Què és HDR en iPhone? Això és el que cal saber!

Qu Es Hdr En Iphone

Vas obrir Cambra al teu iPhone i vas anar a fer una foto. Vesteix les lletres HDR, però no saps el que signifiquen. En aquest sentit, li explicaré què significa HDR, què fa i els beneficis d'usar HDR al teu iPhone .

Què significa HDR i què fa

HDR són les sigles de Alt rang dinàmic . Quan s'encén, la configuració HDR del teu iPhone prendrà les parts més clares i més fosques de dues fotos i les combinarà per brindar-li una imatge més equilibrada.Fins i tot si l'iPhone HDR està activat, la versió normal de la foto es guarda, en cas que cregui que es veu millor que la imatge combinada.l'iPhone no diu cap targeta SIM

Pots estalviar una mica d'espai d'emmagatzematge guardant només la foto HDR. ingressa a Configuració> Cambra i apaga l'interruptor al costat de Mantenir foto normal .Com es pren una Foto amb HDR?

Primer, obre Cambra al teu iPhone. A la part superior de la pantalla, veuràs 05:00 icones diferents. El segon icona de l'esquerra és l'opció HDR.

A l'tocar la icona HDR, obtindràs tres opcions: Automàtic, sí o no . Automàtic farà que la càmera s'encengui HDR sempre que sigui necessari equilibrar l'exposició de la foto, i Activat simplement farà que totes les fotos es prenguin amb HDR. Una vegada que escullis la configuració d'HDR i trobis una mica del que fer una foto, toca el botó de l'obturador circular per fer una foto.Només Veig Quatre Icones a la Cambra!

Si no veus una opció HDR a la càmera, el HDR automàtic ja està activat. Pots anar a Configuració> Cambra per activar o desactivar HDR automàtic .

l'iPad no carregarà cap càrrec

Quins Són els Beneficis de Prendre Fotos HDR?

HDR prendrà les millors parts de les fotos de l'iPhone que siguin massa fosques o massa brillants, de manera que mai hauràs de triar entre un fons ben detallat o un subjecte ben il·luminat. En lloc de tocar la pantalla perquè la il·luminació estigui perfectament equilibrada, pots fer que l'iPhone faci la feina per tu amb la funcio HDR.

Com Desactivar HDR en iPhone

Per desactivar HDR, obre la Cambra i toca HDR . Després, toca no .

com solucionar bloquejos d'aplicacions

És possible que vulguis desactivar aquesta funció perquè les fotos HDR solen ocupar més memòria que una foto que no és HDR. Si t'estàs quedant sense espai d'emmagatzematge, apagar HDR a l'fer fotos és una bona manera d'estalviar espai.

Ara Ets un Fotògraf Professional d'iPhone!

Ara que saps què és HDR i com usar-lo, estàs preparat per fer fotografies increïbles amb el teu iPhone. Deixa un comentari a continuació per fer-nos saber el que penses sobre la qualitat de les fotos HDR en comparació amb una presa normal!