La configuració de privadesa de Facebook es canviarà immediatament

Facebook Privacy Settings Change ImmediatelyProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Tant si voleu com si no, Facebook recopila una gran quantitat de dades sobre tots i cadascun dels seus usuaris. Per sort, podeu limitar les dades que recopilen canviant només alguns paràmetres de privadesa. En aquest article t’explicaré quina configuració de privadesa de Facebook hauríeu de canviar !La majoria de la configuració de privadesa que parlarem es troba a la secció Configuració i privadesa de l’aplicació Facebook. Obriu Facebook i toqueu el botó de menú a l'extrem inferior dret de la pantalla. Desplaceu-vos cap avall fins a Configuració i privadesa i, a continuació, toqueu Configuració .

Si voleu ajuda addicional per configurar aquesta configuració, consulteu el nostre vídeo de YouTube. Us guiarem per cada pas.

què signifiquen espiritualment les tortugues?

Activeu l'autenticació de dos factors

L’autenticació de dos factors ajuda a mantenir el vostre compte més segur afegint una capa de protecció addicional. Quan inicieu sessió a Facebook, l’autenticació de dos factors requerirà més d’una simple contrasenya. Per activar aquesta funció, aneu a Configuració -> Privadesa i configuració i toqueu Seguretat i inici de sessió . A continuació, toqueu Utilitzeu l’autenticació de dos factors .Podeu triar un missatge de text o una aplicació d’autenticació com a mètode de seguretat. Us recomanem que escolliu el missatge de text perquè és una opció més fàcil i segura.

Desactiveu el reconeixement facial

Voleu que Facebook reconegui automàticament la vostra cara a les fotos i als vídeos que publiquen els vostres amics? La resposta és probablement que no. Deixar que Facebook reconegui la vostra cara a cada publicació pot suposar un risc seriós per a la seguretat i la privadesa.

El so no funciona a l'iPhone

Per desactivar el reconeixement facial, desplaceu-vos cap avall fins a Privadesa dins Configuració i privadesa . A continuació, toqueu Reconeixement facial . Aixeta Continua i, a continuació, toqueu no per desactivar el reconeixement facial.

Limiteu o desactiveu els serveis d'ubicació

Els serveis d’ubicació us permeten escollir quan Facebook té accés a la vostra ubicació. Obriu Configuració i toqueu Privadesa -> Serveis d'ubicació . Cerqueu Facebook a la llista d'aplicacions i toqueu-hi.

Us recomanem que ho configureu a Mentre utilitzeu l'aplicació o bé Mai . Permetre que Facebook tingui accés a la vostra ubicació pot ser útil en alguns casos, com quan voleu etiquetar geogràficament una imatge.

Mentre estigueu aquí, desactiveu l'interruptor que hi ha al costat Ubicació precisa . Aquesta configuració esgota la durada de la bateria i és realment innecessària.

Desactiveu l'historial d'ubicacions

Amb l’Historial d’ubicacions activat, Facebook manté una llista de tots els llocs on heu estat. Si no voleu que Facebook mantingui una llista dels llocs on heu estat, desactiveu aquesta opció de configuració.

què vol dir iPad desactivat

Per desactivar l’Historial d’Ubicacions, toqueu Ubicació dins Configuració i privadesa -> Configuració . Toqueu el commutador situat al costat de l’Historial d’ubicacions per desactivar aquesta funció.

Limiteu el seguiment d’anuncis

Actualment, els anuncis estan molt orientats, sobretot quan esteu a Facebook. Podeu reduir els anuncis orientats i fer-vos menys valuós per als anunciants (de manera que veureu menys anuncis) limitant el seguiment d’anuncis.

l'aplicació de música iphone no funciona

Aneu a Configuració i privadesa i toqueu Configuració -> Preferències de l'anunci -> Configuració de l'anunci .

Feu clic a Anuncis basats en dades de socis . Aixeta Continua a l'extrem inferior dret de la pantalla. Apagueu l'interruptor situat al costat Es permet . Finalment, toqueu Desa a l'extrem inferior dret de la pantalla.

A continuació, toqueu Anuncis basats en la vostra activitat als productes de l'empresa de Facebook que veieu en altres llocs i estableix-ho a no .

Configuració de privadesa de Facebook: explicada.

Heu fet alguns ajustaments i ara la vostra privadesa estarà molt més protegida a Facebook. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials (fins i tot a Facebook!) Per informar els vostres amics i familiars de la configuració de privadesa que haurien de canviar. Hem perdut cap configuració? Feu-nos-ho saber a la secció de comentaris a continuació.