El meu iPhone no es recolza en iCloud! Aquí està la solució definitiva.

Mi Iphone No Se Respalda En Icloud

Cada matí, et despertes i descobreixes que no s'ha fet una còpia de seguretat del teu iPhone a iCloud en dies o setmanes, i no saps què fer. O potser estàs intentant fer una còpia de seguretat del teu iPhone manualment, però segueixes rebent missatges d'error. Abans de cridar-li 'El meu iPhone no fa còpies de seguretat en iCloud!' a l'teu gat, has de saber que aquest és un problema molt comú en iPhone i la solució és simple. En aquest sentit, li mostraré com solucionar el problema quan el teu iPhone no realitza una còpia de seguretat en iCloud .

Per què el meu iPhone no realitza una còpia de seguretat en iCloud?

Hi ha diverses raons per les quals és possible que el teu iPhone no pugui fer còpies de seguretat en iCloud. Afortunadament, la majoria són relativament fàcils d'arreglar. Perquè funcioni una còpia de seguretat d'iCloud, el teu iPhone ha d'estar connectat a Wi-Fi i hi ha d'haver prou espai d'emmagatzematge en iCloud per emmagatzemar la teva còpia de seguretat, així que aquí és on començarem. Et mostraré com solucionar aquests dos problemes més comuns que interfereixen amb les còpies de seguretat d'iCloud: no hi ha connexió Wi-Fi i no hi ha prou espai d'emmagatzematge d'iCloud.Nota: Perquè les còpies de seguretat d'iCloud funcionin durant la nit , Han de succeir 4 coses: el teu iPhone ha d'estar connectat a Wi-Fi, ha d'haver prou espai d'emmagatzematge d'iCloud disponible, l'iPhone ha d'estar endollat ​​i la pantalla ha d'estar apagada (el que vol dir que el teu iPhone està en repòs).1.Asegúrate que el teu iPhone estigui connectat a Wi-Fi

Les còpies de seguretat d'iCloud només funcionen a través d'una connexió Wi-Fi a causa de la quantitat de dades que es poden recolzar en una única còpia de seguretat. Si el teu iPhone no està connectat a Wi-Fi, pots fer servir tot el seu pla de dades sense fil durant una nit. Fins i tot si tens dades il limitats, generalment és més lent que el Wi-Fi i la còpia de seguretat podria demorar literalment dies a completar-se. A continuació, t'indiquem com assegurar-te que el teu iPhone estigui connectat a Wi-Fi: 1. Obre ajustaments al teu iPhone.
 2. prem Wi-Fi a la part superior de la pantalla.
 3. Prem la xarxa Wi-Fi a la qual t'agradaria connectar-te.
 4. Escriu la contrasenya de la xarxa si se't demana i pressiona el botó Unir-se a la cantonada superior dreta de la pantalla.

què vol dir quan un ocell colpeja una finestra

Ara que estàs connectat a una xarxa Wi-Fi, intenta realitzar una còpia de seguretat d'iCloud fent el següent:

 1. obrir ajustaments .
 2. Pressiona el teu nom a la part superior de la pantalla.
 3. prem iCloud .
 4. prem Còpia en iCloud . Assegura't que l'interruptor al costat de còpia de seguretat d'iCloud estigui activat.
 5. prem Fer còpia de seguretat ara .2.Asegúrate de tenir prou emmagatzematge en iCloud

Una altra raó per la qual les teves còpies de seguretat d'iCloud poden estar fallant és causa de la falta d'espai d'iCloud disponible. Per verificar la teva emmagatzematge d'iCloud disponible, fes el següent:

revelació 3:20 significat
 1. Obre ajustaments al teu iPhone.
 2. Pressiona el teu nom a la part superior de la pantalla.
 3. prem iCloud .

A la part superior d'aquest menú, veuràs l'estat de la teva emmagatzematge d'iCloud. Com pots veure, el meu emmagatzematge d'iCloud està ple!

Per administrar la teva emmagatzematge d'iCloud, pressiona gestionar emmagatzematge . Pots tocar una aplicació a continuació per administrar els teus emmagatzematge d'iCloud, o pots comprar més espai d'emmagatzematge d'iCloud tocant canviar pla .

Un cop t'hagis assegurat de tenir prou emmagatzematge en iCloud, intenta fer una còpia de seguretat del teu iPhone novament seguint els passos anteriors.

l'iPhone 5 desactivat es connecta a iTunes

Tancar sessió i tornar a accedir al teu compte d'iCloud

Una altra possible solució quan el teu iPhone no fa una còpia de seguretat en iCloud és tancar la sessió al compte d'iCloud i tornar a iniciar sessió. Això pot solucionar qualsevol problema de verificació que pugui estar impedint que funcionin les còpies de seguretat d'iCloud.

