Per què Facebook segueix fallant en el meu iPhone / iPad? Aquí està la solució!

Por Qu Facebook Sigue Fallando En Mi Iphone IpadProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Quan precionas perobrir l'aplicació de Facebook al teu iPhone, aquesta es tanca immediatament. O potser t'estàs desplaçant a través de la secció de notícies en l'aplicació de Facebok, llavors la pantalla del teu iPhone parpelleja i de sobte et trobes mirant totes les teves aplicacions a la pantalla d'inici. En aquest sentit, li explicaré per què l'aplicació de Facebook falla al teu iPhone o iPad i com evitar que el problema torni a passar .A l'igual que qualsevol altra aplicació, l'aplicació de Facebook és susceptible a errors o falles. Per bo que sigui, el programari al teu iPhone pot fallar, el que pot ocasionar problemes tan greus com que el teu iPhone s'escalfi massa, que la bateria s'esgoti massa ràpid , Així com problemes menys greus, però tot i molestos com aquest.La pregunta de per què l'aplicació de Facebook no funciona correctament en el teu iPhone és menys important que com solucionar-ho, pel que ens centrarem en la solució a aquest article. si desitges posar-te en el paper de tècnic i veure els registres d'errors, ingressa en Configuració> Privadesa> Anàlisi i millores> Dades d'anàlisi i busca errors de Facebook a la llista.com solucionar els danys causats per l'aigua a l'iPhone

revisar dades d

Com evitar que l'aplicació de Facebook falli al teu iPhone o iPad

Totes les solucions de les que parlarem funcionen tant per a iPhone com per iPad, perquè el problema subjacent es troba entre l'aplicació de Facebook i iOS, el sistema operatiu que s'executa en tots dos dispositius. Faré servir un iPhone en aquest article, però si l'aplicació de Facebook falla en el teu iPad, aquesta guia també t'ajudarà.

1. Actualitza el programari del teu iPhone

Una de les raons més comunes per les quals l'aplicació de Facebook falla és que el programari de l'iPhone està desactualitzat. Aquí no estem parlant de l'aplicació de Facebook - estem parlant de sistema operatiu.Per assegurar-te que el programari del teu iPhone estigui actualitzat, dirigeix-te a Paràmetres> General> Actualització de programari . Si hi ha una actualització disponible, instal·la-. Les actualitzacions de iOS sempre contenen correccions d'errors, per la qual cosa, amb poques excepcions, sempre és una bona idea actualitzar el teu programari. Si el teu programari ja està actualitzat, continua amb el següent pas.

2. Actualitza l'aplicació de Facebook

El següent que farem és assegurar-nos que l'aplicació de Facebook estigui actualitzada. Obre la Tenda d'aplicacions , toca actualitzacions a la cantonada inferior dreta, després toca actualitzar tot a la cantonada superior dreta.

com solucionar la durada de la bateria del vostre iPhone

El teu pots desplaçar-te per la llista d'aplicacions, trobar l'aplicació de Facebook, i actualitzar de forma manual, però l'actualització de totes les aplicacions alhora és la forma més fàcil de fer-ho.

Si veus el botó d' obrir costat de l'aplicació de Facebook, vol dir que ja està actualitzada. Si veus un botó de actualitzar , Toca-ho i espera que l'actualització es descarregui i instal, i verifica si el problema està resolt.

3. Eliminar l'aplicació de Facebook i reinstal·lar

Si l'aplicació de Facebook segueix fallant, és hora de posar en pràctica l'antiga filosofia de 'desendollar i tornar a endollar'. Moltes vegades, pots arreglar l'aplicació de Facebook eliminant del teu iPhone i descarregant novament des de l'App Store.

Per eliminar l'aplicació de Facebook del teu iPhone, manten pressionada l'aplicació de Facebook fins que comenci a moure. Després toca la X gris a la cantonada superior esquerra de la icona de l'aplicació i toca eliminar .

A continuació, obre la Tenda d'aplicacions , toca Cercar a la part inferior de la pantalla, i escriviu 'Facebook' al quadre de cerca, després toca obtenir per tornar a descarregar l'aplicació de Facebook.

4. Restableix tots els cajustes del teu iPhone

No hi ha una bala màgica que solucioni tots els problemes de programari en els iPhones, però el millor és restablir tots els ajustos . Restablir tots els paràmetres restaura la configuració del teu iPhone als paràmetres de fàbrica, però no elimina cap de les teves aplicacions o informació personal.

l'iPhone 6 no es pot connectar a la botiga d'aplicacions

Per restablir tots els ajustos al teu iPhone, ingressa en Paràmetres> General> Restablir> Restablir ajustos , Ingressa la contrasenya i toca restablir ajustos .

5. Restaura teu iPhone

Si l'aplicació de Facebook segueix fallant al teu iPhone, probablement tinguis un problema de programari que només es pot solucionar restaurant teu iPhone. A diferència de restablir tajustes , Una restauració d'iPhone esborra tot el que hi ha al teu iPhone. El procés és alguna cosa com això:

la pantalla de l'iPhone 6s es va tornar negra i no s'encén

Primer, fes una còpia de seguretat del teu iPhone a iCloud o iTunes. Jo prefereixo utilitzar iCloud, i si no té espai d'emmagatzematge en iCloud, consulta el meu article que explica com fer una còpia de seguretat del teu iPhone sense haver de tornar a pagar per l'emmagatzematge d'iCloud .

Després de fer una còpia de seguretat del teu iPhone, hauràs connectar el teu iPhone a un ordinador per restaurar-lo. Recomano un tipus de restauració anomenada restauració DFU que aprofundeix i pot resoldre més problemes que una restauració típica. Si mai ho has fet abans, mira el meu article que explica com fer una restauració DFU al teu iPhone .

Quan finalitzis la restauració, fes servir la còpia de seguretat d'iCloud o iTunes per tornar a col·locar la teva informació personal al teu iPhone. Quan els teus aplicacions acabin de descarregar-se, el problema de l'aplicació de Facebook s'haurà resolt.

Aplicació de Facebook: solucionada

Vas arreglar l'aplicació de Facebook i ja no falla al teu iPhone o iPad. Saps que és important mantenir actualitzat el programari del teu iPhone i l'aplicació de Facebook, i el problema probablement es solucioni definitivament. M'agradaria saber sobre les teves experiències arreglant l'aplicació de Facebook a la secció de comentaris a continuació, i si et trobes amb algun inconvenient en el camí, estaré disponible per ajudar-te.

Gràcies per llegir, i recorda tornar el favor,
David P.