això és normal! Això significa simplement que no heu registrat cap subscripció a l'iPhone, de manera que no us heu de preocupar de cancel·lar-les.

Subscripcions a l'iPhone: cancel·lades.

Aquesta subscripció periòdica a l'iPhone s'ha cancel·lat i no se us cobraran més quotes mensuals. Ara que ja sabeu com cancel·lar les subscripcions a l'iPhone, espero que ho tingueu en compte subscripció al nostre canal de YouTube , que està ple d’increïbles consells i trucs per a l’iPhone. A diferència de la majoria de subscripcions a l'iPhone, subscriure's al nostre canal de YouTube és completament gratuït.