 1. Obre ajustaments .
 2. Desplaceu-vos cap avall i prem Contrasenyes i comptes .
 3. Desplaça't fins a la part inferior de la pantalla i pressiona Tancar sessió.
 4. Confirma que vols esborrar tots els ajustos i es tancarà la sessió, després se't redirigirà a una pàgina d'inici de sessió d'iCloud.
 5. Ingressa el teu nom d'usuari i contrasenya d'iCloud i segueix les instruccions de la pantalla. Un cop hagis tornat a iniciar sessió, intenta fer una còpia de seguretat del teu iPhone novament.

¿Tancar sessió en iCloud elimina permanentment els arxius del meu iPhone?

Alguns lectors han preguntat sobre la finestra emergent que apareix en el seu iPhone quan tanca sessió a iCloud. El missatge diu que eliminarà (o s'eliminarà) dades del teu iPhone. Entenc completament la prensió que sent molta gent quan ho veu, però no hi ha res de què preocupar-se.

Pensa en iCloud com un edifici de registres que guarda còpies de tots els arxius del teu iPhone. Tot i que els estiguis eliminant del teu iPhone, tots els teus arxius s'emmagatzemen en iCloud Drive per a la seva custòdia. Quan tornis a iniciar sessió amb el teu iPhone, totes les dades es tornaran a descarregar automàticament al teu iPhone. No perdràs res en el procés.

4. Restablir totes les configuracions

Si encara tens problemes per fer una còpia de seguretat del teu iPhone a iCloud, és hora de restablir la configuració del teu iPhone. Aquest procés no esborrarà cap contingut del teu telèfon, només la configuració de sistema, com les contrasenyes de la xarxa Wi-Fi, la configuració d'accessibilitat, etc. Al seu torn, aquest restabliment pot esborrar qualsevol configuració que interfereixi amb les teves còpies de seguretat d'iCloud.

 1. Obre ajustaments al teu iPhone.
 2. prem General .
 3. Aneu a la part inferior de menú i toca restablir .
 4. Selecciona restablir ajustos i confirma que vols continuar. Després que el teu iPhone es torna a arrencar, proveu-lo realitzant una altra còpia de seguretat d'iCloud. Si no fa una còpia de seguretat, segueix llegint.

5. Fes una còpia de seguretat del teu iPhone a iTunes o Finder

Si les instruccions anteriors no van funcionar, és possible que hagis de restaurar el teu dispositiu. Abans, però, de fer això, connecta el teu iPhone al teu ordinador i fes una còpia de seguretat usant iTunes o Finder (en Mac amb macOS Caterina 10.15 o més recent). Per fer una còpia de seguretat d'iTunes, segueix aquests passos:

bateria iphone 6s de color groc

 1. Connecta el teu iPhone al teu ordinador utilitzant el cable USB proveït i obre iTunes.
 2. Fes clic al botó d'iPhone a la part superior de la finestra d'iTunes.
 3. Mira cap al centre de la pantalla sota de la capçalera (la capçalera). Fes clic al botó etiquetat aquest
  equip
  sota de la capçalera Còpia de seguretat automàtica. Després, fes clic al botó Fer còpia de seguretat ara en el costat dret de la pantalla per fer una còpia de seguretat del teu iPhone a iTunes.

Per fer una còpia de seguretat del teu iPhone usant Finder, connecteu-lo a un cable Lightning. Després, fes clic al teu iPhone a ubicacions .

que és una traïció per immigració

A la secció Còpies de seguretat , Feu clic al cercle al costat de Fer una còpia de seguretat de totes les dades de la teva iPhone en aquesta Mac . Finalment, feu clic a Fer còpia de seguretat ara .

6. Restauració DFU del teu iPhone

Un cop s'hagi completat la còpia de seguretat, segueix el nostre programa d'aprenentatge sobre com fer una restauració DFU al teu iPhone . Una restauració de DFU és diferent d'una restauració d'iPhone tradicional, ja que esborra la configuració de programari i maquinari del teu iPhone, eliminant els possibles problemes i errors del teu iPhone. Aquest tipus de restauració sovint es considera la solució definitiva per a les falles de programari iOS.

Fent una còpia de seguretat del teu iPhone a iCloud novament

I aquí ho tens: les teves dades estan segurs perquè el teu iPhone està fent una còpia de seguretat en iCloud un cop més. Assegura't de compartir aquest article en les xarxes socials per ensenyar-los a teus amics i familiars què fer quan el seu iPhone no es doni suport a iCloud. Si tens algun altre problema amb iCloud, fes-ho saber a la secció de comentaris a continuació.