Per què el meu iPhone segueix reiniciant? Aquí està la solució!

Por Qu Mi Iphone Sigue Reinici Ndose

Per què el meu iPhone segueix reiniciant i què faig a l'respecte? Confiem en els nostres iPhones i necessitem que funcionin tot el temps. Seria genial si hi hagués una sola raó per la qual els iPhones es reiniciïn cop i un altre, però no hi ha una bara màgica per aquest problema. En aquest sentit, li explicaré què causa que els iPhones segueixin reiniciant i et mostraré com solucionar el problema de reinici de l'iPhone .

Atenció propietaris d'iPhone X : Si tens un iPhone X o iPhone XS que segueix reiniciant, llegeix el meu nou article per descobrir com evitar que el teu iPhone X es torna a arrencar una i altra vegada. Si les solucions d'aquest article no funcionen, torna i segueix aquesta guia.Per què el meu iPhone segueix reiniciant?

Els iPhones que es reinicien constantment, en general, es divideixen en dues categories:  1. iPhones que es reinicien de manera intermitent : Pots utilitzar el teu iPhone per un temps sense cap problema, i després el teu iPhone es reinicia sobtadament.
  2. Cicle de reinici de l'iPhone : El teu iPhone es reinicia contínuament i és totalment inutilitzable. El logotip d'Apple apareix i desapareix a la pantalla, una i altra vegada.

Si el teu iPhone entra a la segona categoria, avança a el pas 5. És impossible fer les primeres passes si no pot usar el programari al teu iPhone. Anem a entrar en tema, perquè puguis deixar de cridar-li a l'gat 'El meu iPhone segueix reiniciant!'1. Fes una còpia de seguretat del seu iPhone

Abans de solucionar qualsevol problema, assegura't que el teu iPhone estigui recolzat en una còpia de seguretat. Si el teu iPhone té un problema de maquinari, aquesta podria ser la teva última oportunitat per fer una còpia de seguretat de les seves dades. Si cal, restaurarem el teu iPhone en un pas posterior, i necessites una còpia de seguretat abans de restaurar-lo.

si necessites ajuda per fer una còpia de seguretat del teu iPhone , L'article de suport d'Apple té un excel·lent tutorial. Un cop hagis fet una còpia de seguretat, estaràs a punt per començar a solucionar el problema si el teu iPhone continua reiniciant o si la teva iPhone segueix encenent-se i apagant-se.

2. Actualitza el programari del teu iPhone (iOS)

A l'igual que Windows en un PC o OS X en un Mac, iOS és el sistema operatiu del teu iPhone. Les actualitzacions de iOS sempre contenen moltes correccions per errors de programari i altres problemes. De vegades, una actualització de programari corregeix el problema que fa que el teu iPhone es reiniciï o ingressi en un cicle de reinici.Per verificar si hi ha actualitzacions de programari disponibles, ingressa en Paràmetres> General> Actualització de programari . Si hi ha una actualització disponible, instal·la-. També pots connectar el teu iPhone al teu ordinador i utilitzar iTunes per actualitzar el programari del teu iPhone. Si el teu iPhone es reinicia contínuament, iTunes podria ser la teva millor opció.

com editar el vostre animoji

3. Determina si una aplicació està causant que el teu iPhone es torna a arrencar

És molt estrany que una aplicació faci que un iPhone es reiniciï o s'encengui i s'apagui repetidament. En la seva major part, el programari al teu iPhone està protegit de les aplicacions problemàtiques. Dit això, hi ha més de 1,5 milions d'aplicacions en l'App Store i no totes són perfectes.

Si vas instal·lar una aplicació just abans que el teu iPhone entrés en un cicle de reinici, desinstal·la aquesta app i verifica si el problema es resol sol.

com canviar el meu memoji

Configuració> Privadesa> Anàlisi i millores> Dades d'anàlisi és un altre lloc per buscar aplicacions problemàtiques. És normal veure diverses entrades en aquesta llista. Desplaça't ràpidament per la llista i busca les aplicacions que s'enumeren una i altra vegada. Si trobes una, desinstal·lar aquesta aplicació pot reparar el teu iPhone.

4. Restablir totes les configuracions

Restablir totes les configuracions no és una vareta màgica, però pot resoldre certs problemes de programari. ingressa a Paràmetres> General> Restablir> Restablir ajustos per restaurar la configuració del teu iPhone als paràmetres de fàbrica. No perdràs cap de les seves aplicacions o dades, però haurà d'ingressar novament la contrasenya de Wi-Fi.

5. Retira la teva targeta SIM

Els cicles de reinici de l'iPhone poden ser causats per problemes amb la connexió del teu iPhone al teu proveïdor de serveis sense fil. La teva targeta SIM connecta el teu iPhone al teu proveïdor de serveis sense fil, de manera que treure-és la millor manera de solucionar problemes quan el teu iPhone es reinicia constantment.

No et preocupis: res pot sortir malament quan els retireu targeta SIM. El teu iPhone es tornarà a connectar immediatament al teu operador tan aviat com la tornis a col·locar.

L'article de suport d'Apple sobre com treure la targeta SIM del teu iPhone et mostrarà exactament on es troba la targeta SIM al teu iPhone. Vostè farà servir un clip per expulsar la safata SIM del teu iPhone.

