Missatge 'iPhone no té còpia de seguretat': què significa i com eliminar-lo?

Iphone Not Backed Up Message

Hi ha una notificació al vostre iPhone que diu que no es fa una còpia de seguretat i que voleu que desaparegui. Cada dia, es recorda al vostre iPhone que feu una còpia de seguretat del vostre iPhone. En aquest article, ho faré expliqueu què significa el missatge 'iPhone no té còpia de seguretat' i mostreu-vos com eliminar-lo .la pantalla de l'iPhone 6 deixa de respondre

Què significa 'iPhone no té còpia de seguretat'?

El missatge 'iPhone sense còpia de seguretat' significa que no s'ha fet una còpia de seguretat de l'iPhone a iCloud durant un període de temps prolongat. Les còpies de seguretat d'iCloud estan dissenyades per produir-se sempre que el vostre iPhone estigui connectat a l'alimentació, bloquejat i connectat a Wi-Fi.Aquesta notificació continua apareixent a l'iPhone no es fa una còpia de seguretat. Això sol passar quan es queda sense espai d'emmagatzematge d'iCloud. A continuació, explicaré com eliminar el missatge 'iPhone sense còpia de seguretat' i com fer una còpia de seguretat del vostre iPhone mitjançant iCloud i iTunes.

Com treure el missatge 'iPhone no té còpia de seguretat'

Hi ha algunes maneres d’eliminar el missatge “iPhone no té còpia de seguretat” del vostre iPhone. En primer lloc, podeu fer una còpia de seguretat del vostre iPhone a iCloud. Tenim un excel·lent vídeo de YouTube que explica com fer una còpia de seguretat del vostre iPhone a iCloud. Si teniu problemes pel camí, consulteu el nostre article quan L'iPhone no fa còpies de seguretat a iCloud .