Si treure la targeta SIM soluciona el problema, torna a col·locar la targeta SIM al teu iPhone. Si el problema torna a aparèixer després de tornar a col·locar la targeta SIM, hauràs restaurar el teu iPhone (pas 7) o reemplaçar la targeta SIM amb el teu proveïdor.

Si treure la targeta SIM no soluciona el problema, no tornis a col·locar-la fins que hagis completat el següent pas. Per obtenir més informació sobre la targeta SIM del teu iPhone, consulta el meu article titulat ' Per què el meu iPhone diu que no hi ha targeta SIM? '.

6. Restabliment complet

No has de fer un restabliment complet en el seu iPhone a menys que sigui absolutament necessari. És com apagar un ordinador d'escriptori a l'desendollar de la paret. Dit això, un cicle de reinici de l'iPhone és un d'aquells moments en què es justifica un reinici complet.

Per realitzar un restabliment complet, mantingues premut el botó d'encesa i el botó d'Inici (El botó circular sota de la pantalla) a el mateix temps fins que la pantalla del teu iPhone quedi en blanc i tornis a aparèixer el logotip d'Apple.

En un iPhone 7 o de 7 Plus, els botons que has de pressionar per executar un restabliment complet són lleugerament diferents. Simultàniament, mantingues premut el botó d'encesa i el botó per baixar el volum .

Si tens un iPhone 8, 8 Plus o X, el procés de restabliment complet també és diferent. Pressiona i deixa anar el botó per pujar el volum , Després el botó per baixar el volum , Després pressiona i manté pressionat el botó lateral .

botiga d'aplicacions perduda a l'iPhone

Independentment de el model d'iPhone que tinguis, assegura't de mantenir pressionats tots dos botons junts durant al menys 20 segons . Quan treballi en Apple, la gent es sorprenia el veure que ràpidament vaig arreglar el seu iPhone mort amb un restabliment complet. ells pensaven que havien fet un restabliment complet a casa, però que no van pressionar tots dos botons per un temps prou llarg.

Si vas retirar la targeta SIM del teu iPhone en el pas anterior, ara és un bon moment per tornar a col·locar-la al teu iPhone. Hem eliminat la possibilitat que la targeta SIM estigui causant que el teu iPhone es torna a arrencar. Amb sort, el restabliment complet solucionarà el problema en el que el teu iPhone seguia reiniciant, però si continua, hauràs de restablir el dispositiu seguint les instruccions a continuació.

7. Restaura teu iPhone usant iTunes

Restaurar el teu iPhone esborra i recàrrega completament el programari de l'iPhone (iOS), i pot eliminar una gran quantitat de problemes de programari a el mateix temps. Quan restaurem teu iPhone, eliminem la possibilitat que un problema de programari pugui estar causant que el teu iPhone es torna a arrencar - per això els tècnics d'Apple ho fan amb tanta freqüència.

El teu iPhone necessita estar connectat a un ordinador per restaurar-se. Recomano fer un tipus especial de restauració que els tècnics d'Apple diuen restauració DFU , Que va més enllà d'una restauració normal i pot resoldre més problemes. No ho trobaràs enlloc de la pàgina web d'Apple: llegeix el meu article per aprendre com fer una restauració DFU al teu iPhone .

Una vegada que finalitzis la restauració, podràs tornar a carregar tota la teva informació personal des de la còpia de seguretat del teu iPhone a iTunes o iCloud. Si encara tens un problema, torna aquí i segueix llegint.

8. Comprova si hi ha un problema de maquinari

Els problemes de maquinari són una raó comuna per la qual els iPhones s'embussen en un cicle de reinici. Si estàs utilitzant una funda al teu iPhone, retirin abans de continuar.

Mira de prop el port de càrrega en la part inferior de la teva iPhone. Verifica si hi ha restes atrapats dins i si hi ha signes de corrosió.

Si alguna cosa no es veu bé, pren un raspall de dents que mai hagis fet servir i renta suaument el port de càrrega. Un curtcircuit o un altre problema dins del port de càrrega pot causar tot tipus de problemes al teu iPhone.

9. Pot ser que necessitis reparar el teu iPhone

Hem eliminat la possibilitat que un problema de programari estigui causant que el teu iPhone segueixi reiniciant i hem verificat si hi ha problemes de maquinari a l'exterior del teu iPhone. Si el teu iPhone està en un cicle de reinici, és probable que hagis de reparar-lo.

Si tries obtenir ajuda en la teva Botiga Apple més propera, assegura't de tenir una cita programada amb els tècnics per no Tenas d'esperar. . Una alternativa menys costosa és Pols , Un servei de reparació per comanda que fa un gran treball

finalitzant

En aquest punt, espero que hàgim solucionat el problema que va causar que el teu iPhone es reiniciés. M'agradaria escoltar la teva experiència a la secció de comentaris a continuació, i si tens alguna altra pregunta, no dubtis a fer-les en el Grup de Facebook de Payette Forward .

el vostre identificador d'Apple s'ha bloquejat per motius de seguretat

Et desitjo el millor,
David P.